- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
günaydın kuzum sınav görevin var mı ? bana çıkmadı ama yine de gidilecekmiş
Cnm ben zaten almiyorum gorev ogrencilerimin yaninda olmayi tercih ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kuzum sınav görevin var mı ? bana çıkmadı ama yine de gidilecekmiş
bacımmm bebiş nasılll vallaaa bol bol ya şafi okuyorumm sizin için duamı da ediyorummmmerhaba kızlar
hasta olanlara geçmiş olsun
yakınlarını kaybedenler ALLAH rahmet eylesin
bugün sınava girecek kuzulara başarılar
fazla giremiyorum kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir
papatya bayıldımmmm,o fark nedir öyle
evet ya altınn fırlamışş vay beee benim hiç haberim olmadı .. hoş olsada para yokGünaydın kızlar altın 105 e yükselmiş ve tekrar düşmüş bu nasıl bişey anlamadım bu işte bi iş var .Kumbarama 3 tl attım bide altın almak doğru mu şuan ona göre alcam.
Kalemero çok üzüldüm inşallah son üzücü haber olur.
Papatya çok hoş olmuş bende kilo almaya çalışıyorum 1 çocuk doğurup aşırı zayıf olanlardanım nasıl kilo alabilirim (ye derseniz yiyorum).Hepinizi öpüyorum.
oyyyyyy gökçecim cnm benim ALLAH razı olsunbacımmm bebiş nasılll vallaaa bol bol ya şafi okuyorumm sizin için duamı da ediyorummmaklımdasınnn
geçmiş olsun cnmGunaydin kizlar sinavi olan ogrencilere basarilar yakinlarini kaybedenlere bassagligi diliyorum
bene grip ve oksuruk devam edio gecmedi bi turlu
bugin hava yagmurlu bi guzel istavrit tava ve salata yapcam :)
bizde isteğe bırakılmadı canım. tesadüfi çıkıyorCnm ben zaten almiyorum gorev ogrencilerimin yaninda olmayi tercih ediyorum.
ben pendikteyim kurtköye yakın 2 aydır burda yaşıyorum memnunum oldukça sakin bi yer hatta fazla skin :) göç alan bi bölge sitede oturuyorum ben 500 kira 85 aiadım var. istanbul şartlarında iyi. ama yeni binalar daha pahalı kiralar . istersen sahibinden.coma bi bak kiralar için az çok fikrin olur. yeni yaşadığım için çok yorum yapmayayım canımgünaydın kızlar herkese.bol birikimler:) haftasonu eşimin iş görüşmesi için istanbula gittik. fiyatta da.anlasabilirlerse önce eşim gidecek. arkasından ben ne zaman iş bulursam gideceğim. birkaç ay ayrı kalacagizşimdi anadolu yakasında gebzeye yakın olan yerleşim yerlerinden güzel olanlar hangileri kiralar nasıl? bize maltepe,kartal,pendik,tuzla ve kurtköyü önerdiler.kartalı beğendik,pek ıstanbul gibidegil yeşillik siteler falan var. maltepe fazla merkezi geldi evler de eski gibiydi.tuzla pendik ve kurtköy nasıldır?kira.açısından uygun hangileri?bi fikir verebilir misiniz?
he.bu arada 82den aldığım 2,5 gram altını 85e çıkınca bozdurdum. bende bu ay birikim yok kızlar, hatta bu gidişle birikimleri de kullanıcaz hep![]()
kuzum taş olmuşsun taş :) anlatır mısın neler yapıyrsun spor olarak bende aldım başımı gidiyorumhayyyy maşalllah....
ne kadar güzel sonuçlar almışsın.
ben de uzun zamandır spor yapıyorum. ve bak burada sporda öncem ve spordan sonram var...
foto eklemişim bu topiğe...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...leslie-ve-acik-havada-yuruyus.720437/page-253
160 boy 54 kilo. senin kilon gayet iyimişçok güzel olmuş vucudun. şimdi kaç kilosun.
ben 1.67 55 kiloyum. sizde durumlar nasıl?