• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ya erkeklerin araba sevdası bitmiyor. Aynı durum bizim içinde geçerli ama farmasi çok haklı. Bu durumda araba almak hiç akıl karı değil. Bizde değiştirmek istiyoruz ama en azından yaza kadar bekleyip görmek lazım. Hem birikem de yapmış oluruz en azından kredi miktarını düşürürüz.

Akıl karı değil ama anlatamıyorum ki :) illa alalım diyor... Benim annem felçli onun üzerine almak istiyor Ötv ve vergi ödemeyeceğimiz için araç 60 bine gelecek.. ee eski arabamızı da 30 bine satmayı planlıyor.. geri kalan 30 bin içinde birikimlerimizi ve kredi çekip tamamlamayı düşünüyor..

inşallah kredi çekmemeye ikna ederim.. yoksa bugün onay versem hemen alıcak... Annemin üzerine alacağımız için ben olmadan bir şey yapamıyor :)

Cok yorgunummm...işten çıktım.Allahtan çalışma saatlerim esnek bir yapıda...4 gibi çıktım.kıızmı aldım.bakan komsum kahfe içmeye cagırdı..5 e kadar oturdum iyi geldi..sonra eve geldim arkamdan eşim geldi ve hemen yemek sordu tabikii:)Allahtan sabah ayarlamıştım..eşimde salata yaptı..kzıım şimdi uyudu..oğlumda ders çalışma saatinde..odasında..bende bir güzel çay demliyip gunun yorgunluğunu atmak istiyorum:)

henüz geçmişi okumadım ama feci bir zarara girdim bugünlerde.
Pişman değilim ama:KK53:
100 tl kitap almıştım ona ödedim.
40 tl saç bakım yağı. Saç uzatmaya kafayı taktım son günlerde.
Bomba geliyooooor. Dün çanta-ayakkabı aldım. 150 tl.
20 tl görümcemle dışarda takıldık.

Dün akşam eşim sürpriz olarak çeyrek almış. Hem harcama hem birikim dolu iki gün geçirdim böylece.:KK45:
Lavin çanta hastalığı var bende..cok seviyorum..ayakkabı degilde çanta ve markalı eşarp:) güle güle iyi günlerde kullan cnm..

Lavin çanta hastalığı var bende..cok seviyorum..ayakkabı degilde çanta ve markalı eşarp:) güle güle iyi günlerde kullan cnm..
ben ayakkabıya verilen paraya hiç acımam
çanta kullanmayı da araba aldığımdan beri neredeyse bıraktım küçük el çantası yetiyor
20 tl den fazla da eşarba para vermedim daha

Valla ayakkabi bazen zorunluluk oluyir 42numara ayakkabim deicmanhadan aliorm bi tek orda var canta fazla almam bi nisan alisverisinde pahali canta almislardi 2tane 1i bozuldu attm biri duruyo ayakkabilarimda pahali degildir nisan alisverisindeki esarplarim pahaliydi bi tek okadar ben 20tl bile vermemisimdir
5/10tl vermisimdir ayaklar genetik gubi bisi amca kizimda ayni
(bunu yazmak icin kacdakk ugrastm ya :) )

Nisan alisverisinde alinan 41numara ayakkabilarim kuculdu skiyordu ayagimi
bende ayakkabiciya verdim actirmaya hepsi 37tl tuttu 3-4cift ayakkabi
ayakkabilarim bile pahali degldir ama deichman allahtan ucuz ve kaliteli ayakkabilar
lavincim hayirli olsun cantan gule gule eskit

Kucuk yandan canta aldim persembe pazarindan 10tl bi gunde hastanede cantam koptu mecbur aldik 25-tl sonra 10tllk daha aldim 10tllk bnm agir ve fazla esya koymamdan koptu gitti ama 25ve 1010tllik hala kullaniyorum

Ayakkabıya ve çizmeye çok para veriyorum. Ama kriterlerim vardır. Çok kullanacağım renk ayakkabı ve çizmeyi genelde Kemal tancadan alıyorum. Seviyorum orayı. Ama kırmızı vizyon gibi ayakkabıları daha ucuza alıyorum. Ama çantaya veriyorum. Of bn kıyafete de veriyorum daha doğrusu veriyordum. Bu aralar kıyafet almıyorum pek

Bu gün bana yaramadı kızlar...

Faturaları yatırdım. Evin yedek anahtarlarını yaptırdım.. Arkadaşımın bebeği için 15 tl ye tulum aldım , bir de akşam yemeği için alışveriş yaptım 110 tl :KK43:

P PembePaltolu güle güle kullan canım. O çanta hastalığı bende de var ve genelde kaliteli almaya özen gösteriyorum. O da bayağı tuzlu oluyor.
Ruya Ruya kredi işi bereketsiz iş. Bizim 2 tane kredimiz var ve öde öde bitmiyor maalesef.

Evet öde öde bitmiyor babamın kredsinden biliyorum ama ne yapıcam onu bilmiyorum :(

Kızlar bir gun komsumla oturuken onun bir tanıdııg var..kadıncaz hep temizliğe gitmiş..yememiş içmemiş hep altın yapıp eşine vermiş..ev almışlar destek için...borçları bitince kadıncaz bir gun elbise almış giiynmiş kusanmıs..eşi ne dese ..hiç yakısmısmı gitte aynaya bak..cunku okadar yıpratmıski kendini evin borcu bitsin diye..kadıncaz kendi söyledi hiçbirşey için değmez hanımalr..aman kendinize bakın..ben böyle yaptım cok pişmanım dedi..sadece kıssadan hisse...cok uzulmustum kadıncaza..çalışıpta aşırı kısanlar varya onlarada değmez diyorum ben..israfta doğru değil..ben biraz israfım ..ama inanın maaşı olup kartı eşinde olan cok arkadaşım var...hatta bir gun inanın ozaman kucuk bir ilçede görev yapıyordum..eşini 20 liralık babet için cagırdı eşi aldı...yanı okadar bile parası yoktu arkadasın..üstelik eşinden cok maaşı vardı..bu kadarıda afzla diye dusunuyorum

Kızlar bir gun komsumla oturuken onun bir tanıdııg var..kadıncaz hep temizliğe gitmiş..yememiş içmemiş hep altın yapıp eşine vermiş..ev almışlar destek için...borçları bitince kadıncaz bir gun elbise almış giiynmiş kusanmıs..eşi ne dese ..hiç yakısmısmı gitte aynaya bak..cunku okadar yıpratmıski kendini evin borcu bitsin diye..kadıncaz kendi söyledi hiçbirşey için değmez hanımalr..aman kendinize bakın..ben böyle yaptım cok pişmanım dedi..sadece kıssadan hisse...cok uzulmustum kadıncaza..çalışıpta aşırı kısanlar varya onlarada değmez diyorum ben..israfta doğru değil..ben biraz israfım ..ama inanın maaşı olup kartı eşinde olan cok arkadaşım var...hatta bir gun inanın ozaman kucuk bir ilçede görev yapıyordum..eşini 20 liralık babet için cagırdı eşi aldı...yanı okadar bile parası yoktu arkadasın..üstelik eşinden cok maaşı vardı..bu kadarıda afzla diye dusunuyorum

yuhhhhhhhhhhhhh diyorum

eşime yalvarsa yakarsa maaş kartımı benden alamaz
onun kartı kurtu da bana lazım değil

merhaba kızlar
çok yoğun bir haftasonu geçirdim
cumartesi kayınbabam felç geçirdi, hareket edebiliyor şükür ama hiç gücü yok. kayınvalidemler bizde kaldıkları için ev doldu taştı sağolsun gelenlerden. ama ben yoruldum valla, şimdi de bekliyoruz nolucak bakalım.
tatsız tuzsuz bir haftasonuydu yani, sağlık olsun da artık bu ay birikim zor yaparım ben malum hastane masrafları falan da olacak. demek ki hiç plan yapmamak gerekirmiş, ben de bu ay kenara iyi bişeyler koyarım diyodum kısmet artık
geçmiş olsun cnm,ALLAH şifa versin

Yeniden merhaba..bende mola verdim ev işine bi bakayım dedim. Iyiki yakın oturmuyoruz yoksa siz böyle birarada olunca aklım kalır

yazıyodum ki size öğretmeni aradı oğlumun. Altını ıslatmış yavrum. iki yaşında en son kaçırmıştı altına,haliyle çok utanmış,ağlıyo acil gelin diye. Ben işe başlamadan saçı başı yağlayıp ev işine koyulmuşum,kafa sarılı..neyse hemen yıkadım en acilinden. Buradaki metrobüs durağı bakım yüzünden servis dışı. Şansıma bir minibüs geçmiyo,geçse durağa kadar gidicem hiç değilse. Ağlaya ağlaya,koşuyorum. gören der çocuğun başına felaket gelmiş. Altı üstü utanmış. Ben yaşlanıyorum galiba..[/QUOTE
kuzum ya,inşallah çabuk atlatır
yaaaa bi de böyle insanlar var,yazık kadıncağıza

bende varım ben ev hanımıyım bende bir yerlerden kesip birikim yapmayı düşünüyorum hiç birikimimiz yok çünkü çocukta yok ne ev nede araba hiç birşeyimiz yok
hoşgeldin cnm

biz de kızımla hastret gideriyoruz
normalde bu saatte uyurdu ,özlemişiz kuzumla birbirimizi
kızlar ben de okulda çok yiyordum,dışarıdan siparişle getitiyorduk,10 tl gidiyordu,bugün evden sandviç yapıp gittim,10 tl cepte kaldı:KK76:

Back
X