- 23 Aralık 2009
- 5.913
- 2.268
- 773
sizinki de güzel. ben kiloyu hiç sevmeyenlerdenim. hep genç hep çıtır kalmak istiyorum.160 boy 54 kilo. senin kilon gayet iyimiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizinki de güzel. ben kiloyu hiç sevmeyenlerdenim. hep genç hep çıtır kalmak istiyorum.160 boy 54 kilo. senin kilon gayet iyimiş
göbeğim var kocaman benden bağımsız. kilomun hepsi orda bacaklarım fazla ince azıcık şekilsiz kendileri spora başlayacağım bakalım.sizinki de güzel. ben kiloyu hiç sevmeyenlerdenim. hep genç hep çıtır kalmak istiyorum.
lesilie bi ara denemiştim. o zaman başlayalım tekrar. kağıt okumayı önce kağıt oynamaya diye okudum uykusuzluk başa bela :)kızlar çok teşekkür ederim. yazdıklarınızın bazılarını yemek yerken bazılarını da şimdi okudum. o nedenle ayrı ayrı alıntı yapamadım.
ben leslie yapıyorum. youtube da bir sürü videosu var. kadın mil olarak evde olduğun yerde yürüyüş yaptırıyor. 1 mil 1,6 km denke geliyor. zamanıma göre 1 den 5 mile kadar olan videoları seçiyorum.
öğle arası okula yakın bir markete gittim. evin eksiklerini aldım. 72 tl. sonra yemek yedim ardından kuaföre uğradım. kaşlarımı aldırdım. şimdi de kağıt okumaya devam.
sizin çocuk var mıydı? çocuktan sonra o göbek mümkün değil eski haline dönmüyor.göbeğim var kocaman benden bağımsız. kilomun hepsi orda bacaklarım fazla ince azıcık şekilsiz kendileri spora başlayacağım bakalım.
bekarım canım. benim genetik tüm ailenin bacakalr incecik ama göbek var :)sizin çocuk var mıydı? çocuktan sonra o göbek mümkün değil eski haline dönmüyor.
kızlar biraz önce bir tanıdıktan telefon geldi minik bir bebek lösemi olmuş
dua istedi
benim önceden arkadaşlarla internet üzerinde dua platformu oluşturduk da demiştim
neler okumalı vs epey sordu
ben 16641 ya latif alayım dedim 1 adet yasin
ya latif esmasını arkadaşlara sorayım paylaşmak isterler mi istemezlerse kendim okurum dedim
size soruyorum destek olur musunuz canlar ?
Amin , Allah razı olsun canımBen destek olurum Farmasi şimdilik 1000 ya latif okuyabilirim. Allah şifa versin minik kuzuya küçük bedeni büyük dertler görmesin inşallah.
dua istedi
benim önceden arkadaşlarla internet üzerinde dua platformu oluşturduk da demiştim
ya latif esmasını arkadaşlara sorayım paylaşmak isterler mi istemezlerse kendim okurum dedim
dua istedi