Günaydın Canlar ,
Farmasicim bildirim ne zaman yapılıyor bilmiyorum ama ben atlamadan şimdiden yazsam olur mu ?
Çeyrek :20 adet
Cumhuriyet : 1 adet
400 tl
Herkese bol kazançlı günler olsun . İnşallah :)
@yesa m nssilsin
canım kaynanacığımın yola filan geldiğini hiç sanmıyorumgünaydın kızlar
biz de bir teyze bulduk bakıcı olarak,fazla türkçe konuşamıyor ama bakarım 6 çocuk büyüttüm dedi,bayramdan sonra vercez hayırlısıyla
farmasicim ne güzel yazmışsın insan ilişkileri üzerine,en güzeli mesafeli olmak,bi decnm hep merak etmişimdir,kaynana nasıl kıvama getirdin,ben yooyuldum kendi kvalidemin benle uğraşmasından
bu arada yıllarca 1.sınıf okutmuş biri olarak söyliyim kızlar,o kadar fazla ödeve gerek yok ama sınıf öğretmenleri biraz hırslı,ilk ben okumaya geçirmeliyim diye bir yarış var,siz kuzucukları hiiiç yormayın,biz doğuda türkçe bilmeyen öğrencilere ki 60 kişilik sınıfta hepsini ocakta okumaya geçirdik,e,l,e,t grubunu öğrensinler gerisi çorap söküğü gibi gelir,aklınızda bir şey olursa seve seve cvplarım
herkese mutlu günler
Bende iyiyim cnm temzlik yapiom mutfaktan basladim valla bizde atioz kumbaraya ama parasiz zamanda bize imdada yetisiyor :) insl birikimin cogalir cnm ben bu ay birikmde eksideyimİyiyim canım benim sen nasılsın şu ay sonu çabucak gelsin diye dua ediyorum:) Kumbaraya düzenli atış yapmaya başladık:) saymak için de sabırsızlanıyorum. Bu ay 1000 attık ya kenara biraz zorlandık ama çok az kaldı.
Kredi kartım 1850 limiti var. Bu ay 885 ödeyip limitini 1000 yapacağım daha iyi olacak inşallah:)
Günaydın Canlar ,
Farmasicim bildirim ne zaman yapılıyor bilmiyorum ama ben atlamadan şimdiden yazsam olur mu ?
Çeyrek :20 adet
Cumhuriyet : 1 adet
400 tl
Herkese bol kazançlı günler olsun . İnşallah :)
malzemeye yazık edersin,ben yaptım,tadı çok vasat.Selam kızlar
pratik bir ekler pasta tarifi buldum, kedi dili ile yapılan. Akşama ondan yapacağım. Bakalım beğenirsem tarifini yazarım size.
sağlık olsun,az çok önemli değil,elimizden ne gelirse onu atacağız kenara.Merhaba kızlar bu ay 50 tl biriktirdim kislik melemenimi yaptim biraz manti hazırladım bu ayı bu sekılde bitiricem . Önümüz bayram oyuzden bayram alışverişi var misafirimde var bu hafta birikimsiz geçicek aybasından itibaren birikime devam.
Bende iyiyim cnm temzlik yapiom mutfaktan basladim valla bizde atioz kumbaraya ama parasiz zamanda bize imdada yetisiyor :) insl birikimin cogalir cnm ben bu ay birikmde eksideyim
anca yetio para
ekim maasiyla ablama evlendiginde kelepce takcam onu aliyim diom o aklimdan ciksin kasimda birikm yapn altin birikimi 500tllik jelepcelerden alcam en ust limit o şık sade model seviyor oyle bisi alicam ocakta nikah ama dogalgaz faturasi kabarmadan aliyim diom zorlanmam en azindan
aklima simdi geldi ekimde almak oyle yapicam insl kasimda bi altin aticm bi de ocakta aralikta nikah icin kiyafet almam lazim cunku yapamam boyle iste yesamm
bol birikmler herkese :)
y
Cikis kapisi neresiydi acebaaa
Merhaba kızlar bu ay 50 tl biriktirdim kislik melemenimi yaptim biraz manti hazırladım bu ayı bu sekılde bitiricem . Önümüz bayram oyuzden bayram alışverişi var misafirimde var bu hafta birikimsiz geçicek aybasından itibaren birikime devam.
Yok canım yaa onlar aylık değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?