• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Hayırlı sabahlar hanımlar bugün çok mutsuzum :KK43:erkek arkadaşımla dün tartışıp ayrıldık ve cok sacma bi sebepten kavga büyüdü de büyüdü evlenince maaş kartımı ona vermem gerektiğini söyledi ben ondan isteyecekmisim ihtiyacım olunca bende bunu kabul etmedim vermicem dedim birlik olmucaz mi falan dedi bende para için tartisiyosun dedim sinirlendi kızdı bende aynı şekilde kavga büyüdü de büyüdü ayrıldık :KK42::KK42:
en doğrusunu yapmışsın canım ne demek sen kartını ona verince mi birlik oluyomuşsunuz çok saçma.farmasinin dediği gibi sonradan üzüleceğine başta üzülmek daha iyi.

Merhaba kızlar
En son ne zaman yazdım bilmiyorum. Çok zor bir hafta geçirdim. Ağzım burnum ağlamaktan yer değiştirdi sanki. Yaşamdan vazgeçtiğim anlat oldu. Dua bile edemedim. Tamamen işle alakalı problem yaşadım. Şimdi sanki daha iyiyim. Yavaş yavaş normal hayata dönmeye başladım. Ben aslında çok güçlü bir insanım ama herşeyin bir anlık olduğunu anladım bu süreçte. Elimeen geldiğince geçmişi okumaya çalıştım.
TOPUK TIKIRTISI TOPUK TIKIRTISI çok sevindim eşinin Borçları kapatmasına. Bu dan sonra umarım daha farklı olur herşey. hamarathatice hamarathatice allahın sevgili kulusun ki yol yakınken görmüşsün. Hiç üzülme yoluna devam et.
minerva1988 minerva1988 ben olsam Borçları kapatmaya ya da azaltmaya çalışırdım.

Oo fiyatları çok iyimiş ama Kipa heryerde yok ne yazikki ☺

Günaydın kızlar
Banucum işle ilgili bir sıkıntı. Çok şükür iyiyim artık.
Ben evde yalnızım bugün. Dayımın eşi vefat etmiş. Bugün gidemiyorum ama yarın gideceğim inşallah. 3 saatlik mesafede.

Günaydın kızlar
Banucum işle ilgili bir sıkıntı. Çok şükür iyiyim artık.
Ben evde yalnızım bugün. Dayımın eşi vefat etmiş. Bugün gidemiyorum ama yarın gideceğim inşallah. 3 saatlik mesafede.

başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin

Merhaba kızlar
Çok teşekkür ederim.
DonukPudra DonukPudra yok canım ünvanla alakalı değil. Fakat işle ilgili. Ama ünvanla ilgili sıkıntılarımın başlamasına az kaldı. O da gelecek Üstüme soldan soldan.

Merhabalar iyi hafta sonlari diycem ama hafta bitti neyse kizlar cok yogundum anneme chekup yaptirdim hala da bitmis degil. Papatya normale dondugune cok sevindim inan hep duamdaydin basin sagolsun su uc gunluk dunyada isi kafaya takmaya deger canim ???
Herkese bol birikimler

Merhabalar iyi hafta sonlari diycem ama hafta bitti neyse kizlar cok yogundum anneme chekup yaptirdim hala da bitmis degil. Papatya normale dondugune cok sevindim inan hep duamdaydin basin sagolsun su uc gunluk dunyada isi kafaya takmaya deger canim ???
Herkese bol birikimler
Allah razı olsun canım. Çok sağol.
Çok şümit daha iyiyim. Beynimi o düşüncenden arındırabildim az da olsa

Günaydın hanımlar..
papatyacım geçmiş olsun takma kızım kafaya yaa aman milletin ne lafı biter ne işi biter hiç bir şey senden önemli değil. hayırlı haftalar herkeseee hastalara şifa dertlilere deva birikimcilere bol para getiren bi hafta olsun :)
haftasonu marketti pazardı benzindi derken 100 lira gitti sağlık olsun...

Back
X