çalışsan aslında biraz da olsa rahatlarsınız şu an bebek falan da yokGunaydin kizlar yarin gunum var ev dagimik ama yeni uyandim muzik dinli :) normalde hic bole rahat degilimdir nedn boyle oldum bilmiorum biraDan baslarim ise herhalde lavincim bende oyle yapcm cnm zor olsada bizim icin bozdurcaz
dayderacim bakka yakin zamanda verin dedi borcu aybasinda vermeyin dedi erken verin dedi o yuzden altini bozdurcam
tesekkr ederm arkadaslar hepinizin gecimi kolay olur inslh ama bn bu ay skntidayim bellibn islere basliyim birazdsn
Akşamdan kalanları toplayıp getiriyorum walla:) bugün ıspanakla bulgur pilavı getirdimbende dun aksam eve gelınc eyemek yaptım
senle ben evden yemekcıyız
ne getırdın_
aşk olsun hepimiz danışıyoruz birbirimizedelimideli o zaman bozdur ver kurtul canım oda ayıp etmiş veriyorsa maas gününde almaya razı olmalıydı.
kalemero canım teşekkür ederim artık bozdurum mu diye başınızı ağrıtmıycam.
valla bizde hiç olmadı cocugu uyuturken oyle tatlı uyumusumkı hemen uyanık kendımı yatagıma zor attımCuteMom dün senin konudan dolayi baya action olmuştur evlerde:))
her gun yemek yapılıyor ama 2 gun gıtmez olduyemeller senınde oylemı?Akşamdan kalanları toplayıp getiriyorum walla:) bugün ıspanakla bulgur pilavı getirdim
sen ne getirdin?
bende evden getirenlerdenimmmmvalla bizde hiç olmadı cocugu uyuturken oyle tatlı uyumusumkı hemen uyanık kendımı yatagıma zor attım
esımde cok yorgundu uyuduk bı guzel
her gun yemek yapılıyor ama 2 gun gıtmez olduyemeller senınde oylemı?
sneın yemegın guzel degılmıs be allah gunah yazmasın
benımde pırasaprınclı
yanınada kıvırcık ve havuz salatası ufacık bı kase
yemeğe verdiğin paraları ayrı bi yerde biriktir bak nasıl geçiyor tembellikkızlar bende bu ara kahvaltıyı bile getirmiyorum bu ne tembellik
en güzeli seninkiymişbende evden getirenlerdenimmmm
bende de taze fasulye var..
koyun ortaya hep beraber yiyelimmm
dondurma kabında getiriyorum yemeğimien güzeli seninkiymiş
içeçek getiriyormusun yanlarınıza kızlar
sefertası alalım bari kendimize
bızım mutfagımız vardondurma kabında getiriyorum yemeğimibuyur gel beraber yiyelimm
çekmecemde bardağım, bıçağım falan var..
kahve, meyve çayı vs yapıyorum genelde.
su sebilimiz de varohh daha ne olsun?
bızımde yemegımız var canım ama bıze yemek kartı verıyorlarbenim öğle yemeğim var kızlar sabah sadece sıkıntı onda da 3 gündür arkadaşlar bişiler getiriyo para harcatmadılar.
1900 küsür ama bazı kesintilerim var elime düz hesap 1900 geçiyor canımmandalina canım sorması ayıp senin maaşın ne kada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?