Yeniden merhaba..bende mola verdim ev işine bi bakayım dedim. Iyiki yakın oturmuyoruz yoksa siz böyle birarada olunca aklım kalır
yazıyodum ki size öğretmeni aradı oğlumun. Altını ıslatmış yavrum. iki yaşında en son kaçırmıştı altına,haliyle çok utanmış,ağlıyo acil gelin diye. Ben işe başlamadan saçı başı yağlayıp ev işine koyulmuşum,kafa sarılı..neyse hemen yıkadım en acilinden. Buradaki metrobüs durağı bakım yüzünden servis dışı. Şansıma bir minibüs geçmiyo,geçse durağa kadar gidicem hiç değilse. Ağlaya ağlaya,koşuyorum. gören der çocuğun başına felaket gelmiş. Altı üstü utanmış. Ben yaşlanıyorum galiba..[/QUOTE
kuzum ya,inşallah çabuk atlatır
Kızlar bir gun komsumla oturuken onun bir tanıdııg var..kadıncaz hep temizliğe gitmiş..yememiş içmemiş hep altın yapıp eşine vermiş..ev almışlar destek için...borçları bitince kadıncaz bir gun elbise almış giiynmiş kusanmıs..eşi ne dese ..hiç yakısmısmı gitte aynaya bak..cunku okadar yıpratmıski kendini evin borcu bitsin diye..kadıncaz kendi söyledi hiçbirşey için değmez hanımalr..aman kendinize bakın..ben böyle yaptım cok pişmanım dedi..sadece kıssadan hisse...cok uzulmustum kadıncaza..çalışıpta aşırı kısanlar varya onlarada değmez diyorum ben..israfta doğru değil..ben biraz israfım ..ama inanın maaşı olup kartı eşinde olan cok arkadaşım var...hatta bir gun inanın ozaman kucuk bir ilçede görev yapıyordum..eşini 20 liralık babet için cagırdı eşi aldı...yanı okadar bile parası yoktu arkadasın..üstelik eşinden cok maaşı vardı..bu kadarıda afzla diye dusunuyorum
yaaaa bi de böyle insanlar var,yazık kadıncağıza
bende varım ben ev hanımıyım bende bir yerlerden kesip birikim yapmayı düşünüyorum hiç birikimimiz yok çünkü çocukta yok ne ev nede araba hiç birşeyimiz yok
hoşgeldin cnm
biz de kızımla hastret gideriyoruz
normalde bu saatte uyurdu ,özlemişiz kuzumla birbirimizi
kızlar ben de okulda çok yiyordum,dışarıdan siparişle getitiyorduk,10 tl gidiyordu,bugün evden sandviç yapıp gittim,10 tl cepte kaldı