- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Eşime gereksiz geliyo heralde,yoksa çoktan yerine koyabilirdi bence. Zaten herşeyim onun değilmi diyo sıkıştırınca.oğlum konusunda hassasım biraz ben. Sanki onun ihtiyacı olduğu zamanlarda yanında olamıycakmışım gibi geliyo bana nedense. Eşim ticaretle uğraşıyo,bugünkü durum yarında olacakmı bakalım. İşin doğrusu oğlumun hayatını garantilemek istiyorum en azından. Ben oğlum doğduktan sonra çalışmanın bir kadın için ne kadar önemli olduğunu anladım. Geç anladım...
Haklısın aslında.Ben bile daha cocuk yok ortada ayda 1 gram kredi kartından talimat verdim .damlaya damlaya biriksin diye. 1 gram da kendi adımıza unutmalık....
Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok ne yazık ki. Bende biraz garanticiyim sanırım. Şuan az çok imkan dahilinde aksın kenarda yavas yavas diyorum.
Benim eşim de ticaretle uğraşmaya başladı .Dediğin gibi hele ticarette hiçbir şey belli olmuyor.Bir ay bir ayı tutmuyor.
İnsanın kendi parasını kazanması gibi yok. Bende ilerde çocuk olsa da çalışacağım diyorum ama bazen şuan bile zor geliyor. Bir pazarım var. Herşeyi tek güne sığdırmaya çalışmak zorluyor.Hafta içi de hiçbir şeye vakit yetmiyor.sabah 7.30 evden cıkıp aksam 19.30-20.00 de eve giriyoruz.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bazen evde olsam diye hayıflanıyorum.Ne gezmeye halim kalıyor ,ne hobilerime.