- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
şükür iyiyiz canım.
kaza vs yapmadık.
sanırım havalar sogudu bujileri yandı diye tahmin ediyorum ben arabanın.
Bazen isyan ediveresim geliyor ama sonra pişman oluyorum. Sağlığımız yerinde madden zorlancaz ama napalım vardır bunda da bir hayır.
şuan mesela foto mak. aldım ya ona bile vicdan yapıyorum. almasaydım para kumbarada dursaydı bugün tamirci masrafını karşılardık diye.
değişik hallerdeyim.
bugün eve gidip dua edeyim. Hemen olumsuzluğa kapılıyorum bu huyuma sinir oluyorum.
ben hesapladımda
8 tl karın olurdu
armut 1 kg 3 tl
kivi 4 tanesi 1.40 tl şok markette
bende dun aksam karnıbahar ıle makarna yaptım.
Kardeşin nasıl iyi mi_?evet bunada şükür. dün benim kardeşimde kaza yapmış. küçük birşey. sigortada ikigün önce bitmişti. bunu neden anlattım. isyan değil haline şükür et diye..
foto makinasına gelince, bende öyleyim. aslında buda zararlı. sabah erken kalkıyorsun işe gidiyorsun yoruluyorsun. onun için bazen kendini mutlu etmeye hakkın var.. foto makinası istediğin birşeydi ve aldın.. kimse sana almadı. sen çalıştın parasını kazandın ve aldın.. o yüzden vicdan yapma..
bugün sabahta araba olayının olacağı varmış.. dua et sen bol bol. her şerdede hayır vardır bilemeyiz.. ALLAH ona dua etmeni istiyordun.. huzuruna çıkmanı istiyordur belki kim bilir..
şükür iyiyiz canım.
kaza vs yapmadık.
sanırım havalar sogudu bujileri yandı diye tahmin ediyorum ben arabanın.
Bazen isyan ediveresim geliyor ama sonra pişman oluyorum. Sağlığımız yerinde madden zorlancaz ama napalım vardır bunda da bir hayır.
şuan mesela foto mak. aldım ya ona bile vicdan yapıyorum. almasaydım para kumbarada dursaydı bugün tamirci masrafını karşılardık diye.
değişik hallerdeyim.
bugün eve gidip dua edeyim. Hemen olumsuzluğa kapılıyorum bu huyuma sinir oluyorum.
Kardeşin nasıl iyi mi_?
gelmiş geçmiş olsun size de.
evet haklısın onu kaç ay biriktirdim onun hayaliyle ve suan almasaydım daha da alamazdım zaten kalırdı.
Ellerimi semaya açıp içten dua etmeyeli çok olmuştu. Hep başım sıkışınca ya da bir şey isteyince ama gerçekten dolu dolu şükür duası etmedim ne zamandır.
halime şükür demekten bahsetmiyorum. yürekten saatlerce dua etmedim evet.
bunun ayırdına vardığım için şuan mutluyum.
sağol.
poziti
pozitif ol canım ya olumlu düşün araba kaza yapmadı sonucta saglıgınıza bişey olmadı çok şükür ki arabalar genelde yapıyor bunu mutlaka masraf cıkarıyor ama olmasa da olmuyor 70 lira cok değil düşünme bence için rahat olsun. Makina için de hiç pişman olma cünkü sen gayet tutumlu birisin bu hayatta birikimden önemli şeyler de var senin mutlulugun ve sen bunu cok istiyordun o yüzden tadını cıkar
bende öyle ufak birikimler yapıyorum.. günde 3 liraya kadar düştü kumbama attığım para canımmaşallah cutecımm birikim yapıyosun bende issizlik maaşıyla 3 bilezikaldım ama suan çalışamadıgım ıcın ufak birikimler var sizleri okuyorum amabebeişten bakamıyorum pekkk
kızlar hafta sonum yine çok yoğun geçti annemi göz kapağı operasyonu yaptırdım tabii onun bakımı kızımın bakımı hafta sonu işleri falan pertim çıktı.harcamalara gelince eczane muayene derken 100 tl kızımın bezi 52 tl pazar 30 tl ufff çok harcamışım ha bide cuma hastaydım dayanamdım 57 tl hastaneye gittidaha maaş yatmadı 2080 tl de maaşım kızlar rabbim bin bereket versin hepimize inşallah zam alabilirim.
2.22 deyken 232 dolar aldim kisa sure icinde bugun demin yarin dusurulecegini dusnerekten 2.3550 bozdum 546 tl etti 34 tl kar ettim
günaydın hanımlar :) bugün benim için güzel bir gün eşim kredi için basvurdu onaylandı bugün parayı çekip tüm borçları kapatcaz kredi kartları da dahil bizim için cok iyi oldu düğer krediler hem parça parça hem de faizi yüksekti hem vadeyi de kısalttık cok rahatladım artık eşim ev kredisi 1300 ihtiyac kredisi 1750 ödeyecek zaten geriye pek bir şey kalmıyor ona bu sebeple gereksiz harcama yapamicak benim maaşım da 2000 tl evi cekip cevircem+ birikim yapcam Allahım cok şükür yaa eşimin bu günlerini gördüm ya baska bir şey istemiyorum akıllanıyor galiba :) eş dost akrabadan kazık yedikçe
150 bes
300 anneme veriyorum
mutfak masrafı
faturalar
bi de arabaya gaz alıyoruz ay yine cok cıktı bak neyse yeter de artar diye düşüneyim
kızlar aylık mutfak masrafınız ne kadar oluyo sorması ayıp
ben 350-400 market 100 tlde manava gidiyor 500 kadar gidiyor.
çokta bişey almadım aslında neden bu kadar çok tuttu anlamadım
muz kivi armut portakal mandalina ıspanak mantar patates brokoli domates salatalık kestane cennet meyvesi fanta
hatırladıklarım bunlar da çok pahalıydı meyveler ondan olabilir.
aslında haftanın 3 günü pazar kuruluyorda benim ve eşimin pazara gitmeye vaktimiz yok. dün para çekmek için gitmiştim çarşıya. gelirken aldım. pazartesi pazarı vardı eve gelince aklıma geldi
Günaydınlar herkese,
işe yeni geldim.
sabah arabamız çalışmadı.. çekici cagırdık.
ben 2 vesait ile anca gelebildim.
bakalım araba bebemizden ne kadar ekstremiz çıkacak..
çekici 70 tl gitti bile.
Bazen geldi mi birşeyler üst üste geliyor cidden.Allahım beterinden korusun.
sen gene şanlısın benım kanal oluyor suanda ve kurtarılamazsa 2 dısımı bırden kaybedıcem
nerden nasıl curumus hıc anlamadım . ve agırmadıda. ayrıca yuzum sıs gezdım hafat sonu kı hala ıgne vuuluyorum bırazdan hemsıreye gıdıcem
buarada dızelse arac muhtemelen soguklardan olmustur
sen gene şanlısın benım kanal oluyor suanda ve kurtarılamazsa 2 dısımı bırden kaybedıcem
nerden nasıl curumus hıc anlamadım . ve agırmadıda. ayrıca yuzum sıs gezdım hafat sonu kı hala ıgne vuuluyorum bırazdan hemsıreye gıdıcem
buarada dızelse arac muhtemelen soguklardan olmustur
üzülme canım ya o kaybetmiş senidün birşeyler yaşadım ditek sen aklıma geldin..
küs olduğum arkadaşım hamileymiş. elim ayagım titredi. ALLAH içimi biliyorya okadar mutlu oldumki onun adına. hemen mesaj yazdım facebooktan çünkü numarası yok bende. çok mutlu oldum senin adına vs vs. sonra göndermedim. bu mutluluğum içimi yağdı oturdum saatlerce ağladım.. başkasından duydum.. o gelip bana söylemedi mutluluğunu benle paylaşmadı bende neden mesaj atayımki dedimo tek kız. bana çocuğumun teyzesi sn olacaksın vs derdi. onları hatırlayınca kötü oldum beni bukadar hayatından soyutlamasına hala aklım mantığım almıyor..
yazını nerdeyse 3 kere okudum. içimde ötelediğim itelediğim duygular sızdı yine gün yüzüne tuhaf oldum.dün birşeyler yaşadım ditek sen aklıma geldin..
küs olduğum arkadaşım hamileymiş. elim ayagım titredi. ALLAH içimi biliyorya okadar mutlu oldumki onun adına. hemen mesaj yazdım facebooktan çünkü numarası yok bende. çok mutlu oldum senin adına vs vs. sonra göndermedim. bu mutluluğum içimi yağdı oturdum saatlerce ağladım.. başkasından duydum.. o gelip bana söylemedi mutluluğunu benle paylaşmadı bende neden mesaj atayımki dedimo tek kız. bana çocuğumun teyzesi sn olacaksın vs derdi. onları hatırlayınca kötü oldum beni bukadar hayatından soyutlamasına hala aklım mantığım almıyor..
yazını nerdeyse 3 kere okudum. içimde ötelediğim itelediğim duygular sızdı yine gün yüzüne tuhaf oldum.
Bazen Allah bile affedici iken biz niye bu nedenli gurur yapıyoruz diyorum.
ama biz adım attığımız halde karşı taraf bunu farklı algılayıp değişik hallere daha da bürünüyorsa gereği yok diyorum.
evet hayat kısa. bunun farkındalığı ile yaklaşıldığı halde tercihlerini karşı taraf değiştirip almıyorsa ne yazık ki yapacak birşey yok.
Kim ne kazası yapmış?Kaza yapan arkadaşlarım çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?