• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydın nayanlar:-) nur topu gibi bir doğalgaz faturamız olmuş..tam 165.42 tl:-) bu ayki tolam fatura giderimiz telefonlarda dahil olmak üzere 305 tl:-)

günaydın bayanlar cümleten güzel bir gün gecirmeniz dileğiyle

delimideli kolay gelsin napmışsın öyle canım ya cok değil mi o kadar çeşit bence 3-4 yeter fazlasına yorma kendini

donukpudra eşine fullspead mi ne vardı benim eşim kullanıyo harika bi koku tavsiye ederim ayrıca hepsinburadada parfümlerde kampanya var suan ben daha önce almıştım orijinal ürünler tavsiye ederim en az yarı fiyatına alırsın ;)

günaydınn kızlarrrr....
sabahları uyanamadığımdan her gün arabayla geliyorum işe yaklaşık 80 km gidişi bu işe bi çözüm bulmam lazım sanırım benmm en büyük tasarrufum yakıttan olacak gidişim gelişim 50 tl çünkü günlük hafta da 1 buçuk depo gidiyor yani 200-250 tl arası

günaydınn kızlarrrr....
sabahları uyanamadığımdan her gün arabayla geliyorum işe yaklaşık 80 km gidişi bu işe bi çözüm bulmam lazım sanırım benmm en büyük tasarrufum yakıttan olacak gidişim gelişim 50 tl çünkü günlük hafta da 1 buçuk depo gidiyor yani 200-250 tl arası

bene araba istiyorum :(
kaç senelik memursun

canm ben memur değilim özel sektördeyim 6.yılım bitti 7 yıldayım alırsın inşallah

Bende 4 sene özel sektördeydim. 1 buçuk senelikte memurum. Almak istiyorum. Biraz para biriktirip öyle kredi çekeyim diyorum. Bazende belki evlenirim yazın diyorum. Belirsizlik yani:)
Kazasız belasız kullanman dileğiyle:)

Son düzenleme:
Günaydın
dün diş seansı vardı hem benim hem oglumun
sonrasında nasıl acıktıysam evdekı yemeklerı yemedık yemek kartındakı son parayıda 2 tane pızzaya harcadık :D
bugun da ıyıyım kızlar ama hala makyaj neyın yok :D
en azından sacım fılan duzgun
sanırım ev ısı olarak cok ısım var bugun makyaj yapmasam barı :D zıra makyaj yaptıkca o aksam banyo olma ıstegı doguyor bende
buarada evden paattes yemegı ve sarma getırdım .
cezvede sarma pısırdım :D

sonracıma bıraz para hesabı yapmam lazım esım bugun maasını aldı :D
o degılde ben 180 tl harclık harcamısım 18 gunde
bunun 70 lırasının gıderı var yanı sınema lunapark gıbı o kalan 110 tl naptım bılmıyorum
sıagara almıyorum, eve bısey almıyorum allah allah

Bende 4 sene özel sektördeydim. 1 buçuk senelikte memurum. Almak istiyorum. Biraz para biriktirip öyle kredi çekeyim diyorum. Bazende belki evlenirim yazın diyorum. Belirsizlik yani:)
Kazasız belasız kullanman dileğiyle:)
yani arabanın derdi çok yakıtı bakımı cezası bitmiyor :KK57:
ama gereklilik bir yerde benim araba masrafım çok oluyor ne yazık ki 2 çocuğum var gibi bişey....
biraz para biriktirmek hatta yarısını biriktirmek mantıklı krediyi çok çekmemek en mantıklısı

günaydınn kızlarrrr....

günaydınn. işyerinden başka bir arkadaşınla beraber gitsen olur mu ki. yakıtı bölüşürsünüz hem de arabanın konforundan vazgeçmemiş olursun.

günaydınn. işyerinden başka bir arkadaşınla beraber gitsen olur mu ki. yakıtı bölüşürsünüz hem de arabanın konforundan vazgeçmemiş olursun.
öyle bişey olmaz canm iş yerinde yöneticiyim ya yöneticilerin servisiyle gidip gelirim ya da arabayla yakıt parası aldı dedirtmm kimseye :KK12:

25 gramcık alıp da 89.51 maduru mu olsam ne :) )))))))))))))

Back
X