• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

canım konuyu hiç seans sırasında konuştun mu ? olayı bilmiyorum ama sana bakış açısı kazandırması konusunda faydalı olabilir. bazen karşıyı değiştiremyoruz . üzülmeyin ama ne güzel bi çiftsiniz Allah çocukta nasip etmiş bak ne güzel :)
Eşimle bu küslüğümüz başladığından beri seansa gitmedim. Daha önce de bu konuda konuşmadık. Aslında biz iyi ve uyumlu bir çiftiz. Ama bu sorun hiç boyut değiştirmeden yıllardır hep bizimle. Belki eşimin burnu sürter bu sefer

Eşimle bu küslüğümüz başladığından beri seansa gitmedim. Daha önce de bu konuda konuşmadık. Aslında biz iyi ve uyumlu bir çiftiz. Ama bu sorun hiç boyut değiştirmeden yıllardır hep bizimle. Belki eşimin burnu sürter bu sefer
tamma canım :) ben yoluna gireceğine inanıyorum her şeyin bazen sert olmak işe yarıyor :) iyi bir çift olduğunuzun farkındayım. :)

tamma canım :) ben yoluna gireceğine inanıyorum her şeyin bazen sert olmak işe yarıyor :) iyi bir çift olduğunuzun farkındayım. :)
İnşallah canım
Tanışmıyoruz böyle bir izlenimi nasıl kazandın merak ettim

Bugün 8 tl yemek
1.5 tl su
8 tl market harcaması yaptım. Cüzdanda kalan bozuklukları atarım kumbaraya. Bakmadı. Henüz ne kadar var cüzdanda

iyi akşamlar kızlar

Eşleriyle dargın olanlar en kısa sürede barışırlar inşallah

Benimde eşimin canı sıkkın bugün -işle alakalı- üzülüyorum ben de onu öyle görünce sessizleşiyor canı sıkılınca umarım düzelir.

83'ten almıştım tüm maaşa altın şimdi 84 olmuş:)

İnşallah canım
Tanışmıyoruz böyle bir izlenimi nasıl kazandın merak ettim

Bugün 8 tl yemek
1.5 tl su
8 tl market harcaması yaptım. Cüzdanda kalan bozuklukları atarım kumbaraya. Bakmadı. Henüz ne kadar var cüzdanda
yorumlarından az çok iç güdülerim kuvvetilidir :P

iyi akşamlar kızlar
ailelerimizden mutluluğumuz eksik olmasın,RABBİM huzurumuzu kaçıranları uzak tutsun
hastalara geçmiş olsun
aşuremiz mübarek olsun
sofralarımız bereketli olsun kızlar
çok alıntı yapılacaklarım var,ama bebişten dolayı zar zor okuyorum,hafta sonu bebişimizin kontrolü var teyzeleri,bol dua eder misiniz bugünün yüzü suyu hürmetine,ALLAH razı olsun

Iyi aksamlar eve gelirken nohut aldik.. ben hic bilmezdim bu adeti..Rabbim hanelerimize bolluk bereket huzur saglik versin..
Surekli felak nas ayetel kursi okudum basim catlarcasina agriyor.. esne esne gozlerimden yas geldi.
Kumbarama 12 tl attim.Allah bereket versin. :KK68:
Baya baya nazar varmis sende o zaman canim ;) nazarlardan korusun rabbim hepimizi okumaya devam et

Iyi aksamlar eve gelirken nohut aldik.. ben hic bilmezdim bu adeti..Rabbim hanelerimize bolluk bereket huzur saglik versin..
Surekli felak nas ayetel kursi okudum basim catlarcasina agriyor.. esne esne gozlerimden yas geldi.
Kumbarama 12 tl attim.Allah bereket versin. :KK68:
Allah bereket versin inşallah
Allah kabul etsin.

Varyemez Varyemez canım ya benim oğlum biraz sıkıntılı biliyorsun. Ödev yaparken kitap okurken hem çok isteksiz hem de çok yavaş. Ilacını da kullanmıyoruz artık. Bir sayfa kitabı okurken ben içimdn sinir krizleri geçiriyorum. Sürekli konuşuyor başka şeylerle ilgileniyor. Bunlardan fırsat bulursa 2 kelime okuyor.
Aslında uzun oldu ama şunu sormak istiyorum. O masanın başına geçtiği zaman benim ona okuyabileceğim bir esma var mı canım. Daha dikkatli olması hızlı okuması oyalanmaması için.

Kızlar iyi akşamlar
Sizin tavsiyelerinize kulak verdim, içim kabul edemese de eşimle barışayım dedim. Yaklaştım yanına, öpecektim 'Ben böyle iyiyim.'deyip kendini çekti. Ben iyice kırıldım tabi. Gittim diğer odaya.
Sonra annem aradı, anneannem sabah rahatsızlanmış, ciğerlerine su dolmuş, bilincini kaybetmiş, ben üzülmeyeyim diye söylememişler. Bu arada anneannem bizden başka birşehirde yaşıyor. Ben de başladım ağlamaya, çok kötü oldum. Eşim gelip sarıldı falan. Allah'a şükür anneannemi taburcu etmişler, iyiymiş şimdi. Ama bir şey oldu da söylemiyorlar diye aklım çıktı resmen.

Sonra geldim işte yatak odasına, 2 gündür ayrı yatıyorum eşim 'Gel artık yatağına' dedi. Barıştık öylece.

Kızlar iyi akşamlar
Sizin tavsiyelerinize kulak verdim, içim kabul edemese de eşimle barışayım dedim. Yaklaştım yanına, öpecektim 'Ben böyle iyiyim.'deyip kendini çekti. Ben iyice kırıldım tabi. Gittim diğer odaya.
Sonra annem aradı, anneannem sabah rahatsızlanmış, ciğerlerine su dolmuş, bilincini kaybetmiş, ben üzülmeyeyim diye söylememişler. Bu arada anneannem bizden başka birşehirde yaşıyor. Ben de başladım ağlamaya, çok kötü oldum. Eşim gelip sarıldı falan. Allah'a şükür anneannemi taburcu etmişler, iyiymiş şimdi. Ama bir şey oldu da söylemiyorlar diye aklım çıktı resmen.

Sonra geldim işte yatak odasına, 2 gündür ayrı yatıyorum eşim 'Gel artık yatağına' dedi. Barıştık öylece.
mutlu son olmasına çok sevindim canım ya :) ananene de Allah sağlık versin :)

Back
X