• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

kurcala bakalım ipek :) defteri sonradan da alabilirsin.ben internet bankacılığından hem altın.hem dolar ve. euro hesabı açtım ve aktif olarak kullanıyorum.

merhaba kızlar okuldan gelince evdeki kuzucukların altınlarını götürdüm bozdurdum 8750 tl tuttu gittim
bankaya yatırdım altın ya da döviz düşünce kuzucuklara alırım
al-sata devam ;)

kumbaramdan da çıkan 600 tl yi
15o euromu da bozdurdum
kısacası 1000 küsur da kendim için yatırdım
Allah bereket versin

Arkadaslar bende bugün bozdum bozuksa 2 saat sonra yükseldi ilk deneyimim kötü oldu yani

Kızlar dolarımı 2.35 den satsam 650 tl kar ediyorum ama bugun 2.4 de görmüş bir ara. Ya yine o rakamı görürse diye de satamıyorum. Off of.
Olurda 2.4 ten satarsam 962 tl karım olacak

Kizlar aranızda geçmişe dönük kredi dosya masrafinmasrafini ger i alan var mi
Ben Mart ayında buranın kaymakamlığındaki tüketici hakem heyetine başvurdum halen bir ses seda yok

Ama bugün kardeşimden öğrendim tanıdığı bi avukata vekalet vermiş 15gün önce ve bugün finansbankdan gitmiş almış

Bende yarın kardeşimle gidip vekalet verecem

Kizlar altinlar ucmus :) altini olanlara hayirli olsun bnde maasi bitirdim geldim :(
Kiyafet aldim kaya giyimden 195(305 normalde etoketin yarisi kampanyasi varmis sansima )
Esarp aldim agir ipek armine sura yeni sezon 90tl bone hediue etti :)
300- kira
140tl veresiye kapattik
100tl veresiye yaptik peesembe gunum varya malzme vs
195 tlfn faturam odedik paket yetmedi alip alip durdum esime kontor attm bu okdu :(
Olan bu baska bisi yapamadik
bakkal veresiyeyi bidahaki ay basinda vermeyin dedi esim birtane grm altinm var aralik sonunda onu bozdurup veriim dio ama ben istemiom kslmsken kalsin diorm sizce ne yapmaliim elmzde hic harclk kalmadi :(
ama turban ve makyaj parasi vermektn siyirdim ablamin kinasinda da dopiyesimi giyecm turban gerektirmeyen bi esarp agir bi model onden baglick teyzmler makyajida ablamin kuafkrunde yaptircm
deniim resim atablrsm atarm kizlar hani moda olan koyu bi yesil varya o renk ama telefonda net cikmamis rengi annmlerde cok begendi
rabbm yardimcimiz olsun
bakalim ne olck bu ay dugune kadr skntimiz var

Ben Mart ayında buranın kaymakamlığındaki tüketici hakem heyetine başvurdum halen bir ses seda yok

Ama bugün kardeşimden öğrendim tanıdığı bi avukata vekalet vermiş 15gün önce ve bugün finansbankdan gitmiş almış

Bende yarın kardeşimle gidip vekalet verecem
Inşallah alırsın cnm ne kadar var senin dosya masrafi

Bi yandanda altini bozduriim diorm zaten bir tane ocak subatta her ay almaya baslarim diorm borcum kalmaz bakkala
baska sekilde odeyemyiz cmku avrupa networkngtedd bi arkds sipars verdi esimin kuzenide kataligu okuka hasytaneye goturxek alanlar olurmus
garnier maubelinede makyaj malzemside varmis yani katalig olark
telfonm kendine geldi ekran filmi cikiordu onu yaptordim yenisini taktirdim adam telefon ekranini temzledi tkti sarj aletm bozuktu ve dis kapta aldm kulaklkta 40tl tuttu hepsi tek luksum bu oldu yarin da temzlk yaocm bugun katalig beklicem die zil bi bozuk bi saglam die cam balkonda kargo bekleim bakalim ablamn siparisleri ne zmn gekcek

Bi yandanda altini bozduriim diorm zaten bir tane ocak subatta her ay almaya baslarim diorm borcum kalmaz bakkala
baska sekilde odeyemyiz cmku avrupa networkngtedd bi arkds sipars verdi esimin kuzenide kataligu okuka hasytaneye goturxek alanlar olurmus
garnier maubelinede makyaj malzemside varmis yani katalig olark
telfonm kendine geldi ekran filmi cikiordu onu yaptordim yenisini taktirdim adam telefon ekranini temzledi tkti sarj aletm bozuktu ve dis kapta aldm kulaklkta 40tl tuttu hepsi tek luksum bu oldu yarin da temzlk yaocm bugun katalig beklicem die zil bi bozuk bi saglam die cam balkonda kargo bekleim bakalim ablamn siparisleri ne zmn gekcek
Göz açıp kapayana kadar geçer bu ay inşallah senin için cnm

Kizlar resim kirpa kirps bi hsl oldum ama yuklenmior bi turlu k.bskmsykn haticecim tesekkur ederm cnm inslh oyle olur
Hazir altin yukselmis madem yarina bozduriim bari veresiyeyi kapatiyim bskslm yarin kactsn alck kuyumcular altini
ofof

Back
X