BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ayrı geliyor bizim elektriklerimiz, sularda o şekilde. Ama suya fatura kesmiyorlardı ruhsat olmadığı için. Şimdi ruhsata gerek yokmuş, dün başlattık aboneliği.
Biz suyu hiç ödemedik daha oturali bi ay oldu da bi ay önce ruhsat istemişti şu için yeni mi çıktı bu

Biz suyu hiç ödemedik daha oturali bi ay oldu da bi ay önce ruhsat istemişti şu için yeni mi çıktı bu
Evet, yeni olduğu söylendi bize. Gittik işlem yaptılar. 350 TL civarında abone parası alıyorlar. Su tüketimi, çevre ve temizlik vergisi falanı filanı da 212 TL civarında bir şey tuttu.

slm kızlar nasılsınız?
size bahsettiğim iş için eşime teklif geldi. eşimle şu an karar aşamasındayız.kabul edersek istanbula yerlesecegiz.ya gidersek diye birikimleri bozdurup durdum. bakalım umarımyeterler:)
kv.le de dün gorustuk. gidersek çocuk olunca bakar mısın diye.dünürle dönüşümlü bakarız bakıcıya vermezsınız dedi.sarı ışık yaktı bakalım bebek olunca inşallah yesile döner:))
kızlar doğru,hayırlı karar vermemize yardımcı olacak dua biliyor musunuz?

bu arada banucum canım ciger istedi.afiyetle yiyin.haftasonu ben de yaparim inşallah.
bi de ekmeği makinede mi normal firinda mi yapıyorsun merak ettim.

@poeticcry bu kadar manyak bir çalışma ortamı olamz. koskoca insanlar . dün konuşan bugün selam vermiyor. haftaya tekrar konuşmaya başlıyor. tahtalar eksilip eksilip tekrar tamamlanıyor herhal...

malesef iş yerlerinde olur öyle şeyler hiç takma kafana canım benim kim nasıl istiyorsa öyle davransın eger öyle tutarsızlık varsa bil ki ortalarda dönen laflar vardır uzak dur. herkesle mesafeli ol resmiyetten zarar gelmez ben öyle yapıyorum Ali bey Ayse hnm ötesine geçmiyorum akıllandım zamanla ha bi de sen sen ol iş yerinde kimseye güvenme içini dökme sakın... gel burda bize dök kız ben seni dinlerim :)

şu diş meselesi canımı sıktı yaw
uf
para geri gelsede canlı canlı benden cıkacak .
cok sey alasım var hıc elım gıtmıyor
sonra para haya huya gıdıyor vay anasını y a

canı sıkılan bana yardım etsin hadi hesap kitap yapıp içinden cıkamıyorum kzlar yaa eşimle benim maaş toplamımız bu ay malum vergi dilimine girdik 4,500 lira gelelim ödemelere

1300 ev kredisi
750 araba kredisi
750 ihtiyac kredisi yazın cektik ikimizin de kardeşi evlendi
3600 kredi kartları hadi asgarisini ödesek 1600
300 bakıcı
300 mutfak (ki yetmez)
150 bireysel emeklilik
110 doğalgaz
60 elektrik
30 su
200 araba benzini
500 eşimin sigara yemek vs( ki yetmez)
100 lira bana harçlık desek

toplaarsak 8150
hiç bir ek masraf cıkmayacak desek o da mümkün değil yılbası var o var bu var şu var eşim kredi cekip doğru düzgün bi ödeme planı oluşturacak kartları kapatıp kredileri yapılandırcak hala düşünüyor dur bakalım dur bakalım beni delirtiyor yılbasında cekecekmiş o zamana kadar napcaz diyorum vallahi beni delirtiyor sacını basını yolacam bu adamın cıldırmama az kaldı yaa zaten ne geliyorsa onun bu rahatlığından geliyor yaa bi de ek hesaba girmiş maaştan seytan diyor ki boğ gitsin ocak itibariyle ne kredi öderim ne de para veririm dedim sadece evin giderlerini öderim dedim naparsa yapsın umrumda değil bıktım yaa

Ayy canım Allah kolaylik versin cokmus masrafin kardeşin falan yokmu en azından bakıcıya vermeseydiniz yada sigara olmasa biraz rahatlatır di az da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…