• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ben geldim kızlar
Psikolog oğlumun hiperaktif olmadığını teşhisin yanlış olduğunu düşünüyor. Tabi testlere göre değerlendirme yapacak ama ilk izlenimi bu.
Kafam iyice karmakarışık oldu. Yarın da psikiyatra tekrar gideceğiz.

Ben geldim kızlar
Psikolog oğlumun hiperaktif olmadığını teşhisin yanlış olduğunu düşünüyor. Tabi testlere göre değerlendirme yapacak ama ilk izlenimi bu.
Kafam iyice karmakarışık oldu. Yarın da psikiyatra tekrar gideceğiz.
canım sana daha önce demiştim bi öğrenicme 3 uzman farklı teşhis koymuştu :) bu çok oluyor. bi öğrencimin yıllardır teşhisi orta dereceli eka geriliğiydi yeni gelen raporda otizm diyor. hiperaktif olsa bile başarılı çocuklar fazlasıyla mevcut . çok hareketliyse daha çok desteklersin. çocuk ve ergen psikiyatrına mı gidiyosun peki ? birde psikoloğun çocuklarla çok çalışmıyordu galiba. çocuklarla daha çok çalıan birilerini bulma şansın varsa avantajına olur

Kizlar merhaba, bu topik sahaneymis. Ama okuyamadim tabii ki butun sayfalari. Ben de birikim yapmak istiyorum. Calismiyorum yalniz elime tutari degisken bir para geciyor. Sizler nasil birikim yapiyorsunuz? Hakikaten 1 lirayla bile buyuk paralar biriktirilebiliyor mu merak ediyorum. Biri bana kisaca nelerden kistigini anlatabilirse cok memnun kalirim. Hepinize hayirli ve cok birikimler dilerim. :)

minerva1988 minerva1988 malesef çocuk psikoloğu yok. Benim psikoloğum çocuklarla çalışmış. Neurofeedback uygulamış ancak şimdi yoğunluktan dolayı sadece yetişkinlerle çalışıyormuş. Bana zaten mükemmelliyetçisin diyor. Bu Çocuktan ne istiyorsun diye kızıyor.
Bakalım yarın psikiyatr ne diyecek.

Ben yoğurt kovasindan kumbara yaptim bu ayin basinda..daha yeni basladim yani..bozuk paraları atiyorum bide mesela öğlen yemeğe gitmediysem isyerinde onuda kumbarama atiyorum..eşimde cebindeki bozuklari atiyor..4 günde 50 liraya yakin oldu..ay sonunda acip bozuk paralari butunleyip kenara koycam :-)

mutlu üzülme arkadaşım yenisini daha güzelini alırsın benimdekaç bileziklerim,gitti şimdi yeniden aldık oda altın yükselsin araba almaya gidecek olsun sanki ne olacak tekrar alınır başkalarından borç almaktansa kendini yağında kavrul ne zaman bitecek borcunuz ya da ne zaman rahatlıycaksınız.
oyle canim dedigin gibi alinir ins. borcumuzun bitmesine 3.5 yil var Allah in izniyle.

Gunaydinlar kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ben de eşimden ayrı da 3_5 bişeyler koysam kenara diyorum, yanlış gelir bana hep ama su durumumda gerekli olabilir
günaydın sütlükavecim normal şartlarda akıl var mantık var hangimiz isteriz eşten ayrı birikim yapmayı
iyi günde kötü günde demedik mi
ama oyunun şartlarını , kuralları birisi oyunun ortasında kendi bildiğine değiştirmeye çalışınca insanın gerçekten hayalleri yıkılıyor, tepesi atıveriyor

ben dün uzun uzun eşimden ayrı birikim yapma nedenlerimi yazdım
baştan beri mi böyleydim elbette hayır
ama sağolsun eşim bu konudaki oyun bozanlığını evliliğimin ilk aylarında gösterdi
ona bu konuda teşekkürü bir borç biliyorum
ya yıllar sonra gerçek yüzünü görseydim halim nice olurdu değil mi ama ;)

B
günaydın sütlükavecim normal şartlarda akıl var mantık var hangimiz isteriz eşten ayrı birikim yapmayı
iyi günde kötü günde demedik mi
ama oyunun şartlarını , kuralları birisi oyunun ortasında kendi bildiğine değiştirmeye çalışınca insanın gerçekten hayalleri yıkılıyor, tepesi atıveriyor

ben dün uzun uzun eşimden ayrı birikim yapma nedenlerimi yazdım
baştan beri mi böyleydim elbette hayır
ama sağolsun eşim bu konudaki oyun bozanlığını evliliğimin ilk aylarında gösterdi
ona bu konuda teşekkürü bir borç biliyorum
ya yıllar sonra gerçek yüzünü görseydim halim nice olurdu değil mi ama :KK66:
Doğru diyosun canım bi de ben aldığım gibi maaşını ortaya koyan bi insanım. Ben yiyemiyorum al sen ye gibi oluyo. Özellikle evdekilere.
gene bi anda rest çekmem ama maaş yatar yatmak bi kısmını ayiririm

Günaydın kızlar
bizde haftaya doktora gideceğiz başım agrıyor dıyor cocuk ara ara ıkı kasının ortasını göstererek
sinüziti var bildiğim kadarıyla hepsi bu
ama cok korkuyorum ya Allah yardımcımız olsun.

buarada bugun bir hoşum, zira bu akşam bir alışverişmi yapsammm bir dip boyamı yaptırsam düşüncelerdeyim :D
Neyse şuarada azıcık hesap yapayım.
970 tl kaldı maaşımdan ( kredi ve günümü cıktım) 200'liralık doları kenara attm direk 770 tl kaldı
80 tl oglanın dolgu parasını ödedim.
50 tl pazartesiden bu yana harcadım.

650 tl filan var . haftada bir diş dolgusu daha olacak oda 80 tl ,570 tl kalıyor.
570 tl'den hediye almam lazım , dip boya yaptırmam lazım( 3 ay oldu boyatalı ama 4 cm kadar cıkmıs durumda arada beyazlar gozukuyor :) kesin dip boyada 50 tl , bir kazak alsam gözüme kestirdim zira :D 30 tl :D
570-50-30-50= 440 tl kalıyor .

Neyse en iyisi bi süre beklemek zira ben bu 440 tl'den 200 tl daha biriktirmek istiyorum

B

Doğru diyosun canım bi de ben aldığım gibi maaşını ortaya koyan bi insanım. Ben yiyemiyorum al sen ye gibi oluyo. Özellikle evdekilere.
gene bi anda rest çekmem ama maaş yatar yatmak bi kısmını ayiririm
eşin ne yapıyor maaşını , o da senin gibi ortaya koyuyor mu ?
kendi ailen biliyor mu kayınvalidenlerle olan ilişkileri ?

günaydınn kızlarrrr :) hayırlı cumalar
dün işe gitmemiştim biraz işim vardı onu halledeyim diye indim bir sürü para harcadım.2 kazak 1 badi aldım 3 ü 160 tl ,bir tane ruj aldım aynısı var niye aldım bende bilmiyorum.... benim çarşıya çıkmamam lazım onu anladım sırf almak için alıyorum :KK53:

Back
X