bütün bunlardan sonra elinize 500 lira kalacak sanırım harclık olarak150 bes
300 anneme veriyorum
mutfak masrafı
faturalar
bi de arabaya gaz alıyoruz ay yine cok cıktı bak neyse yeter de artar diye düşüneyim
yok be cıtlım ufak ufak ıstemaşallah cutecımm birikim yapıyosun bende issizlik maaşıyla 3 bilezikaldım ama suan çalışamadıgım ıcın ufak birikimler var sizleri okuyorum amabebeişten bakamıyorum pekkk
Ne kadar çektiniz kuzugünaydın hanımlar :) bugün benim için güzel bir gün eşim kredi için basvurdu onaylandı bugün parayı çekip tüm borçları kapatcaz kredi kartları da dahil bizim için cok iyi oldu düğer krediler hem parça parça hem de faizi yüksekti hem vadeyi de kısalttık cok rahatladım artık eşim ev kredisi 1300 ihtiyac kredisi 1750 ödeyecek zaten geriye pek bir şey kalmıyor ona bu sebeple gereksiz harcama yapamicak benim maaşım da 2000 tl evi cekip cevircem+ birikim yapcam Allahım cok şükür yaa eşimin bu günlerini gördüm ya baska bir şey istemiyorum akıllanıyor galiba :) eş dost akrabadan kazık yedikçe
150 bes
300 anneme veriyorum
mutfak masrafı
faturalar
bi de arabaya gaz alıyoruz ay yine cok cıktı bak neyse yeter de artar diye düşüneyim
altının düşmesini bekle derimKızlar gün parasını nereye yatırayım sizce? Yaza kadar bozdurmayacam
biz ödemeleri yaptıktan sonra ev için 500 kalıyor ondan bile artıyor canım yaa.. bereketi içinde oluyor eğer şükretmeyi bilirsen.. bizede ev borcumuzu falan ödedikten sonra 1500 kalıyor normalde..
bütün bunlardan sonra elinize 500 lira kalacak sanırım harclık olarak
Ne kadar çektiniz kuzu
eşim öğretmen 2400 maaşı 1000 lira kadar ek dersi var ayrıca müdür yard olduğu için sürekli hafasonları sınav görevleri oluyor 100-200 ordan geliyor işte kredileri ödeyecek kalanla da idare etsin bi zahmet bu zamana kadar yediklerine saysın :)eşinin maaşı ne kadar öykücüm
inşallah canım ben tutumluyum artacagını umuyorum
en az 500 tl kalacak sekilde ayarlıyorum bakalım inş öyle olur
çok çektik canım ya 50,000 kadar :) ama diğer turlü ödeyeceğimiz tutar da vadede daha coktu hem eşimin elinde para kalmicak hem borc cabuk bitecek o yüzden seviniyorum
öyküm 2000 tl yeterde artar bile merak atme. 450 gitmiş zaten 500 mutfak masrafı olsa faturalar ne kadar tutar bilmem ama 500 tl harçlık bile kalır ayda 1-2 grda altın alırsın ohh mis
hepsi çok yüksek şu anKızlar gün parasını nereye yatırayım sizce? Yaza kadar bozdurmayacam
bizim mutfak masrfımız ne kadar cok bilmiyorumda
market alısverişi yaptım ayın basında 200 lıralık. temizlik herhangi birşey yoktu.
bakıyorum kaşarda sucukta yumurtada bitmeye dönmüş :d
ki bizde hafat içi calısıyoruz.
yani 200 market işte pazarda şuana kadar 2 hafta cıktık yanı 60 tl harcanmıs olsa 260 tl
daha ayın yarısı
manav çok pahalı canım yaa pazardan almalısın bence imkanın varsa..Manava uğradım 51 tl gitti bu arada
ne aldın canım o kadar cok?Manava uğradım 51 tl gitti bu arada
bence de pazara gitikten sonra yıllardır marketten alarak ne kadar yanlış yaptıgımı anladım pazar ucuz ve taze emin ol o aldıklarını 20 liraya alırdın abartmıyorum dene bakManava uğradım 51 tl gitti bu arada
manav çok pahalı canım yaa pazardan almalısın bence imkanın varsa..
ne aldın canım o kadar cok?
bırde neden manav pazar yokmu?
marketten ne almıstım bır bakalım
5 kg un
2 kg seker
yarım kılo nohut
1 kılo patlamıs mısır
1 şampuan cocuga
bır bana şampun
saç kremi
diş macunu
saç boyası( anneme)
ccouga oyuncak (12 tl)
sucuk
yumurta
bir kalıp peynır
kaşar
2 çeşit zeytin yarımşar kılo
4,5 lt ayçiçek yagı
antep fıstıgı bir paket
kim marketten 200 lıra tutmustu ama o 200 lırayıda yemek kartımdan odemıstım yanı canlı cıkan bır para degıl
her ay oradan yapıyorum
bıraz ıvır zıvırmı olmus acaba
düşmesini bekle muhakkak düşerKızlar ben geçen ayki yastık altı paramla mikrodalga aldım.
Bu ay da küçük altın yapıp kenara koyayım diyordum ama altın yükselmiş sanırım.
Düşmesini beklemeli miyim, yoksa yine de alayım mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?