- 11 Ekim 2014
- 14.411
- 40.940
- 598
öğretmenim zamanında hukuk yazmadığıma pişmanımNe iş yapıyorsun cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğretmenim zamanında hukuk yazmadığıma pişmanımNe iş yapıyorsun cnm
hayırlı olsun canım zammınız :)Bu ay Zamlı alıyorum Maaşımı. 4201 tl.
Ücretlerimizin bir kısmını ödemiyorlar. Ocak ya da Şubat'ta vereceklermiş m
MAŞALLAH M maviduvar1 sen ne iş yapıyorsunBu ay Zamlı alıyorum Maaşımı. 4201 tl.
Çok teşekkür ederim canım. Yıllardır söyleniyordu sonunda oldu.hayırlı olsun canım zammınız :)
Ben öğretim üyesiyim. Doçentim.MAŞALLAH M maviduvar1 sen ne iş yapıyorsun
canım avukatlıkta çevre öneml, çok fazla avukat tanıdığım var ve ben,m yaşımda güzel kazanıyorlar. başkasının yanında evet para vermiyorlar. kendi çevren olacak. bende zamanında çevrem yok diye yazmamıştım. ama çevresi olan cmk fln derken güzel kazanıyorMinevracim gene ii meslegin ablam avukat benim hakimlige hazirlaniorlar kac senedir nisanlisiyla inan avukatlarin sadecr nami var parasi yok ancak cok ii is yapcksinki ismin duyulmus okcakki oyle paranin dibine vuruyorsun sen hukuk yazmdigima pismanim demissinya hemn yaziyim dedim abkam zar zor aliyor muvekkillerden ucretini fiyat tarifesinden fiyat verdigi halde nerelere kosturuyor ama emegini aliyormu hayir tabikide ablamn avukat arkadaslarida oyle ya bosuna basin agrio yadss az ucretl dava aldigina sukrediorsun o da eger muvekkil insafli davranirsa zamannda verrse ucretini
Çok üzüldüm avukatların bu kadar az aldığını bilmiyordum ben lise mezunuyum 3200 e yakın alıyorumKpssde hazirlandilar kamu avukatligi icin ama kszanmadilar nisanlisida o da hem davalar hem sehir sehir geziyorlar her dava icin gerekirse calismaya fazla vakotleri kalmio haliyle pestili cikmis halde eve gelior zamansiz arayan muvekkilerde cabasi en zor meslek ablamda yazdigina pisman dayim baskisiyla yazmisti hukugu ama pismanligida var dogru durust haftasonlari bile yok kendi burosu var ama ne yazar baskasinds calissan 1,-1500 maas aliorsun ancak her meslegin zorlugu var
Sen ne iş yapıyorsun. Allah bereket versinÇok üzüldüm avukatların bu kadar az aldığını bilmiyordum ben lise mezunuyum 3200 e yakın alıyorum
Ben saglik sektorundeyim acil tip teknisyeniyim cnm teşekkür ederimSen ne iş yapıyorsun. Allah bereket versin
Bi an once saat 00.00 olsakimler ne kadar maaş alicak kızlar
![]()
Cnm cevreside varda bazikarinda insaf yok malesefcanım avukatlıkta çevre öneml, çok fazla avukat tanıdığım var ve ben,m yaşımda güzel kazanıyorlar. başkasının yanında evet para vermiyorlar. kendi çevren olacak. bende zamanında çevrem yok diye yazmamıştım. ama çevresi olan cmk fln derken güzel kazanıyor
Evet cnm malesef oyle bazi avukatlikta durumlar insaflik meselesi
Masallah Allah bereket versinekders hariç 2371 tl![]()
cok güzel zamanında neden su yüksek lisansı erteledim ben ya:)Bu ay Zamlı alıyorum Maaşımı. 4201 tl.