• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Delimideli cok gecmiş olsun..kahfaltı yapanlara afiyet bal şeker olsun..eşim işe gitti oglus dersaneye bende cayımı demledim...pıtırcıkla cayımı iççem..tabii ne kadar yapabilirsem..carsamba pıtırcıgiım bir yasına giriyor ne cabuk gecti zaman anlıyamadım..nasıl buyutcem nasıl işe gitcem derken herşey nasılda yoluna gidiyor...Bime cok guzel album gelmiş çokta uygun..ogluma ve kızıma album alıp resimleritoparlamayı dusunuyorum cok dagınıklar..birazda iş yaparım..iki tam bir tek diye bir kitap aldım..bitirdim yeniden basladım aca

Delimideli cok gecmiş olsun..kahfaltı yapanlara afiyet bal şeker olsun..eşim işe gitti oglus dersaneye bende cayımı demledim...pıtırcıkla cayımı iççem..tabii ne kadar yapabilirsem..carsamba pıtırcıgiım bir yasına giriyor ne cabuk gecti zaman anlıyamadım..nasıl buyutcem nasıl işe gitcem derken herşey nasılda yoluna gidiyor...Bime cok guzel album gelmiş çokta uygun..ogluma ve kızıma album alıp resimleritoparlamayı dusunuyorum cok dagınıklar..birazda iş yaparım..iki tam bir tek diye bir kitap aldım..bitirdim yeniden basladım aca
cok guzel..hepinize tavsiye ederim cok ilginç

Gunaydin kizlar mutlu pazarlar
mutlucum ccok uzuldum ya allah kimseye evlat acisi vermesin
bende hala gribim ama cpk kotu degilim cok sukur rahtvuyuyorum enazindan

gunaydin bayanlar.dun ogleden sonra kotu bir haber aldik.esimin is yerinden bir arkadasinin torunu olmustu,6 aylikti daha;( bir haftadir atesini dusurememisler.melek oldu cennete gitti:KK43: icim nasil yandi anlatamam.anasi babasi ne haldedor kimbilir:KK43: esim babasini gormus cenazede,adam kimsryle konusmamis;( cok kotuyum cok uzgunum;( bu dunya ne kadar bos,hersey yalan:KK43: bugun var yarin yokuz.Allah im sabirlar versin anne babasina

Allah ebeveynlerine sabır versin canım. Evlat hiçbir seye benzemiyor. Gözümüzden sakınıyoruz. Rabbim onlara hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

delimidelicim geçmiş olsun , Rabbim şifalar versin :)

mutlucum kelimelerin tükendiği yer tam da bu sırada akla gelen

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun( “Şüphesiz Biz ALLAH’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.”)

Rabbim ailesine sonsuz sabır selamet versin AMİN .....

Sonunda oturdum. Yemek yapıldı Börek yapıldı. Biraz ütü yapıldı. namaz kılındı esmalar okundu. Şimdi aldım kahvemi. Kitap okuyacağım biraz. 14:30 da test yapmaya başlayacağız oğlumla..
Çok şükür bugünümüZe....

Meehaba Arkadaşlar bayadır giremiyordum
Bu ara bırıkım yapMadım olanıda kaybettim kız kardeşim okuyor biraz ona verdım geri kalanınıda gün parası ev ihtıyaçları derken bitti yarından itibaren yeniden başlıycam bırıktırmeye İnş birikir birazda olsa.
hoşgelmişin bacımm... aman birikimler böyle anlar için okuyana vermek ayrı bir sevap zaten iyi etmişin.... benimde doğumdan sonra birikime hız vermem gerek... yaza doğru kardeşmin düğünü olucak bari tıkıyı ben halletsem giyimlerimizi eşdenn karttan hallettiririm ya bakalımm...

merhaba hanımlar,

sabah evimi topladım temizledim çamaşır suyuyla aşk yaşadım. öğlen kuzenim geldi ziyarete :) sohbet muhabbet derken onları otogardan yolcu ettim. flört ettiğimi sandığım çocuğun aslında benmle sadece arkadaşça takıldığını öğrendm. kendi kendime gelin güvey olmuşum :/ üzüldüm kalbim de kırıldı ama kendim ettim kendim buldum. dünden beri kötü hissediyordum hem de bugün biraz grip gibiyim en iyisi kendimi şımartayım dedim. bime girdim bi kaç malzeme aldım eve geldim makarna salatası yaptım. çay demledim şimdi keyif yapıyorum. şükür ki şu an keyfim yerinde :)

tabi kumbarama da biraz güzellik yaptım :)

Ben bu kadının yüSüzlüğünü anlamıyorum ya. Kv ile doğru dürüst konuşmuyorum. Sorularına evet hayır diye cevap veriyorum. Illa bize geleceklermiş. Eşim diyor ki bugün pazar oğlanın banyosu uykusu oluyor. Ne zaman gelirsiniz. Bakarız diyorlar. Acaba ne yapacak benim evimde. Giriyorum mutfağa saatlerce çay bardak onlarla uğraşıyorum.
En önemlisi konuşmuyorum. Insan kendisiyle konuşmayan birinin evine Israrla neden gelir ki. Biliyorum inadından orası benim oğlumun da evi diyor da çayını ben veriyorum.
Bakalım gelsinler neler yaşayacağız

geçen papatyadannn canım çekince akşam akşamm portakallı üzümlü kek yaptımmm... ne olacak bu halim çok iştahım açıkk... hepde tatlıya açıkkk.. enrde o eskiden etçil gökçe nerde bu hamurişi tatlı meraklısı gökçeee... ne olacak bu halimm ahh ahhh... yiyom yiyom sonrada abartınca pişman oluyomm :( bakalımm ne olucak

Ben bu kadının yüSüzlüğünü anlamıyorum ya. Kv ile doğru dürüst konuşmuyorum. Sorularına evet hayır diye cevap veriyorum. Illa bize geleceklermiş. Eşim diyor ki bugün pazar oğlanın banyosu uykusu oluyor. Ne zaman gelirsiniz. Bakarız diyorlar. Acaba ne yapacak benim evimde. Giriyorum mutfağa saatlerce çay bardak onlarla uğraşıyorum.
En önemlisi konuşmuyorum. Insan kendisiyle konuşmayan birinin evine Israrla neden gelir ki. Biliyorum inadından orası benim oğlumun da evi diyor da çayını ben veriyorum.
Bakalım gelsinler neler yaşayacağız
sıkma canını papatya. kv hakkında yorum yapmak dahi saçma boşver sinirlenme sen

selam hanımlar sınavdan geldim uyudum. sınavım çok kötü geçti :( ders çalışmazsam böyle olur :)

Back
X