- 8 Aralık 2014
- 562
- 980
- 108
ara bakalım cnm herşehir farklı
ama artık kredi alınca bankalar cingözlük yapıp yazı imzalatıyor
dosya masrafını bankadan talep etmeyeceğiz diye yazdırıp imzalatıyorlar
birde eskisi kadar şişkin değil dosya masrafları bnm sadece 1 kredimden 350tl dosya masrafı almışlar 10bintl lik krediden vakti zamanında
Günaydın herkese
şu sıralar sürekli uyumak istiyorum ve deliksiz uyudugum halde hala uykum var
üzüldüm biraz gereksiz gönül işleri canm
canm ona çok etki etmez öyle pekmez vs... kan hücreleri ile alakalı bir durum al yuvarlar ak yuvarlar sayısı çalışması vs...TOPUK TIKIRTISI evet bende akdeniz anemisi taşıyıcılığı var. o etkiliyor ama etki etmiyor kan şurupları vs.
pekmez kasıklıyorum bazen.
aynen öyle.canm ona çok etki etmez öyle pekmez vs... kan hücreleri ile alakalı bir durum al yuvarlar ak yuvarlar sayısı çalışması vs...
TOPUK TIKIRTISI evet bende akdeniz anemisi taşıyıcılığı var. o etkiliyor ama etki etmiyor kan şurupları vs.
pekmez kasıklıyorum bazen.
yok canm öyle kötü bir hastalık değil sadece sürekli bünyeyi yorgun düşürür sabah uynamazsın sene sürekli bundan şikayet ediyorsun zaten....aynen öyle.
dr dedi zaten ne öldürür ne süründürür böyle gider diye.
eşimde yok Allahtan. yoksa doğacak cocugumuzun kanı değişecekti doğumda.
amcamda ve yengemde var benim kuzenimin kanı değişti mesela.
aynen öyle.
dr dedi zaten ne öldürür ne süründürür böyle gider diye.
eşimde yok Allahtan. yoksa doğacak cocugumuzun kanı değişecekti doğumda.
amcamda ve yengemde var benim kuzenimin kanı değişti mesela.
bende dun aksam eve gelınc eyemek yaptımkızlar günaydın, bu sabah kahvaltı hazırlayamadım, 2 tl kahvaltıya gitti, neyse ki öğle yemeğini akşamdan hazırlamıştım, öğlen harcamayacağım.
herkese bereketli günler
günaydınn teşekkür ediyorum öncelikle....gunaydin kizlar , birkac gundur yazamadim.umarim herkes iyidir.kalemero iyi sanslar bu gun icin.
dun biraz canim sıkıldı.mayis ayinda evimiz bitiyormus ,bu sevindirici haber.ama muteahhit sozlesmedeki sureden erken bitirdigi icin ve biz borcu ona taksit taksit odedigimiz icin bir sure kira vereceksinizdedicanim sıkıldı baya. ya da kredi cekuip kalan borcu kapatabilirsiniz diyor.biz evi 160 a aldik,mayista 60 bini bitmis olacak.yani 100 bin kredi cekmek lazim 3 yilaboldursek bile 18 bin faiz odeyecegiz.zaten evi 5 yil vadeli fiyata aldik.ustune bir daha mi faiz odeyecegiz.hem de kredi cekmek istemiyoruz.burayi tercih etmemizin sebebi buydu yani.kredi cekmesek kira vericez 18 ay daha.maddi olarak da manevi olarak da kira vermek cok mantikli.ama bir yandan da koyuyor bana kendi evinde kiraverecek olmak.biz buraya 3 yilda bitecek diye girdik,7 bloklu site. 4 blok mayista teslim. kalan 3 blok da 18 ay sonra teslim.bizim borcumuz da bitmedigi icin kira vereceksiniz diyor.durum bu.bu arada ne jadar verecegiz onu da soyle.efi.ayarlayip haber vericez dedi.bakalim bekliyoruz
günaydınn ne kadardan bozdurdun daydreacımGünaydın arkidaşlar
dün bozdurdum zarar etmedim şükürler olsun artık daha da ykselirse hayırlısı olsun.
delimideli canım bakkal ne dedi aybası getirmeyin mi dedi tam anlayyamadım?canım inşallah bundan sonra ek masraf çıkmazda kenara biseyler atabilirsiniz
iyi yapmışsın canm bereketini görkalemerocum 83.275 dedi sürekli alışveriş yaptğım yerdi beklemek isterdim ama hergün bi hırsız haberi bide evde saklıyodumannem var diye ee annemde gidicekti o yüzden buna şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?