- 23 Aralık 2009
- 5.913
- 2.268
- 773
evet ben de sürekli buzdolabında birşeyler bulunduruyorum. mesela dün pazara gittik dönüşte çok acıkmıştık. eskiden olsa hemen dışardan birşeyler söylerdik ama benim dolabımda pırasa köftesi , bir tabak bezelye yemeği vardı. yanınada pazardan aldığımız katmeri, cerry domates filan koyup bir güzel doyurduk karnımızı.aynen sonuna kadar katılıyorum dışarıda yeme olayına.. biz de çok çıkıyorduk, buna bir dur dememizle birlikte hesap kitap çok farketti.. yine 10-15 günde bir çıkıyoruz ama gerçekten çıktığımıza değecek ve cidden keyif aldığımız mekanlara gidiyoruz. onun dışında evde hep pişmiş yemek bulundurmaya çalışıyorum. başka türlü olmuyor bu işler maalesef..
kesinlikle.. en olmadı bi kahvaltı sofrası.. bi de ev yapımı mantı alıyorum ben arkadaşımın annesi yapıyor, o da çok işime yarıyor böyle acil durumlarda.evet ben de sürekli buzdolabında birşeyler bulunduruyorum. mesela dün pazara gittik dönüşte çok acıkmıştık. eskiden olsa hemen dışardan birşeyler söylerdik ama benim dolabımda pırasa köftesi , bir tabak bezelye yemeği vardı. yanınada pazardan aldığımız katmeri, cerry domates filan koyup bir güzel doyurduk karnımızı.
hem uzuz hem temiz daha ne olsun di mi :)
nasıl ya. hem iş yaptırıp hem de para mı kesiyorlar
o işi sen aldın diye para mı kesiyorlar yok artı9kk hem iş al hemde para kessinler
ne kadar kesiyorlar şöyle düşün üzülme bir yerde paran birikiyor toplu alacaksın o da bir nevi birikim sayılırevet kızlar aynen öyle ya.
hem istemedim zorla verdiler
ooo harikaymışbu arada haftasonu evde artıkları temizleme çalışması yaptım resmen
dolapta dışı buruşmuş ve kimsenin yüzüne bakmadığı elmalar vardı, cumartesi pazardan sonra eve gelip onların bir kısmını yulaflı bisküvi ceviz vs ile üzeri kremşantili bir tatlı yaptım. ama bitmedidün de hem oğlumla oynamış oluruz diye elmalı kurabiye yaptım. bir de biraz eskimiş bir tereyağı vardı dolapta, kimde yüzüne bakmıyordu, onu da tatlılarda kullandım, hepsini temizlemiş oldum:) he bir de fıstık vardı, o da biraz yumuşamış yiyen yoktu, onu da tatlıya bastım gitti o akşam annemlere gidecektik yemeğe zaten, tatlıyı aldım götürdüm orada hep beraber yedik
he bir de pırasa yemeği yapmıştım dün, kalan yapraklarını da ayıklayıp incecik kıydım, biraz da eski peynirim var evde onu da börek yapacağım ama dün yetişmedi artık. bugün inşallah..
kızlar bir de ıspanak kökü pişireceğim var mı farklı bir tarifiniz?
ben genelde zeytinyağlı, pirinçli ekşili yapıyorum ama farklı bir tarifi olan varsa denemek isterim
Merhaba kızlar
Çok yoğunum, haftasonu da evde değildim hiç gelemedim.
Nasılsınız? Yeni gördüğüm arkadaşlar var, hoşgeldiler onlar da.
4 ay 30 kesceklermiş sonra 7-8 lira ama toplu alamıyosun senede bi kere veriyolarne kadar kesiyorlar şöyle düşün üzülme bir yerde paran birikiyor toplu alacaksın o da bir nevi birikim sayılır
Asmu bereketli olsun canim..
işi başkası yapıyo ama parası benden kesiliyornasıl ya. hem iş yaptırıp hem de para mı kesiyorlar
ya bizde de var bi taşınır kayıt kontrol yetkilisi ama ondan para kesilmiyor diye biliyorum ben.işi başkası yapıyo ama parası benden kesiliyorfıkralara konu olur vallahii...
mebya bizde de var bi taşınır kayıt kontrol yetkilisi ama ondan para kesilmiyor diye biliyorum ben.
sizinki hangi kurum?
Dun kircaladim ama cok ozellik var ya nasil ustesinden gelcem bilmiyom...makinen ne alemde. kurcalayabildinmi :)
Kek ağır olmuyor mu zeytinyağıyla.ya ben zeytinyağının kaynağındayım genlede ev yapımı zeytinyağı alıyorum ama şimdi yeni sıkıldı zeytinler ondan bir kaç litre almıştım marketten. ben keki bile zeytinyağıyla yapıyorum. ama ben napıcam bu ayçiçek yağını bilemedim
sen konut kredisi çekmişsin.Bugün maaş günü olunca herkes hesap kitap derdindeben de yazım bari
2070 konut kredisi
400kira yakıt şu elektipik gida
Telefon faturami nisanlim oduyo
100 birikim hesabıma
400 de bana kalıyo onuda harcamicam bi dahaki ay altın hesabı actircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?