Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez bunu her zaman yazmaya çalışıyorum sadece yaptıklarımın gevezeliğini yapıyorumfarmasi bunu duydum bende bozduruyorum bugün inşallah canım
Ben Mart ayında buranın kaymakamlığındaki tüketici hakem heyetine başvurdum halen bir ses seda yokKizlar aranızda geçmişe dönük kredi dosya masrafinmasrafini ger i alan var mi
Inşallah alırsın cnm ne kadar var senin dosya masrafiBen Mart ayında buranın kaymakamlığındaki tüketici hakem heyetine başvurdum halen bir ses seda yok
Ama bugün kardeşimden öğrendim tanıdığı bi avukata vekalet vermiş 15gün önce ve bugün finansbankdan gitmiş almış
Bende yarın kardeşimle gidip vekalet verecem
Göz açıp kapayana kadar geçer bu ay inşallah senin için cnmBi yandanda altini bozduriim diorm zaten bir tane ocak subatta her ay almaya baslarim diorm borcum kalmaz bakkala
baska sekilde odeyemyiz cmku avrupa networkngtedd bi arkds sipars verdi esimin kuzenide kataligu okuka hasytaneye goturxek alanlar olurmus
garnier maubelinede makyaj malzemside varmis yani katalig olark
telfonm kendine geldi ekran filmi cikiordu onu yaptordim yenisini taktirdim adam telefon ekranini temzledi tkti sarj aletm bozuktu ve dis kapta aldm kulaklkta 40tl tuttu hepsi tek luksum bu oldu yarin da temzlk yaocm bugun katalig beklicem die zil bi bozuk bi saglam die cam balkonda kargo bekleim bakalim ablamn siparisleri ne zmn gekcek
1000tl ye yakın cnmmInşallah alırsın cnm ne kadar var senin dosya masrafi
Benim 600 falan cnm haftaya bende dilekçe vercem1000tl ye yakın cnmm
Senin ne kadar