BİRİKİMCİ HATUNLAR

benimde 412 lira geldi kk 150 markete gitti eşimden geri aldım onu :) 100 benzin 30 telefon faturası 30 çocuklara balıkyağı 100de taksit

canım benim kredi kartımda market alış verişi de var onu ben de eşimden alıyorum
bana ait olan 388 tl nin için cep tel faturası kıyafet taksiti benzin filan var ben topluca yazdım geçtim

benim eşim de esnaf ve daha önceden paylaşmış olduğum bazı durumlar nedeniyle birikimi yapmak ayrı daha güzel
ve bize öylesi gerekli

30 mu
bana 5-6 lira bişey zaten diyerek bu ay benim üstüme yapmışlardı
bende vergi diliminden bu kadar az maaş aldım sanıyorum

30 değil canım aylık 7 lira kesiliyor ama giriş ücreti var sanırım 80-100 lira mi neydi onu da taksitle kesiyorlar maaştan o bitince 7 lira kesilecek bende taşınırcıyım keşke olmasaydın cok sıkıntılı iş gazan mübarek olsun...

memurmusun canım bende iki aydır takılıyorum birde taşınır kayıt yetkilisi yaptılar ayda 30da ordan kesiliyor
evet 60 küsür zam geliyor birde 50 kadar fark yatar ocakta birde sendika aidatı. bereketli ocak :)

evet canım bende memurum..benim maaşım biraz daha yüksek sanırım 100 eyakın zam gelecek..ben sendikadan geçen sefer eflasyon farkı almadılar diye ayrıldım..bir işe yaramıyorlar boştan yere onlara para kazandıramıycam diye çıktım..

çıkarken geri alacağız dimi

octamar alıyorum ikiside içiyor gün aşırı veriyorum bi şişe bitirdik bile.

bencede öyle

30 mu
bana 5-6 lira bişey zaten diyerek bu ay benim üstüme yapmışlardı
bende vergi diliminden bu kadar az maaş aldım sanıyorum

banada öyle dendi ama 115 kadarını taksit taksit alıcaklrmış sonra 7 -8 lira kesceklermiş. sinir oldum bu işe ya

bende çıkıcam bakalım bu aralar

çıkarken geri alacağız dimi
alıcaz canımda mayıstan mayısa 30-40 taksitle falan
ölme eşşegim ölme hesabı

istemiyorum ki arkadarş eşkiya gibi zorla para kesiyolar ya

tayın fln çekersek toplu ödemiyorlar mı? çok soru sordum kusura bakma

ya bizimki bizsiz bir çay bile içmez ki. kıyafetlerini bile ben zorla aldırırım ona kalsa bir sweat bir kot yeter. üniforma gibi giyer. ya benim koca pırlantaymış meğer :))

herkes yazmış geliri gideri bu ay bende yazayım hem hesap yapmış olurum
gelirler giderler
5.700 maaş 900 tl araba kredisi
750 ev kirası 642 tl ev kredisi
1.000 ihtiyaç kreşi (2 kredinin toplamı)
900 tl kredi kartı
300 tl terziye
250 tl gün
500 tl kuyumcu
6450-4492 = 1.958 kalan
bununda bir kısmını altın hesabımda kullnmak üzere hesapta tutarım.....
bu ay borcum fazla kredi kartını bu ay ortadan kaldırabilirim
kumbaram doldu onu da henüz açtırmadım bakalım ordan ne çıkacak

Hakkınızda hayırlısı olsun canım

bereket versin canım

ayyyy evet yaa bende vergi dilimine 2 aydır takılanlardanım.. inş ocakta çıkacağız tekrardan.. bide azcıkta zam olacak biraz daha iyi olur bizim için

o vergi dilimi beni yedi bitirdi ya, kuş kadar bişey alıyoruz zaten

aynen sonuna kadar katılıyorum dışarıda yeme olayına.. biz de çok çıkıyorduk, buna bir dur dememizle birlikte hesap kitap çok farketti.. yine 10-15 günde bir çıkıyoruz ama gerçekten çıktığımıza değecek ve cidden keyif aldığımız mekanlara gidiyoruz. onun dışında evde hep pişmiş yemek bulundurmaya çalışıyorum. başka türlü olmuyor bu işler maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…