• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydın kızlar,herkese iyi tatiller çalışanlara da günnüz çabucak geçsin inşallah.
sabah erken uyandım kocam uyurken ona hamurisi yaptım. az önce de afiyetle yedik yaptık kahvaltimizi. bugün hazır eşim de evdeyken güzel bitemizlik yapmak istiyorum. in

papatya rüyanın hayra çıkar inşallah. ben kötü rüya görünce batil inanç ama önce suya anlatirim sonra da dua okurum.

Günaydın kızlar
Namazdan sonra yattığımda öyle tuhaf rüyalar gördüm ki
1. Evimin yatak Odasında Aynanın önünde poşetler Doluşu bozuk para gördüm.
2. Çok büyük bir deprem oldu. Oturma odasındayım evin diğer evle birleşip geri geldiğini gördüm.
3. Yatak odamın şeklini değiştirdim.
4. Büyük bi evin Bahçesinde oğluma sünnet yemeği gerdim.
5. Arabayla gidiyorum toprak bi yoldan. Ana caddeye gelince dürüyorum şeridimde. Ana yolda böyle kapalı bir kadın benim olduğum yola dönecek fakat benim durduğum yerin yanı kocaman Çukur. Kadına dur demeye kalmadan kadın arabayla çukura giriyor. Sonra bi arkadaşım var dalıyor hemen kadın ölmüş. O anda uyandım ve yatağında olduğuma nasıl şükrettim anlatamam.
Rüya tabiri bilen. Varmı. Nedir bu rüyalar böyle ya.

hayır olsun canım

benim rüyalarımda gördüğüm bozuk para genelde laf duyma şeklinde çıkar
yumurta ve silah sesi de öyle

bozuk para kısacası laf duymaya çıkar ;)

bu arada dün altının yukselmesiyle elimdeki altınların bir kısmını sattım. bu hafta da çıkarsa satışa devam, duserse de alışa başlarım artık:)
bu arada kismetse eşim ocak ayından itibaren istanbulda çalışacak.benim durumum henüz belli değil.ama bir iki ay eşimle ayrı şehirlerde olacagiz:(
bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olur..

iyi haftasonlarıı
papatyacım rüyanı hayra yor hayır olsun
farmasi yine kar etmişsin bereketli olsun canım
karamera cnm sana da bereketli olsun,iş konusunda da hayırlısı olsun

merhaba arkadaşlar
M maviduvar1 hayra yor rüyanı olumlu düşün olumlu olsun

arkadaşlar kayın valide et yollamış birazda kıyma her biri 2 kilo kadar ver herhalde aradım şimdi buzluktan yollamış ama etler çözülmüş şimdi tekrar buzluğa atsam bir daha çözülünce bozulur hepsini de bir defada yemek yapamam nasıl ziyan etmeden, kullanabilirim bir fikri olan mutlaka vardır

hawar hawar etleri duduklude hasla..kusbasi kes.. sogan rendele..etlerlw sogani harmanla.. kavur biraz yagda sonra 1 bardak su ilave et.. baharat serp duduklude pisir etlerini..
Etler pisince sicakken kavanozlara doldur.agzini kapat ters cevir kavanozlari.. soguyunca buzdolabina koy normal raf kismina.. canin isteyince ister yemeklere atarsin ister isitip kavurma olarak yersin.. ben yapiyorum hep cok pratik oluyor..

Inaşşal kızlar âmin. Varyemez Varyemez çok dedikodu demişsin ya. Biri var pek sevmediğim. Çok konuşuyor ve dedikodu yapıyor. Çok sevdiğim bir arkadaşım bu kişiye gitmek zorunda hediye götürmesi gerekiyormuş. Gelir misin dedi. Kıramadım arkadaşımı. Yemeğimi falan yaptım mümkün olduğunca geç gitmeye çalışacağım. Saat 3 gibi. Yine malesef çok dedikodu yapacak. Ona çıkmış olabilir.
Ay ben hiç sevmiyorum böyle gündüz oturmalarını. Hiç bana göre değil.

İyi aksamlar bayanlar bugün hiç kullanmadigim eski bi kolye ucu vardı 8 ayar altınmis sattım 60 lira verdiler hoop kumbaraya zaten hiç kullanmiyordum çok eskiydi attım kumbaraya ;) bankadaki gramlar hariç her ay çeyrek alcam kumbarada birikenle

Iyi akşamlar kızlar
Her akşam günün bi değerlendirmesini yapıyorum. O gün iyi ve kötü neler yapmışım diye. Bugün kendime iui not verdim.
Farmasi adetli iken Yasin , vakıa, fetih gibi sûreler okunur mu canım.
Bugün kumbaradan 50 tl çıkardım bozuk. Yerine 50 tl bütün koydum. Bozuk paraları da başka bşr kutuya koyuyorum ve hergün oğluma 2.5 tl harçlık veriyorum
Oğluma aldığım altınları ortalama 89.87 dn almışım. Işbankası gösteriyor. Bu rakamı geçince satmayı planlıyorum.

Iyi akşamlar kızlar
Her akşam günün bi değerlendirmesini yapıyorum. O gün iyi ve kötü neler yapmışım diye. Bugün kendime iui not verdim.
Farmasi adetli iken Yasin , vakıa, fetih gibi sûreler okunur mu canım.
Bugün kumbaradan 50 tl çıkardım bozuk. Yerine 50 tl bütün koydum. Bozuk paraları da başka bşr kutuya koyuyorum ve hergün oğluma 2.5 tl harçlık veriyorum
Oğluma aldığım altınları ortalama 89.87 dn almışım. Işbankası gösteriyor. Bu rakamı geçince satmayı planlıyorum.
okunmaz canım

Back
X