karamera inşallah hakkınızda hayırlı olur.slm kızlar nasılsınız?
size bahsettiğim iş için eşime teklif geldi. eşimle şu an karar aşamasındayız.kabul edersek istanbula yerlesecegiz.ya gidersek diye birikimleri bozdurup durdum. bakalım umarımyeterler:)
kv.le de dün gorustuk. gidersek çocuk olunca bakar mısın diye.dünürle dönüşümlü bakarız bakıcıya vermezsınız dedi.sarı ışık yaktı bakalım bebek olunca inşallah yesile döner:))
kızlar doğru,hayırlı karar vermemize yardımcı olacak dua biliyor musunuz?
fırında yapıyorum canım.makinedekiler çok küçük oluyor,benimkiler trabzon ekmeği boyutunda,ancak yetiyor.bu arada banucum canım ciger istedi.afiyetle yiyin.haftasonu ben de yaparim inşallah.
bi de ekmeği makinede mi normal firinda mi yapıyorsun merak ettim.
ben dışarıdaydım,yeni döndüm,hemen size baktım.canlar bugün hep takip ediyorum kimse yazmıyo
öykü bu ne canım ya,sen ntek başına mı yaşıyorsun ki bu kadar yüklendin herşeyi.canı sıkılan bana yardım etsin hadi hesap kitap yapıp içinden cıkamıyorum kzlar yaa eşimle benim maaş toplamımız bu ay malum vergi dilimine girdik 4,500 lira gelelim ödemelere
1300 ev kredisi
750 araba kredisi
750 ihtiyac kredisi yazın cektik ikimizin de kardeşi evlendi
3600 kredi kartları hadi asgarisini ödesek 1600
300 bakıcı
300 mutfak (ki yetmez)
150 bireysel emeklilik
110 doğalgaz
60 elektrik
30 su
200 araba benzini
500 eşimin sigara yemek vs( ki yetmez)
100 lira bana harçlık desek
toplaarsak 8150
hiç bir ek masraf cıkmayacak desek o da mümkün değil yılbası var o var bu var şu var eşim kredi cekip doğru düzgün bi ödeme planı oluşturacak kartları kapatıp kredileri yapılandırcak hala düşünüyor dur bakalım dur bakalım beni delirtiyor yılbasında cekecekmiş o zamana kadar napcaz diyorum vallahi beni delirtiyor sacını basını yolacam bu adamın cıldırmama az kaldı yaa zaten ne geliyorsa onun bu rahatlığından geliyor yaa bi de ek hesaba girmiş maaştan seytan diyor ki boğ gitsinocak itibariyle ne kredi öderim ne de para veririm dedim sadece evin giderlerini öderim dedim naparsa yapsın umrumda değil bıktım yaa
allah bereket versin papatyacım.TOPUK TIKIRTISI allah yardımcın olsun canım. toplam maaşınız mı 4500 tl.
ben henüz bu ayın hesabını yapmadım. daha doğrusu tam maaşımı bilmiyorum. bize zam verdiler ya. ilk defa zamlı alacağız maaşlarımızı.
öykü arkadaşım dost acı söyler diye söze başlamak istiyorum. hem evi hem arabayı krediyle alacak cesaretinize hayran kalmamak elde değil.canı sıkılan bana yardım etsin hadi hesap kitap yapıp içinden cıkamıyorum kzlar yaa eşimle benim maaş toplamımız bu ay malum vergi dilimine girdik 4,500 lira gelelim ödemelere
1300 ev kredisi
750 araba kredisi
750 ihtiyac kredisi yazın cektik ikimizin de kardeşi evlendi
3600 kredi kartları hadi asgarisini ödesek 1600
300 bakıcı
300 mutfak (ki yetmez)
150 bireysel emeklilik
110 doğalgaz
60 elektrik
30 su
200 araba benzini
500 eşimin sigara yemek vs( ki yetmez)
100 lira bana harçlık desek
toplaarsak 8150
hiç bir ek masraf cıkmayacak desek o da mümkün değil yılbası var o var bu var şu var eşim kredi cekip doğru düzgün bi ödeme planı oluşturacak kartları kapatıp kredileri yapılandırcak hala düşünüyor dur bakalım dur bakalım beni delirtiyor yılbasında cekecekmiş o zamana kadar napcaz diyorum vallahi beni delirtiyor sacını basını yolacam bu adamın cıldırmama az kaldı yaa zaten ne geliyorsa onun bu rahatlığından geliyor yaa bi de ek hesaba girmiş maaştan seytan diyor ki boğ gitsinocak itibariyle ne kredi öderim ne de para veririm dedim sadece evin giderlerini öderim dedim naparsa yapsın umrumda değil bıktım yaa
TOPUK TIKIRTISI allah yardımcın olsun canım. toplam maaşınız mı 4500 tl.
ben henüz bu ayın hesabını yapmadım. daha doğrusu tam maaşımı bilmiyorum. bize zam verdiler ya. ilk defa zamlı alacağız maaşlarımızı.
karamera inşallah hakkınızda hayırlı olur.
fırında yapıyorum canım.makinedekiler çok küçük oluyor,benimkiler trabzon ekmeği boyutunda,ancak yetiyor.
ben dışarıdaydım,yeni döndüm,hemen size baktım.
bu arada ben de alayım salavat yarın başlarım okumaya,şimdilik 200 yaz bana canım,bittikçe alırım inşallah tekrar.
öykü bu ne canım ya,sen ntek başına mı yaşıyorsun ki bu kadar yüklendin herşeyi.
gerçi anlıyorum yapsan dert,yapmasan ayrı dert.
allah sorumsuz insanlarla uğraştırmasın,çok zor.
bir de gamsız oluyorlar ki [senin eşin gibi,allah akıl fikir versin]insanın ömrünü yiyorlar.
küçücük yavrun var,harap edip hasta olma sakın.
allah sağlık versin inşallah herşey yoluna girer.
benımde kucuk azıda curuk varmıs canımArada disciye gittim geldim kopek disi ve yanindaki dis aradan curumus ikisinee de sicramis..
2dolgu 200 tl.. bu ayki ekstre..
Dis ipi kullanmak lazim..ara curuk olmamasi icin.. benim de en usendigim sey..
rüyacım nasıl bu pamuk poğaca anlat bakalım.
ellerine sağlık afiyetle yiyin...merhaba kızlar çok şükür bugün de geldi geçti gitti
bir nöbet günü daha geride kaldı
temizlikçi kadın da evi temizlemiş ütülerimi yapmış
akşam için de hindimi haşlıyorum yanına da hindi suyuna nohutlu pilav tamamdır
altın da düşüyor iyice düşüp gelsin şöyle 80tl civarına doğru
Hemşire misinbuzdolabını açtım
dünden kalan pırasa yemeği ve kabak tatlısını görünce mutlu oldum
azıcık da mercimek çorbası varmış
nöbet günü olunca iyice pert olmuşum evden habersizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?