• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

benim kardeşimde 10yaşında geçen sene sünnet ettik. çok heves etti.
bizde aldık ona sünnet elbisesi..(sonra yeğenimde giyer düşüncesiyle)
pastada aldık.. hatta balon falanda şişirdik..
kardeşimde aldı arabayla gezdirdi biraz içinde kalmasın diye :)

M maviduvar1 yani ben istanbulda oturuyorum öyle çok şaşalı bir sünnet düğünü görmedim ama izmirde mesela çok abartıyorlar bu mevzuyu araba ustunde gezmeler araba kıralamalar filan. halbukı bana ayıp geliyor, erkekliğe adım atıyor derler ya
sünnetle filan
canım bu küçük şehirlerde biraz daha fazla oluyor sanırım. 2 gün düğün yapıyorlar burada. kına gecesi abiyeler kuaförler falan. çocuğun dünyadan haberi olmuyor. bir de sünnet anneleri beyaz giyiyor gelinlik gibi. orkestra ilk dansa sünnet çocuğunun annesi babası diye çağırıyor. bir nevi anne babaya yeniden düğün yapılıyor.
benim kardeşimde 10yaşında geçen sene sünnet ettik. çok heves etti.
bizde aldık ona sünnet elbisesi..(sonra yeğenimde giyer düşüncesiyle)
pastada aldık.. hatta balon falanda şişirdik..
kardeşimde aldı arabayla gezdirdi biraz içinde kalmasın diye :)
beiz de bu tarz bir şey yapabiliriz. eşimle konuşup bir karar varmalıyız artık. yapacak mıyız nasıl yapacağız yoksa hiç mi yapmayacağız....

günaydın arkadaşlar.
yeni bir hafta başladı, öncelikle sağlıklı, sonra huzurlu ve bereketli bir hafta diliyorum.
son 4-5 gündür hep hastalıkla geçti bizim zamanımız. önce oğlum kusma-ishal derken ardından da ben besin zehirlenmesiyle çok fenalaştım. neyse ki bugün iyiyim çok şükür.
ve sağlığın değerini bir kez daha anladım. hastayken bir bardak su içmeye ne halim vardı ne de isteğim....
çok geçmiş olsun

hıh nazar değdirdim. oğlan aradı matematikten 100 almış. sınıf arkadaşlarına lolipop ısmarlayacakmış. eve giderken bilmem kaç tane lolipop alacak mışım. neyse helali hoş olsun oğluma...
paptya oğlun baya iyi gidiyo canım ilaçsı bir şekilde çok evindim :)

şöyle yapabilirsiniz canım,
oğlunun zevkine göre bir sünnet kıyafeti alıp fotoğraf çektirebilirsiniz. aslında yaz aylarında olsaydık, üstü açık bir araba kiralayıp oğlunu bir şehir turuna çıkarırdınız. ki bu fotoğrafçılarda sağlanan bir hizmet diye biliyorum.
sonra kendi iş çevrenden eşinin çevresinden ve gelebilecek aile eşrafından tanıdıklara göre bir firmayla anlaşıp yemek verebilirsiniz.
ben mevlüt işine pek sıcak bakmıyorum, sonuçta o bir şiir okunmasa da olur. ama oğluna bol bol kuran okuyup dua edebilirsiniz evinizde sonradan.
çok mantıklı

hıh nazar değdirdim. oğlan aradı matematikten 100 almış. sınıf arkadaşlarına lolipop ısmarlayacakmış. eve giderken bilmem kaç tane lolipop alacak mışım. neyse helali hoş olsun oğluma...
ooooo maşallah oğluşuna papatya. senin oğlun durumunda ki bir çocuk için muhteşem bir azim göstergesidir bu.
lolipoplar feda olsun onaaa :KK9::KK9::KK9:

paptya oğlun baya iyi gidiyo canım ilaçsı bir şekilde çok evindim :)

M maviduvar1 tebrik ederim oğluşunu,o yeter ki böyle başarılı olsun :)
minerva1988 minerva1988 bereketli olsun :)

ooooo maşallah oğluşuna papatya. senin oğlun durumunda ki bir çocuk için muhteşem bir azim göstergesidir bu.
lolipoplar feda olsun onaaa :KK9::KK9::KK9:
sağolun kızlar. normal bir çocuk için belki sıradan ama benim oğlum için özellikle de ilaçsız mucize gibi bir şey.
hep böyle devam etsin inşallah ben ona herşeyleri feda ederim.
en azından o ilaçtan kurtuldu. çok şükür. eşim ilaç kullanmak istiyordu. oğluşum benim yüzümü kara çıkarmadı çok şükür.

canım bu küçük şehirlerde biraz daha fazla oluyor sanırım. 2 gün düğün yapıyorlar burada. kına gecesi abiyeler kuaförler falan. çocuğun dünyadan haberi olmuyor. bir de sünnet anneleri beyaz giyiyor gelinlik gibi. orkestra ilk dansa sünnet çocuğunun annesi babası diye çağırıyor. bir nevi anne babaya yeniden düğün yapılıyor.

beiz de bu tarz bir şey yapabiliriz. eşimle konuşup bir karar varmalıyız artık. yapacak mıyız nasıl yapacağız yoksa hiç mi yapmayacağız....
bi an aynı şehirli miyiz dicektim:) orta ölçekli şehirlerde öyle :) mesela yapma sünnet düğünü herkes arkadandan konuşur

Back
X