Hiç övünmez. Hatta ben yeni asistan olduğumda bir kaç akrabaya şikayet etmiş. Onu üniversiteye biz soktuk para vermiyor diye. Yüzüne söyledim sen kimsin de beni üniversiteye sokacaksın. Alnımınteiye girdim ben oraya.
Hiç bir akademik terfimde hayırlı olsun demedi Söyledim ona bşr tek profesörlüğüm kaldı. Onda da arama dedim. Ama eltim ehliyet aldığında kp eşimi aradı. Arayıp hayırlı olsun denecekmiş.
Varyemez
aslında eltim iyi bit kız. 7.5 yıllık evliler henüz hiç yalnız kalmadık. Bayramlarda bile bize gelseler kv ve kp de gelir onlarla. Bir tek bu bebek görmede yalnız kaldık eltimin kv ve kp hakkında ne düşündüğünü bilmiyorum.
Gittiğimiz Zaamn kaynım şunu dedi ( biz gitmeden önce kv ve kp oradaydı 2 hafta kaldılar)
Biliyorsun papatya abla benim annem çocuklarına ve torunlarına kendini adayan bir kadındır

O geldiği zaman eşim çok rahat ediyor annem mutfaktan çıkmıyor. Çocuğa da bakıyor dedi.
Ben onu bilmem de bizde Benim annem geldiğinde çok rahat ediyoruz dedim.
Ipte orada geline çok hizmet ettiğinden burada hemen bana geliyor ki gelin ona hizmet etsin. Egosu tatmin olsun.
Bu arada ben de sana soracağım ne zamNdır senin nasıl kv ile durumlar.
Hıııı bir de
@poeticcry ın kv ye de pessssss demek istiyorum buradan. El kadar çocuğu ve anne babasını ortada bırakıp orada burada geziyor.