- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Komodo ejderi
-
İhtiyacıniz olan ürün ne ise araştırın fiyat performans ve peşin fiyatına kredi kartı seçeneği varsa o şekilde alın. Yoksa bu durumda nakit parayı ev, araç ve altın hariç bir şeye bağlamazdim ben olsam.kızlar ben evlendiğimden hiçbir mobilyamı çok beğenerek almadım.eşimin babası bu işi yapıyordu ayıp olur diye hepsini ordan aldık.hiç severek oturmuyorum onlarda inanın. şimdi kendi evimizi aldık (Allah isteyen herkese en kısa zamanda çok daha güzelini nasip etsin).sorum şu taşınırken bir miktar kenarda paramız var onunla istediğim mobilyayı alsam mı yoksa eşya zaten deyip birikimimize hiç dokunmasam mı . erkeklerin bu konuda fikri malum gerek yok diyorlar.
Yani birikimle eşya almazdım açıkçası sanırım çok mu kötü eşyanız .kızlar ben evlendiğimden hiçbir mobilyamı çok beğenerek almadım.eşimin babası bu işi yapıyordu ayıp olur diye hepsini ordan aldık.hiç severek oturmuyorum onlarda inanın. şimdi kendi evimizi aldık (Allah isteyen herkese en kısa zamanda çok daha güzelini nasip etsin).sorum şu taşınırken bir miktar kenarda paramız var onunla istediğim mobilyayı alsam mı yoksa eşya zaten deyip birikimimize hiç dokunmasam mı . erkeklerin bu konuda fikri malum gerek yok diyorlar.
Ben olsam direk gider alirim .evin kirada degil ev almişin (allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin ) dedigim şu hic düşünmeden eşimin fikrinide sorun yok direk alirim erkeklerin tümü ne gerek var olur :))kızlar ben evlendiğimden hiçbir mobilyamı çok beğenerek almadım.eşimin babası bu işi yapıyordu ayıp olur diye hepsini ordan aldık.hiç severek oturmuyorum onlarda inanın. şimdi kendi evimizi aldık (Allah isteyen herkese en kısa zamanda çok daha güzelini nasip etsin).sorum şu taşınırken bir miktar kenarda paramız var onunla istediğim mobilyayı alsam mı yoksa eşya zaten deyip birikimimize hiç dokunmasam mı . erkeklerin bu konuda fikri malum gerek yok diyorlar.
tl bu durumdayken nakit paramı harcamam. Yapar taksidi alırım.kızlar ben evlendiğimden hiçbir mobilyamı çok beğenerek almadım.eşimin babası bu işi yapıyordu ayıp olur diye hepsini ordan aldık.hiç severek oturmuyorum onlarda inanın. şimdi kendi evimizi aldık (Allah isteyen herkese en kısa zamanda çok daha güzelini nasip etsin).sorum şu taşınırken bir miktar kenarda paramız var onunla istediğim mobilyayı alsam mı yoksa eşya zaten deyip birikimimize hiç dokunmasam mı . erkeklerin bu konuda fikri malum gerek yok diyorlar.
Mobilyalar iyi durumda ve küçük çocuklarınız varsa biraz daha bekleyin nakiti mobilyaya yatirmayin derim.kızlar ben evlendiğimden hiçbir mobilyamı çok beğenerek almadım.eşimin babası bu işi yapıyordu ayıp olur diye hepsini ordan aldık.hiç severek oturmuyorum onlarda inanın. şimdi kendi evimizi aldık (Allah isteyen herkese en kısa zamanda çok daha güzelini nasip etsin).sorum şu taşınırken bir miktar kenarda paramız var onunla istediğim mobilyayı alsam mı yoksa eşya zaten deyip birikimimize hiç dokunmasam mı . erkeklerin bu konuda fikri malum gerek yok diyorlar.
Taksitle alabileceğim herkızlar ben evlendiğimden hiçbir mobilyamı çok beğenerek almadım.eşimin babası bu işi yapıyordu ayıp olur diye hepsini ordan aldık.hiç severek oturmuyorum onlarda inanın. şimdi kendi evimizi aldık (Allah isteyen herkese en kısa zamanda çok daha güzelini nasip etsin).sorum şu taşınırken bir miktar kenarda paramız var onunla istediğim mobilyayı alsam mı yoksa eşya zaten deyip birikimimize hiç dokunmasam mı . erkeklerin bu konuda fikri malum gerek yok diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?