- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Şu geçici dünyaya bu kadar prim vermesek gözümüzü bu kadar boyamasına izin vermesek ne iyi olur.ama yapamıyoruz ah bu nefis yok mu .teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun
Teşekkğr ederim canım.okunmaz canım
iyi haftasonlarıı
papatyacım rüyanı hayra yor hayır olsun
farmasi yine kar etmişsin bereketli olsun canım
karamera cnm sana da bereketli olsun,iş konusunda da hayırlısı olsun
Çok zor değil cnm sende yapabilirsin sadece bıraz istikrarhoş bulduk tatlım, hakikaten parasını kullanabilen biriktirebilen hanımlara öyle özeniyorum ki
içten bravo diyorum : ))
Şimdi net üzerinden alıp satış işlemi oluyo ya satinca paran cari hesaba mi aktariliyoaltın hesabım var canım
buyur sor
bankaya mı kuyumcuya mı bozdurmalı bunu bilmiyorum sana şunu öneririm her ikisine de git fiyat alVaryemez sana bir şey danışmak istiyorum ben bileziklerimi bozdurup iş bankasından altın hesabı açmayı düşünüyorum bileziklerimi kuyumcuyamı bozdursam yoksa bankanın belli günleri oluyorya altın alıyorlar onlardamı bozdursam acaba fark olurmu yoksa aynı ücrettenmi alıyorlar bilgisi olan varsa benimle paylaşsın lütfen...eşimlede konuştum şimdi oda bana para verecekmiş sen orda kullan dedi :) ama az önce altın hesabıyla ilgili şikayetleri okudum internetten baya şikayet vardı paranı toplu çektiğinde kesinti yapıyorlarmış... gram olarak varsa eğer altınların onları çektiğinde ise piyasanın baya altında hesaplayıp öyle paraya çeviriyorlarmış ne düşünüyorsunuz yaşadınızmı hanımlar ?
evet canımŞimdi net üzerinden alıp satış işlemi oluyo ya satinca paran cari hesaba mi aktariliyo
Teşekkür ederim cnmevet canım
hawar etleri duduklude hasla..kusbasi kes.. sogan rendele..etlerlw sogani harmanla.. kavur biraz yagda sonra 1 bardak su ilave et.. baharat serp duduklude pisir etlerini..
Etler pisince sicakken kavanozlara doldur.agzini kapat ters cevir kavanozlari.. soguyunca buzdolabina koy normal raf kismina.. canin isteyince ister yemeklere atarsin ister isitip kavurma olarak yersin.. ben yapiyorum hep cok pratik oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?