• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

merhaba kızlar
hasta olanlara geçmiş olsun
yakınlarını kaybedenler ALLAH rahmet eylesin
bugün sınava girecek kuzulara başarılar

fazla giremiyorum kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir
papatya bayıldımmmm,o fark nedir öyle

Günaydın herkese,,,
yavruları tanıdıkalrı sınavda olanlara ALLAH zihin açıklığı versin....
hastalara geçmiş olsun diliyorum.. bol bereketli günler herkeseee...

merhaba kızlar
hasta olanlara geçmiş olsun
yakınlarını kaybedenler ALLAH rahmet eylesin
bugün sınava girecek kuzulara başarılar

fazla giremiyorum kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir
papatya bayıldımmmm,o fark nedir öyle
bacımmm bebiş nasılll vallaaa bol bol ya şafi okuyorumm sizin için duamı da ediyorummm ;) aklımdasınnn

Günaydın kızlar altın 105 e yükselmiş ve tekrar düşmüş bu nasıl bişey anlamadım bu işte bi iş var .Kumbarama 3 tl attım bide altın almak doğru mu şuan ona göre alcam.
Kalemero çok üzüldüm inşallah son üzücü haber olur.
Papatya çok hoş olmuş bende kilo almaya çalışıyorum 1 çocuk doğurup aşırı zayıf olanlardanım nasıl kilo alabilirim (ye derseniz yiyorum).Hepinizi öpüyorum.

Günaydın kızlar altın 105 e yükselmiş ve tekrar düşmüş bu nasıl bişey anlamadım bu işte bi iş var .Kumbarama 3 tl attım bide altın almak doğru mu şuan ona göre alcam.
Kalemero çok üzüldüm inşallah son üzücü haber olur.
Papatya çok hoş olmuş bende kilo almaya çalışıyorum 1 çocuk doğurup aşırı zayıf olanlardanım nasıl kilo alabilirim (ye derseniz yiyorum).Hepinizi öpüyorum.
evet ya altınn fırlamışş vay beee benim hiç haberim olmadı .. hoş olsada para yok ;)
bu arada amaninn bende versem de kiloyu böyle yazsam sen gibi... yediklerinden değilde aşırı hareketinden mi almıyon acaba.. veled çok mu yaramazzz ;) azcık kocana devret ve ayağını uzat az enerji harca al kilonu.. tabi mümkünse ;)

İyi günler kızlar

Hava ne kadarda soğudu valla...

Hepsiburdadan koşu bandı almıştık önceki gün.. Dün gece geldi kargomuz eşimle kurduk.. Artık zayıflama vakti... evlendiğimden beri nerdeyse 8 kg aldım.. Acilen vermem lazım :)

@Papatya bayıldım valla harika olmuşsun.. inşallah bende güzelce veririm kilolarımı

Kızlar içindeki taksitlerle birlikte toplamda 2500 tl civarında borcumuz kaldı k.kartına.. Allah nasip ederse 1-2 aya kalmaz onu da sıfırlayacağız...
Yılbaşına kadar borcumuz kalmadı gelecek faturalar da iyi gelirse ay sonunda biraz koyabiliriz kenara...
Kumbaramı da saydım 75 lira olmuş üzerine biraz daha eklensin de ay sonuna inş. küçük altın parası çıkar :KK23:

bacımmm bebiş nasılll vallaaa bol bol ya şafi okuyorumm sizin için duamı da ediyorummm :KK66: aklımdasınnn
oyyyyyy gökçecim cnm benim ALLAH razı olsun
her ayın 6 sında kontrolü var cnm,dua ediyoruz bol bol kafası büyüsün diye
senin bebiş nasıl,ne kadar kaldı doğıma

Gunaydin kizlar sinavi olan ogrencilere basarilar yakinlarini kaybedenlere bassagligi diliyorum
bene grip ve oksuruk devam edio gecmedi bi turlu
bugin hava yagmurlu bi guzel istavrit tava ve salata yapcam :)
geçmiş olsun cnm
bol bol meyve ye,dinlen

dün kumbarama 3,5 tl attım.
bende bir düzelemedim havalar acayip .
kış gelmiyor derken birden geldi.
mevsimlik birşey giyemedik.bluzlar gömlekler dolapta kalakaldı.

günaydın kızlar herkese.bol birikimler:) haftasonu eşimin iş görüşmesi için istanbula gittik. fiyatta da.anlasabilirlerse önce eşim gidecek. arkasından ben ne zaman iş bulursam gideceğim. birkaç ay ayrı kalacagiz:KK43: şimdi anadolu yakasında gebzeye yakın olan yerleşim yerlerinden güzel olanlar hangileri kiralar nasıl? bize maltepe,kartal,pendik,tuzla ve kurtköyü önerdiler.kartalı beğendik,pek ıstanbul gibidegil yeşillik siteler falan var. maltepe fazla merkezi geldi evler de eski gibiydi.tuzla pendik ve kurtköy nasıldır?kira.açısından uygun hangileri?bi fikir verebilir misiniz?
he.bu arada 82den aldığım 2,5 gram altını 85e çıkınca bozdurdum. bende bu ay birikim yok kızlar, hatta bu gidişle birikimleri de kullanıcaz hep:KK43:
ben pendikteyim kurtköye yakın 2 aydır burda yaşıyorum memnunum oldukça sakin bi yer hatta fazla skin :) göç alan bi bölge sitede oturuyorum ben 500 kira 85 aiadım var. istanbul şartlarında iyi. ama yeni binalar daha pahalı kiralar . istersen sahibinden.coma bi bak kiralar için az çok fikrin olur. yeni yaşadığım için çok yorum yapmayayım canım

selamlar.
hastalara geçmiş olsun diyorum.
çok pis gaza geldim spora başlayacağım bu akşam

Back
X