• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

bızım mutfagımız var
yanı yagımız tuzum uz pul bıberımız bılem var .d
her pazartesı gun yapılıyor bıızm ıste yemek gunu yanı :D
ztaen cogu ksıı evden yıyor yemek paralarını eve kullanmak ııcn

bende dondurma kabına koyuyorum yemegımı :D
esım gecenlerde skotan 30 tane pepsı almıs 1 lıraya dusmus normelde her gn ıcmek ıstemıyorum ama bu ara getırıyorum :D
hadi ya iyimiş seninki :KK76:
bende mutfak istiyorum arkadaş diyorum su sebiline şükret diğer kurumlarda o da yok diyorlar :KK47:
çok kola içme memur totosu yaparsın bak :KK53:

hadi ya iyimiş seninki :KK76:
bende mutfak istiyorum arkadaş diyorum su sebiline şükret diğer kurumlarda o da yok diyorlar :KK47:
çok kola içme memur totosu yaparsın bak :KK53:
:) hahahah
buarada ben özel sektorde calısıyorum ısımız baya baya rahat yanı :D
nescafe cay sahlep fılan hersey yapılıyor mutfakcı ablamız tarafından :D

kızlar bizim dairede yemek cıkıyor yalnız şöyle mesela aylık 80 lira kesiliyor maaştan 100 lirasını da devlet veriyor 4 çeşit yemek cıkıyor isteyen yemebiliyor o zaman devlet para vermiyor ama 80 liran sana kalıyor. ben yiyorum cünkü zaten 48 kiloyum akşam kızla uğraşmaktan pek yemek yiyemiyorum onun peşinde gez elli kez masadan kalk zaten iştahsız biriyim. Sizce evden getirip 80 lira vermesem mi yoksa bu fiyata bu yemekleri yiyemem yesem mi parasızlıktan iyice cimri mi oldum ne :(

kızlar bizim dairede yemek cıkıyor yalnız şöyle mesela aylık 80 lira kesiliyor maaştan 100 lirasını da devlet veriyor 4 çeşit yemek cıkıyor isteyen yemebiliyor o zaman devlet para vermiyor ama 80 liran sana kalıyor. ben yiyorum cünkü zaten 48 kiloyum akşam kızla uğraşmaktan pek yemek yiyemiyorum onun peşinde gez elli kez masadan kalk zaten iştahsız biriyim. Sizce evden getirip 80 lira vermesem mi yoksa bu fiyata bu yemekleri yiyemem yesem mi parasızlıktan iyice cimri mi oldum ne :KK43:
bence aylık 80 lira makul bi fiyat..
öyle yerlerin yemekleri de çok güzel oluyor biliyorum :KK76:
ben olsam kesinlikle orda yerdim..
öyle doyuruyo ki o yemek sonrasında abur cubur istemiyor insan

merhaba, nasılsın..:KK54:
yakalamışken sorayım :KK48:
altın hakkında düşüncelerin ne? tl de beklemeye devam mı?
merhaba canım iyiyim
altının da dövizin de alınmak ya da satılmak için bence bir yere kaçtığı yok
akşam FED toplantısı var büyük ihtimal faiz artırımı çıkar beklenildiği gibi
bu da altını ons olarak düşürür dolar yükselir normalde olması gereken budur lakin para babaları piyasalara nasıl yön verir kestirmek zor
tl deyim
altın almak için hedef olarak 90 tl nin altı lazım bana
85 tl ve civarı yüklü alım yaparım
alıp satacaksam illa birşeyler bu dolar olur makul bir seviyeden ya da Euro vs ama şu an beklemeyi ve pusun dağılıp piyasanın yön tayin etmesini bekliyorum ;)

YTD

merhaba, nasılsın..:KK54:
yakalamışken sorayım :KK48:
altın hakkında düşüncelerin ne? tl de beklemeye devam mı?
sağlıklı beslenmek esastır ben olsam yemeyi yerim
kazanacağız ama sağlığımızı kaybetmeyelim önemli olan bu ;)

bızım oyle yemekler cıkmıyor kızlar
kebab hamburger doner pıde bu tarz seyler yıyor arkadaslar
ama o kadar sıskın lık yapıyorkı benı rahatsız eıdyor mıdemde yara var bu kadar ust uste kavrulmus kızartılmıs seyler yıyemıyorum
o sebeble evden getırdıgımde belkı o kadar doymuyorum tamam kabul ama
hafıfım yanı agırlık basmıyor
:D

öyküm canım yemeğini düzenli ye 80 lira neki...
peki cutemom işyerinde yemek yerken kartından mı yoksa bedava mı oluyo.
ısyerınde yemek cıkmıyor tabı gene karttan alıyorsun gunluk 13 tl yemek paramız

bence aylık 80 lira makul bi fiyat..
öyle yerlerin yemekleri de çok güzel oluyor biliyorum :KK76:
ben olsam kesinlikle orda yerdim..
öyle doyuruyo ki o yemek sonrasında abur cubur istemiyor insan

evet öyle ama ben bunun da hepsini yiyemiyorum galiba midem küçük :D

sağlıklı beslenmek esastır ben olsam yemeyi yerim
kazanacağız ama sağlığımızı kaybetmeyelim önemli olan bu :KK66:

evet en mantıklısı ben yemege devam edeyim en iyisi 80lirayı vermesem eminim her gün üşenir getirmem bi sürü abur cubur yerim en iyisi mis gibi yemek ;)

merhabalar nice 1000 lere :)
evde durmaktan sıkıldım ama yapacak bişey yok daha uzun bir müddet öyle gezmeler yok :)
sabah eşim kumbaraya attı bişeyler ama ne kadar bilmiyorum bende tık yok :)

tüm es eslerim üzerimde dökülüyorum resmen makyaj bile yapmadım saçlarım bile berbat hatta ojem bile yok uzun sürmez inşallah bu halim

valla bizde hiç olmadı cocugu uyuturken oyle tatlı uyumusumkı hemen uyanık kendımı yatagıma zor attım
esımde cok yorgundu uyuduk bı guzel :D

her gun yemek yapılıyor ama 2 gun gıtmez olduyemeller senınde oylemı?
sneın yemegın guzel degılmıs be allah gunah yazmasın :D
benımde pırasa :D prınclı :D
yanınada kıvırcık ve havuz salatası ufacık bı kase:D
Bir öğün yenecek şekilde yapıyorum canım ben, genelde 1 porsiyon kadar artıyor onu da ertesi gün işe getiriyorum.
ay ben çok severim sebzeyi ve bulguru:KK68:
kompleks karbonhidrat, glisemik endeks falan çok takıntılı olduğum için:KK53:

ben hafta sonu gelde birkaç çeşit yapıp dolaba koyuyorum, işte çarşambaya kadar o pişirddiklerim idare ediyor, sonra hafta içi dolarptan haşlanmış fasülye nohut falan çıkarıp bir gün onu yapıyorum. bir gün et, bir gün de balık e bir gün de kesin annemlere gidiyoruz bitti gitti işte:KK70:

merhabalar nice 1000 lere :)
evde durmaktan sıkıldım ama yapacak bişey yok daha uzun bir müddet öyle gezmeler yok :)
sabah eşim kumbaraya attı bişeyler ama ne kadar bilmiyorum bende tık yok :)
yanına birilerini al yalnızda çok durma ya da eşine söyle 1 saatte 1 aarsın seni sende telefonsuz gezme tuvalete bile giderken al yanına....

Back
X