- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar
Namazdan sonra yattığımda öyle tuhaf rüyalar gördüm ki
1. Evimin yatak Odasında Aynanın önünde poşetler Doluşu bozuk para gördüm.
2. Çok büyük bir deprem oldu. Oturma odasındayım evin diğer evle birleşip geri geldiğini gördüm.
3. Yatak odamın şeklini değiştirdim.
4. Büyük bi evin Bahçesinde oğluma sünnet yemeği gerdim.
5. Arabayla gidiyorum toprak bi yoldan. Ana caddeye gelince dürüyorum şeridimde. Ana yolda böyle kapalı bir kadın benim olduğum yola dönecek fakat benim durduğum yerin yanı kocaman Çukur. Kadına dur demeye kalmadan kadın arabayla çukura giriyor. Sonra bi arkadaşım var dalıyor hemen kadın ölmüş. O anda uyandım ve yatağında olduğuma nasıl şükrettim anlatamam.
Rüya tabiri bilen. Varmı. Nedir bu rüyalar böyle ya.
hayır olsun canım
benim rüyalarımda gördüğüm bozuk para genelde laf duyma şeklinde çıkar
yumurta ve silah sesi de öyle
bozuk para kısacası laf duymaya çıkar![]()
Varyemez senin altın hesabın vardı demi ben heniz actirmadim actircam ama banka m değişecek onu bekliyorum kafama takılan bi soru var
Canım bizim senden farkımız yok ben de bu ay basladim inanamayacagin kadar borcum var ama hedef koydum 2015 sonuna kadar 100 gr altın biriktircem inşallah :)çok özeniyorum sizlere.
okunmaz canımIyi akşamlar kızlar
Her akşam günün bi değerlendirmesini yapıyorum. O gün iyi ve kötü neler yapmışım diye. Bugün kendime iui not verdim.
Farmasi adetli iken Yasin , vakıa, fetih gibi sûreler okunur mu canım.
Bugün kumbaradan 50 tl çıkardım bozuk. Yerine 50 tl bütün koydum. Bozuk paraları da başka bşr kutuya koyuyorum ve hergün oğluma 2.5 tl harçlık veriyorum
Oğluma aldığım altınları ortalama 89.87 dn almışım. Işbankası gösteriyor. Bu rakamı geçince satmayı planlıyorum.
hoş bulduk tatlım