Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basiniz sagolsun,Allah rahmet eylesin ins. Yavrularina cok uzuldum![]()
gunaydin bayanlar.guzel bir gun olsun hepimiz icin. gecenlerde papatya yazmisti ya,bir yerden 40 bin para gelse diye,ben de bugun ayni seyi dusundum.bir yerden 40 50 bin para gelse,aaah ah ne iyi olurdubugunumuze cok sukur Allah saglik versin ama hayal iste
![]()
Sabret canim az kaldi benim esimde önceden iciyormus sonra bırakmış diyorki bırakınca bosluga dustum kendime süt içmeyi hedefledim aklıma sigara geldikce maden suyu aldım elime ictim hemen bilgisayarı açtım aklimi baska seylere verdim ve her aksam yatmazdan evvel sut ictim bir bardak sutu sevmiyordum aslinda ama sanki vucudumdan sigaranın zehrini o trmizleyecekmis gibi bi pskolojiye girmistim böylelikle sutude sevdim diyor belki yardımcı olur sana diye payladayim dedimdün akşam yine kör seytan iç iç bir tane iç ne olacak iç işte diye beni çok uyardı
içmedim.
3.günün sabahındayım
Kolay gelsin canım. Ben de 3 yıl önce bıraktım. Tüm süreci yazdım. Topiğime bir göz at istersen.dün akşam yine kör seytan iç iç bir tane iç ne olacak iç işte diye beni çok uyardı
içmedim.
3.günün sabahındayım
dün akşam yine kör seytan iç iç bir tane iç ne olacak iç işte diye beni çok uyardı
içmedim.
3.günün sabahındayım
Tam 40 bin yeter. Evin 25 arabanın 15 bini kaldı. 41 bin istemem. O derece yani. @mutlu1988 P PembePaltolu
Allah odemeyi nasip etsin ins. bizim borc keske 40 bin olsaTam 40 bin yeter. Evin 25 arabanın 15 bini kaldı. 41 bin istemem. O derece yani. @mutlu1988 P PembePaltolu
başınsağolsun lavin şimdi gördüm.Günaydınnnnnnnn![]()
suanda hayatımda bırsey kaybolmus acı cekıyor gıbı hıssedıyorum kendımıSabret canim az kaldi benim esimde önceden iciyormus sonra bırakmış diyorki bırakınca bosluga dustum kendime süt içmeyi hedefledim aklıma sigara geldikce maden suyu aldım elime ictim hemen bilgisayarı açtım aklimi baska seylere verdim ve her aksam yatmazdan evvel sut ictim bir bardak sutu sevmiyordum aslinda ama sanki vucudumdan sigaranın zehrini o trmizleyecekmis gibi bi pskolojiye girmistim böylelikle sutude sevdim diyor belki yardımcı olur sana diye payladayim dedimAllah kolaylık versin canim
başınsağolsun lavin şimdi gördüm.
günaydın kızlarr
P PembePaltolu başın sağolsun çocuklara ben de çok üzüldüm
delimideli ablan güle güle kullansın
CuteMom ha gayret yapacaksın sen bu işi
Bu azminin karşılığını alacaksın inşallah canım.
Allah ödeme kolaylığı versin. Bize de ev-araba sahibi olmayı nasip etsin.
amin inşallah. allah sizlere de nasip etsin. nankör olmayayım. aslında bunları öderken hiç zorlanmadık.yedik içtik gezdik tozduk. taki şu son iki aya kadar. bir de sona yaklaştıkça sabırsızlanıyor insan.Allah odemeyi nasip etsin ins. bizim borc keske 40 bin olsacok fazla daha ama olsun 40 bin dore yeter bana
![]()
sakın içme. o kısır döngüye tekrar girersin. bir kere kafaya bırakmam lazım fikri yerleşince eskisi gibi gönül rahatlığı ile içemiyor insan. benim ocakta 3 yıl bitecek. ve artık hiç aramıyorum bile. bir zamanlar sigara içtiğimi unuttum desem yeridir.suanda hayatımda bırsey kaybolmus acı cekıyor gıbı hıssedıyorum kendımı
gunduz pek koymuyorda
aksamları yanı bır zayıf anıma gelse gıdıcem ıcıcem bır tane
hatta 1 tanede degıl 1 fırt ceksem yetecek gıbı
dırenıyorum cok denedım
gerı donemem , gerı dondukten sonrada bır dahakı denemem arası uzun oldu bısey degılmesı bu ısın sonu yok
ha 1 tane ha 10 tane
kesınlıkle hıc hıc ıcılmemelı dıye dusunuyorum