BİRİKİMCİ HATUNLAR

keşke
yokyok genede cok sey almısın :d
olan olmus bosver

Günaydınlar herkese,
işe yeni geldim.
sabah arabamız çalışmadı.. çekici cagırdık.
ben 2 vesait ile anca gelebildim.
bakalım araba bebemizden ne kadar ekstremiz çıkacak..
çekici 70 tl gitti bile.

Bazen geldi mi birşeyler üst üste geliyor cidden.Allahım beterinden korusun.

çok geçmiş olsun pudra iyimisiniz..

Gunaydiiiin
kulkedisi30 ben bu ay mutfaga 500 ayirdim ilk defa net tutar belirledi bakalım ne olacak, k.k kullanmiyoruz bu ay mutfaga 500 nakit ayirdim 250 kaldı. Ayın 5 inde maaş alıyoruz biz

bizde aynı senin gibi yapmayı planlıyoruz ama biz hala kartı kapatamadık..kumbara yaptım o yüzden biraz birikince kartı kapatacağız inş. cok değil aslında bu ay 1290 harcamısız kartla ama nakit olmayınca önden harcayıp sonra yatırıyoruz..

keşke
yokyok genede cok sey almısın :d
olan olmus bosver
4 kivi alıyorum 5 tl
4 armut alıyorum 5 tl
çok pahalı ya
kestane 7 tl
hatırladıklarım bunlar napalım bidahakine pazara gitmeye çalışırım
pişirecek bişey bulamadım biizmkiler pırasa karnabahar yemiyolar

amın amın canım benım
umarım buuyk bısı yoktur
dızelmı arac

çok geçmiş olsun canım yaa zor bi sabah olmuş

bence biz harcamalarımıza diikat ettiğmizden beri bazı şeyler gözümüze çok batmaya başladı ve gereksiz harcamalar canımızı sıkıyor oyüzden herşey üst üste gelmiş gibi hiisediyoruz..

Bizim de kart borcu azalsin diye bu ay demiyoruz bakalım kart nerde bilmiyorum bilmek de istemiyorum

çok geçmiş olsun pudra iyimisiniz..
şükür iyiyiz canım.
kaza vs yapmadık.
sanırım havalar sogudu bujileri yandı diye tahmin ediyorum ben arabanın.
Bazen isyan ediveresim geliyor ama sonra pişman oluyorum. Sağlığımız yerinde madden zorlancaz ama napalım vardır bunda da bir hayır.
şuan mesela foto mak. aldım ya ona bile vicdan yapıyorum. almasaydım para kumbarada dursaydı bugün tamirci masrafını karşılardık diye.
değişik hallerdeyim.
bugün eve gidip dua edeyim. Hemen olumsuzluğa kapılıyorum bu huyuma sinir oluyorum.

amın amın canım benım
umarım buuyk bısı yoktur
dızelmı arac
inşçç cute .. evet dizel

çok geçmiş olsun canım yaa zor bi sabah olmuş
teşekkürler Rabbim beterinden korusun.

bence biz harcamalarımıza diikat ettiğmizden beri bazı şeyler gözümüze çok batmaya başladı ve gereksiz harcamalar canımızı sıkıyor oyüzden herşey üst üste gelmiş gibi hiisediyoruz..
sanırım ondan bilmiyorum. daha geçen diş ağrım çıktı 2 dolgu 200 tl mesela.
şimdi araba.
haklısın aslında.

DonukPudra geçmiş onu zor bi sabah olmus
sağol ,tşk ederim.
Allah bela kaza vermesin de böyle zorluklar olsun .ne diyeyim.

ben hesapladımda
8 tl karın olurdu
armut 1 kg 3 tl
kivi 4 tanesi 1.40 tl şok markette
bende dun aksam karnıbahar ıle makarna yaptım.

Bizim de kart borcu azalsin diye bu ay demiyoruz bakalım kart nerde bilmiyorum bilmek de istemiyorum
bizim sadece kartımızda o kadar var eşimin bekarken 5 tane falan kartı vardı çalışmaya başlayınca 7 bin falan vererek hepsini kapattırdım. 1 tane var şimdi ondan alıyoruz alacaklarımız..

sen gene şanlısın benım kanal oluyor suanda ve kurtarılamazsa 2 dısımı bırden kaybedıcem
nerden nasıl curumus hıc anlamadım . ve agırmadıda. ayrıca yuzum sıs gezdım hafat sonu kı hala ıgne vuuluyorum bırazdan hemsıreye gıdıcem

buarada dızelse arac muhtemelen soguklardan olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…