- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
- 548
snowyy günaydın tatlim :))
bugün bir mahmurluk var üzerimde aylar sonra ilk defa 10 a kadar uyudummmm..
güzel şeymiş :)
Güzeldir elbet olmaz mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
snowyy günaydın tatlim :))
bugün bir mahmurluk var üzerimde aylar sonra ilk defa 10 a kadar uyudummmm..
güzel şeymiş :)
evet cnmarkadaşlar karı koca çalışınca insanların gozu hep üzerinizde oluyor..su kelimeyle sık sık karşılaşıyorsunuz siz iki maassınız...işte ozamanda nazar devreye giriyor..inanın ben bazen hissediyorum..evin bereketide kalmıyor..
amin amin kuzum :))Güzeldir elbet olmaz mıNe güzel dinlenmişsindir. Darısı bizlerin de basına
![]()
Kesinlikle evin bereketini kaçırıyor. Hele biz de öyle tipler var ki kimin ne kadar ders ücreti aldığını kaç saat derse girdiğini vs. Hesaplar dururlar.arkadaşlar karı koca çalışınca insanların gozu hep üzerinizde oluyor..su kelimeyle sık sık karşılaşıyorsunuz siz iki maassınız...işte ozamanda nazar devreye giriyor..inanın ben bazen hissediyorum..evin bereketide kalmıyor..
Valla dogrudur papatyayada katiliyorumarkadaşlar karı koca çalışınca insanların gozu hep üzerinizde oluyor..su kelimeyle sık sık karşılaşıyorsunuz siz iki maassınız...işte ozamanda nazar devreye giriyor..inanın ben bazen hissediyorum..evin bereketide kalmıyor..
insanlar öyle yapacak bişey yok. eki okulum tam gündü evden yemek götürüyordum diyet yapıyordum biizm ek dersimiz diğer öğretmenlerden az bişi yüksek annemden büyüm bi hoca o kadar para alıyosun evden mi bide yemek getiriyorsun diye laf etmişti :) şu son iyileştirmeye kadar akaemisyenler haklarını hiç alamıyorlardı k. adam ömrümünü çürütüyor herhalde farkı olacakKesinlikle evin bereketini kaçırıyor. Hele biz de öyle tipler var ki kimin ne kadar ders ücreti aldığını kaç saat derse girdiğini vs. Hesaplar dururlar.
Geçenlerde bi kuzenim aradı beni. Bayramlara görüşürüz ama onun dışında hiç telefonlaşmayız. O da bi işi düştüğü için aramış. Babamdan almış numaramı. Telefon çaldı. Tanımıyorum. Merhaba ben bilmem kim dedi. Aaaa merhaba nasılsın dedim. Tabi parayı çok kazanınca aramıyorsun artık dedi. La havle. Ne alakası var dedim. Ben ömrümce hiç aramadım ki. Insanların bakışı bu galiba.
canım keşke şu kursu fln bırakmasaydın. el emeğiyle güzel para kazanalar var biraz daha araştırç ya da bebek fln bakabilirsin bi araştırsan belki çıkarBakin esim bugun itiraf etti ve bole bi insan hep zaten faturalari odemek icin para kalmamisti kisinda gunluk para kolay kazanamiyor yagmur da karli havalarda
gecen hafta yada ondan onceki hafta hatirlamiyorum koye ciktigimzdan bi gun oncesi gece kaynimin evini boyadiktan sonra kahveye gdiyorum dedi esimin kuzenleri bendeydi tamam git dedim ama megersem ftura parasini cikarmak icin kimseden istememek icin copten alimunyum hurda toplamis50tl olmus toplamda onlar dogalgaz ve elektrik fatirasini odedi bsns ilk basts borc aldim dedi sonrs kolay borc almaz bilirim kendinmi rantlardan biriktirdin dedim evet dedi megersem bi gecede hurda toplamis
ne kadr duygulandim bilemmzsiniz evini idare etmek icin
bole birine nasil yuklenebilrim daha fzl istanbul avmye 220tl borc kalmisken dun aksam hali yikamkta cok asiri yorukdugumu gordu bende giris ve oturma odaya duz kolay sikinen supurulen hli alalim dedim tsksitle tamam dedi bi plan yaptik ve o borcuda kaptcaz cok sukur bole bi esim var onceligi kendi istekleri degil brnim ve ev gecimimiz cumlemizin eslrri hep boyle olsunlar insh .. Of of bu yuzden is bulmk istiom esim bile dio benm ise girmem lazim isten cikinca baska is bulmam lazim dio ama yokki varsada ogleden sonra 2/3te bszen 5te cikiyor kimse almazki xaten calismasinda cok yoruluyorzaten kiyamam ben askima cok seviyorum onu
k.bkmayin cok yzdim ya![]()
Delimideli burdan yazdıkların kadarıyla temiz kalpli birisin.inş Rabbim hayırlı iş kapısı acsın sana ve eşinede daha iyisi olsun..once saglık olsun para pul nasılsa bir şekilde oluyor.Bakin esim bugun itiraf etti ve bole bi insan hep zaten faturalari odemek icin para kalmamisti kisinda gunluk para kolay kazanamiyor yagmur da karli havalarda
gecen hafta yada ondan onceki hafta hatirlamiyorum koye ciktigimzdan bi gun oncesi gece kaynimin evini boyadiktan sonra kahveye gdiyorum dedi esimin kuzenleri bendeydi tamam git dedim ama megersem ftura parasini cikarmak icin kimseden istememek icin copten alimunyum hurda toplamis50tl olmus toplamda onlar dogalgaz ve elektrik fatirasini odedi bsns ilk basts borc aldim dedi sonrs kolay borc almaz bilirim kendinmi rantlardan biriktirdin dedim evet dedi megersem bi gecede hurda toplamis
ne kadr duygulandim bilemmzsiniz evini idare etmek icin
bole birine nasil yuklenebilrim daha fzl istanbul avmye 220tl borc kalmisken dun aksam hali yikamkta cok asiri yorukdugumu gordu bende giris ve oturma odaya duz kolay sikinen supurulen hli alalim dedim tsksitle tamam dedi bi plan yaptik ve o borcuda kaptcaz cok sukur bole bi esim var onceligi kendi istekleri degil brnim ve ev gecimimiz cumlemizin eslrri hep boyle olsunlar insh .. Of of bu yuzden is bulmk istiom esim bile dio benm ise girmem lazim isten cikinca baska is bulmam lazim dio ama yokki varsada ogleden sonra 2/3te bszen 5te cikiyor kimse almazki xaten calismasinda cok yoruluyorzaten kiyamam ben askima cok seviyorum onu
k.bkmayin cok yzdim ya![]()
Banada hep siz iki maassınız size ne oluyor..siz soylesiniz boylesiniz..inanın okadar para nere gidiyor anlamıyorum bende...herkes kendi maasına baksın..bizden daha cok alanlar benden dertli ya..Rabbim tok gozlu olanlardan eylesin.insanlar öyle yapacak bişey yok. eki okulum tam gündü evden yemek götürüyordum diyet yapıyordum biizm ek dersimiz diğer öğretmenlerden az bişi yüksek annemden büyüm bi hoca o kadar para alıyosun evden mi bide yemek getiriyorsun diye laf etmişti :) şu son iyileştirmeye kadar akaemisyenler haklarını hiç alamıyorlardı k. adam ömrümünü çürütüyor herhalde farkı olacak
cnm kayınvalidelere kayın pederlere gore bizlerin evi arabası herşeyi olmalı..bilmiyorlarki hayat pahalı..Valla dogrudur papatyayada katiliyorum
ama tek maasli cocuksizsan da ayni diorlar
esimin ailesine gore biz 1.000tl massla gecniriz para arttiriz 300kira psrayla sanki oldugunuz yerden para kazaniyoruz bugun elimizde para yoktu sifir tl esim arkadasndsn borc istedi arkadssi vermedi vercem diip bekar kaynimi aradi o kimseye solemez solesede farketmez maas kalmio elimizde gunluk 5-10tl ile gunluk ihtiyalari karsikiyorz para istesek haksiz oluorz allah cumlemizi nazarlardan korusun
Çektiğimiz emeğe Karşılık aldığımız para hiç birşey değil aslında.insanlar öyle yapacak bişey yok. eki okulum tam gündü evden yemek götürüyordum diyet yapıyordum biizm ek dersimiz diğer öğretmenlerden az bişi yüksek annemden büyüm bi hoca o kadar para alıyosun evden mi bide yemek getiriyorsun diye laf etmişti :) şu son iyileştirmeye kadar akaemisyenler haklarını hiç alamıyorlardı k. adam ömrümünü çürütüyor herhalde farkı olacak
bana da bekarsın muhabbeti çok dönüyor tek kişi sanki ocak kaynamıyor eve kira verilmiyor:) ben kimsenin maaşını sorgulamam bana ne yani. ya da kendi kendine sorgula yüzüme söyleme.Banada hep siz iki maassınız size ne oluyor..siz soylesiniz boylesiniz..inanın okadar para nere gidiyor anlamıyorum bende...herkes kendi maasına baksın..bizden daha cok alanlar benden dertli ya..Rabbim tok gozlu olanlardan eylesin.
yani boş insanlar da var elbet canım. her meslek grubunda olduğu gibi ama sen yıllarını o işe harcıyorsun insanların yorum yapması saçma. yıllarca ülkemde ilk okul mezunları işçiler milyarları götürdü yani köy hizmetleri tedaş demir yolları . doktorun savcının akademisyenin aldığı maaş tabi ki iyi olmalıÇektiğimiz emeğe Karşılık aldığımız para hiç birşey değil aslında.
2. Öğretim ders ücretleri çok iyi oluyor ama her bölümde de yok. Yada herkes aynı Sayıda derse girmiyor. Prof. Ların 2. Öğretimdeki 2 saatlik ders içşn ettikleie kavgaları duysan şaşar kalırsın. Ama tek saatleri 60 tl. 2 saat 120. Ayda 720 tl yapar. Insanlar ders Peşinde koşmaktan bilim yapamıyor n
Bu yeni kanuna göre bilimsel aktiviteler de ücretlendirilecek. Belki o zaman birşeyler olur akademik camiada.
Sagol cnm oyle olmaya clisiyorum tesekkur ederim tabiki herzamn oncelik sglik.. HuzurDelimideli burdan yazdıkların kadarıyla temiz kalpli birisin.inş Rabbim hayırlı iş kapısı acsın sana ve eşinede daha iyisi olsun..once saglık olsun para pul nasılsa bir şekilde oluyor.