BİRİKİMCİ HATUNLAR

Burda da hava gunesli az bisi canasirim vardi yikadim astim aksama kadar kurur ama hava guzelya koye cikicsz esimde istiyor gibi sonucta annesidr var bu aksamda annemler (kendi) ugricaklar bana ya yemege ya caya buyuk ihtimal caya gelirler kaynim 4/12gece 12bucukts kaynimla koye cikariz herhalde sonrada kaynimla doneriz gene igleden sonra herhalde
sonucta esiminde annesi orda gitmemzlik olmaz bu persembede gunum var bakalm onuda atlatiyim anneme gecicem ceyizlere yardim etcen 27sinde ankaraya ceyiz gidicek of maas yaticada kiyafet turban parasi flan ayarlicm inslh bereketli olurda maas yeter bu ayda biraz sknti var ama hayirlisi
herkese guzel pazarlar :)

ben göğsü biraz yoğurt,limon suyu ve çeşitli baharatlarla karıştırıp bekletiyorum.5-6 saat kadar.fırında patateslerin üstüne dizip pişiriyorum,azıcık salçalı su koyuyorum pişmesine yakın.çok lezzetli oluyor.

Ben de genelde kuşbaşı doğrayıp sote yapıyordum. Ya da fileto şeklinde kesip tava da kızartıyorum. Bu şekilde yaparken göğüsleri inceltiyorsun değil mi
Çok teşekkür ederim

Ben de genelde kuşbaşı doğrayıp sote yapıyordum. Ya da fileto şeklinde kesip tava da kızartıyorum. Bu şekilde yaparken göğüsleri inceltiyorsun değil mi
Çok teşekkür ederim
göğüs tadını sevmiyorum tava yazanın ttadı daha güzel. baharatlıyorum 4-5 saat bekletiyorum biraz da yoğurt sıvıyağ biber salçası çok güzel oluyor. tavuğa köri de çok yakışıyor.
et fln da olursa bir gün öncesinde marine yapıyorum. etine göre çeşitleri var çok lezzetli oluyo. :) babam et manyağıdır :)

cumadan beri 4 kız yaşadı evde çarşamba perşembede hazırlık yaptım bir kaç toplantı sınav örevi vs derken uğrayamadım. misafir geldiği için markete çok haracama yaptım ama değdi :)

canım makinen nası kodunu yollar mısın arkadaşa da makine arıyoruz da

Kizlar cok mutluyun pierre cardinden ilk satisimi yaptim annemlere sattik 30tl karim oldu cebimde :) 104,50 alisveus 30tl karim oldu :) cok mutlu oldum normalde 43civariydi ama aramizda bolustuk karisik anlatirim simdi :) sonc ssatis yaptim 30tl cebmde kaldi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…