- 19 Kasım 2014
- 268
- 380
- 73
- 33
Is bankasından çektim cnm 0.91 faiz oranıyla 72 ay oducemsen konut kredisi çekmişsin.
benim de öyle bir projem var.
Hangi bankadan çektin sen? Kaç para kay ay?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Is bankasından çektim cnm 0.91 faiz oranıyla 72 ay oducemsen konut kredisi çekmişsin.
benim de öyle bir projem var.
Hangi bankadan çektin sen? Kaç para kay ay?
98 bin çektimIs bankasından çektim cnm 0.91 faiz oranıyla 72 ay oducem
benim de eşim araştırmış en uygun vakıfmış şmdi.Is bankasından çektim cnm 0.91 faiz oranıyla 72 ay oducem
kaçıncı yıldasın sen ödeme konsuunda?98 bin çektim
Ben bu sene çektim ipek krediyi kim çekerse onun üstüne oluyo ev zaten alacağın evin değerinin % 75 ini verir banka kalanını siz tamamlicaksinizkaçıncı yıldasın sen ödeme konsuunda?
etrafında iş yaptığı kişilerle oturup çay kahve içmesi de gerekiyor yemek yemesi deya bizimki bizsiz bir çay bile içmez ki. kıyafetlerini bile ben zorla aldırırım ona kalsa bir sweat bir kot yeter. üniforma gibi giyer. ya benim koca pırlantaymış meğer :))
bu arada haftasonu evde artıkları temizleme çalışması yaptım resmen
dolapta dışı buruşmuş ve kimsenin yüzüne bakmadığı elmalar vardı, cumartesi pazardan sonra eve gelip onların bir kısmını yulaflı bisküvi ceviz vs ile üzeri kremşantili bir tatlı yaptım. ama bitmedidün de hem oğlumla oynamış oluruz diye elmalı kurabiye yaptım. bir de biraz eskimiş bir tereyağı vardı dolapta, kimde yüzüne bakmıyordu, onu da tatlılarda kullandım, hepsini temizlemiş oldum:) he bir de fıstık vardı, o da biraz yumuşamış yiyen yoktu, onu da tatlıya bastım gitti
o akşam annemlere gidecektik yemeğe zaten, tatlıyı aldım götürdüm orada hep beraber yedik
he bir de pırasa yemeği yapmıştım dün, kalan yapraklarını da ayıklayıp incecik kıydım, biraz da eski peynirim var evde onu da börek yapacağım ama dün yetişmedi artık. bugün inşallah..
kızlar bir de ıspanak kökü pişireceğim var mı farklı bir tarifiniz?
ben genelde zeytinyağlı, pirinçli ekşili yapıyorum ama farklı bir tarifi olan varsa denemek isterim![]()
Allah bereket versin canımilk defa altın sat yaotım çok zevkliymiş
benim değil kardeşimin
17 gram altını vardı
14 tanesini 82,50 almıştım 14*82,50 = 1,115
3 tanesini 86.00 almıştım 3*86= 258
toplam: 1373
şimdi 89,50 sattım
1,521
148 kar :) 2 aydademek çok altın olsa baya kar olacak
güzel haberlerle gel tatlımherkese iyi haftalar
ben haftasonu sadece içme suyu aldım 5.50 o kadar :)
birazdan bebişimizi görmeye gidicez umarım iyidir.
Ben bu sene çektim ipek krediyi kim çekerse onun üstüne oluyo ev zaten alacağın evin değerinin % 75 ini verir banka kalanını siz tamamlicaksinizkaçıncı yıldasın sen ödeme konsuunda?
Allah bereket versin canım
düşünsene 1000 gr ile tek 1 tl fark ettiğinde bile 1000 tl kardasın
ne hocası ?hocaya al satla ilgili bişi sordunmu hiç?
yok olmuyor canım. hatta keklerimi çok beğenir herkes. tekrar tekrar sorarlar nasıl yaptın diye.Kek ağır olmuyor mu zeytinyağıyla.
en azından ona çiçek yağı kullan gitsin.
bi 6200 dolarım var. 2,5 de satabilirim.bu arada dolar uçuşa geçti
yeni rekor denemeleri yapacak galiba
darısı JPY in başına![]()
ne hocası ?
lavin nasılsın. hasta nasıl oldu..
iyim bende hamdolsn
ya bizde de var bi taşınır kayıt kontrol yetkilisi ama ondan para kesilmiyor diye biliyorum ben.
sizinki hangi kurum?
hocaya al satla ilgili bişi sordunmu hiç?
hımm, dur arkadaşı gördüğümde bir sorayım. merak ettim bak şimdi ben de.bütün kurumlarda var canım kefaret kesintisi adı altında tüm tkky den kesilir ola ki bir şey kayboldu calındı yok oldu devlet senden kestiği paraya el koyar bunun amacı budur. sizin kurumda ya resmi olarak tkky değildir ya da kendisinin haberi yoktur kesildiğinden
ben sordum ticarette haram yok alıp satmak bi nevi ticaret oldugu için kimsenin hakkına girmiş olmuyorsun ha elma alıp satmışsın ha altın ama hoca bana banka konusuna sıcak bakmıyorum gercek alıp satsan daha iyi dedi ama saklamak mümkün değil bu devirde o yüzden banka üzerinden alıp satmak en güzeli
Canım geçen hafta eşimin dedesi de dayısı da vefat etti. Allah rahmet eylesin.
Söylemiştim aslında burdan da ama karşılaşmadık seninle.