• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

kızlar çok teşekkür ederim. yazdıklarınızın bazılarını yemek yerken bazılarını da şimdi okudum. o nedenle ayrı ayrı alıntı yapamadım.
ben leslie yapıyorum. youtube da bir sürü videosu var. kadın mil olarak evde olduğun yerde yürüyüş yaptırıyor. 1 mil 1,6 km denke geliyor. zamanıma göre 1 den 5 mile kadar olan videoları seçiyorum.

öğle arası okula yakın bir markete gittim. evin eksiklerini aldım. 72 tl. sonra yemek yedim ardından kuaföre uğradım. kaşlarımı aldırdım. şimdi de kağıt okumaya devam.

sizinki de güzel. ben kiloyu hiç sevmeyenlerdenim. hep genç hep çıtır kalmak istiyorum.
göbeğim var kocaman benden bağımsız. kilomun hepsi orda bacaklarım fazla ince azıcık şekilsiz kendileri spora başlayacağım bakalım.

kızlar çok teşekkür ederim. yazdıklarınızın bazılarını yemek yerken bazılarını da şimdi okudum. o nedenle ayrı ayrı alıntı yapamadım.
ben leslie yapıyorum. youtube da bir sürü videosu var. kadın mil olarak evde olduğun yerde yürüyüş yaptırıyor. 1 mil 1,6 km denke geliyor. zamanıma göre 1 den 5 mile kadar olan videoları seçiyorum.

öğle arası okula yakın bir markete gittim. evin eksiklerini aldım. 72 tl. sonra yemek yedim ardından kuaföre uğradım. kaşlarımı aldırdım. şimdi de kağıt okumaya devam.
lesilie bi ara denemiştim. o zaman başlayalım tekrar. kağıt okumayı önce kağıt oynamaya diye okudum uykusuzluk başa bela :)

göbek kalıyor. benim de kaldı. o kadar debeleniyorum spor yapacağım diye. ben de artık kıyafetle bir şekilde saklıyorum göbüşümü

kızlar biraz önce bir tanıdıktan telefon geldi minik bir bebek lösemi olmuş :(
dua istedi
benim önceden arkadaşlarla internet üzerinde dua platformu oluşturduk da demiştim
neler okumalı vs epey sordu

ben 16641 ya latif alayım dedim 1 adet yasin

ya latif esmasını arkadaşlara sorayım paylaşmak isterler mi istemezlerse kendim okurum dedim

size soruyorum destek olur musunuz canlar ?

kızlar biraz önce bir tanıdıktan telefon geldi minik bir bebek lösemi olmuş :KK43:
dua istedi
benim önceden arkadaşlarla internet üzerinde dua platformu oluşturduk da demiştim

ya latif esmasını arkadaşlara sorayım paylaşmak isterler mi istemezlerse kendim okurum dedim

Ben destek olurum Farmasi şimdilik 1000 ya latif okuyabilirim. Allah şifa versin minik kuzuya küçük bedeni büyük dertler görmesin inşallah.

Ben destek olurum Farmasi şimdilik 1000 ya latif okuyabilirim. Allah şifa versin minik kuzuya küçük bedeni büyük dertler görmesin inşallah.
Amin , Allah razı olsun canım
Rabbim senin de gönlünün muradını versin tez zamanda inşaallah

kızlar biraz önce bir tanıdıktan telefon geldi minik bir bebek lösemi olmuş :KK43:
dua istedi

641 tanesini de ben alayım farmasi :)

Hemen başlıyorum hatta :)

dua istedi

Rabbim sifasini versin insallah. 3000 okurum canim.

farmasi çok üzüldüm inşallah uygun ilik bulurlar canım yavrum çok zor bir imtihan ailesine sabır minik yavruyada rabbim şifa versin.
1000 de ben alayım 422 de ya şafi okuycam

Back
X