• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

gunaydin bayanlar.guzel bir gun olsun hepimiz icin. gecenlerde papatya yazmisti ya,bir yerden 40 bin para gelse diye,ben de bugun ayni seyi dusundum.bir yerden 40 50 bin para gelse,aaah ah ne iyi olurdu:KK66: bugunumuze cok sukur Allah saglik versin ama hayal iste:KK66:

Ben de aynısını ev peşinatı yapabilmek için dilerdim ama olacağı yok gibi:KK51:

dün akşam yine kör seytan iç iç bir tane iç ne olacak iç işte diye beni çok uyardı
içmedim.
3.günün sabahındayım
Sabret canim az kaldi benim esimde önceden iciyormus sonra bırakmış diyorki bırakınca bosluga dustum kendime süt içmeyi hedefledim aklıma sigara geldikce maden suyu aldım elime ictim hemen bilgisayarı açtım aklimi baska seylere verdim ve her aksam yatmazdan evvel sut ictim bir bardak sutu sevmiyordum aslinda ama sanki vucudumdan sigaranın zehrini o trmizleyecekmis gibi bi pskolojiye girmistim böylelikle sutude sevdim diyor belki yardımcı olur sana diye payladayim dedim :D Allah kolaylık versin canim

Sabret canim az kaldi benim esimde önceden iciyormus sonra bırakmış diyorki bırakınca bosluga dustum kendime süt içmeyi hedefledim aklıma sigara geldikce maden suyu aldım elime ictim hemen bilgisayarı açtım aklimi baska seylere verdim ve her aksam yatmazdan evvel sut ictim bir bardak sutu sevmiyordum aslinda ama sanki vucudumdan sigaranın zehrini o trmizleyecekmis gibi bi pskolojiye girmistim böylelikle sutude sevdim diyor belki yardımcı olur sana diye payladayim dedim :D Allah kolaylık versin canim
suanda hayatımda bırsey kaybolmus acı cekıyor gıbı hıssedıyorum kendımı
gunduz pek koymuyorda
aksamları yanı bır zayıf anıma gelse gıdıcem ıcıcem bır tane
hatta 1 tanede degıl 1 fırt ceksem yetecek gıbı
dırenıyorum cok denedım
gerı donemem , gerı dondukten sonrada bır dahakı denemem arası uzun oldu bısey degılmesı bu ısın sonu yok
ha 1 tane ha 10 tane
kesınlıkle hıc hıc ıcılmemelı dıye dusunuyorum

Bu azminin karşılığını alacaksın inşallah canım.

Allah ödeme kolaylığı versin. Bize de ev-araba sahibi olmayı nasip etsin.

Allah odemeyi nasip etsin ins. bizim borc keske 40 bin olsa:KK66: cok fazla daha ama olsun 40 bin dore yeter bana:KK66:
amin inşallah. allah sizlere de nasip etsin. nankör olmayayım. aslında bunları öderken hiç zorlanmadık.yedik içtik gezdik tozduk. taki şu son iki aya kadar. bir de sona yaklaştıkça sabırsızlanıyor insan.

suanda hayatımda bırsey kaybolmus acı cekıyor gıbı hıssedıyorum kendımı
gunduz pek koymuyorda
aksamları yanı bır zayıf anıma gelse gıdıcem ıcıcem bır tane
hatta 1 tanede degıl 1 fırt ceksem yetecek gıbı
dırenıyorum cok denedım
gerı donemem , gerı dondukten sonrada bır dahakı denemem arası uzun oldu bısey degılmesı bu ısın sonu yok
ha 1 tane ha 10 tane
kesınlıkle hıc hıc ıcılmemelı dıye dusunuyorum
sakın içme. o kısır döngüye tekrar girersin. bir kere kafaya bırakmam lazım fikri yerleşince eskisi gibi gönül rahatlığı ile içemiyor insan. benim ocakta 3 yıl bitecek. ve artık hiç aramıyorum bile. bir zamanlar sigara içtiğimi unuttum desem yeridir.

Back
X