- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en doğrusunu yapmışsın canım ne demek sen kartını ona verince mi birlik oluyomuşsunuz çok saçma.farmasinin dediği gibi sonradan üzüleceğine başta üzülmek daha iyi.Hayırlı sabahlar hanımlar bugün çok mutsuzumerkek arkadaşımla dün tartışıp ayrıldık ve cok sacma bi sebepten kavga büyüdü de büyüdü evlenince maaş kartımı ona vermem gerektiğini söyledi ben ondan isteyecekmisim ihtiyacım olunca bende bunu kabul etmedim vermicem dedim birlik olmucaz mi falan dedi bende para için tartisiyosun dedim sinirlendi kızdı bende aynı şekilde kavga büyüdü de büyüdü ayrıldık
![]()
senin yerinde olsam kartları azaltırım cnmgünaydın hanımlar yazışmalara yetişemiyorum. bir sorum var paramı kenara mı atayım yoksa kartları mı azaltayım. kredi kartı kullanmam gibi bi seçeneğim yok tamamaen kapatamam.
Günaydın kızlar
Banucum işle ilgili bir sıkıntı. Çok şükür iyiyim artık.
Ben evde yalnızım bugün. Dayımın eşi vefat etmiş. Bugün gidemiyorum ama yarın gideceğim inşallah. 3 saatlik mesafede.
Allah razı olsun canım. Çok sağol.Merhabalar iyi hafta sonlari diycem ama hafta bitti neyse kizlar cok yogundum anneme chekup yaptirdim hala da bitmis degil. Papatya normale dondugune cok sevindim inan hep duamdaydin basin sagolsun su uc gunluk dunyada isi kafaya takmaya deger canim ???
Herkese bol birikimler