Birikimle mobilya almak mantıklı mı sizce

İhtiyacıniz olan ürün ne ise araştırın fiyat performans ve peşin fiyatına kredi kartı seçeneği varsa o şekilde alın. Yoksa bu durumda nakit parayı ev, araç ve altın hariç bir şeye bağlamazdim ben olsam.

Yani normalde asla böyle bir şey yapmayın, nakiti kullanmayın derim ama bence sizin paranız var Ev de almışsaniz bu devirde, durumunuz iyi gibi. O yüzden degistirin gitsin diyorum ben

Yani birikimle eşya almazdım açıkçası sanırım çok mu kötü eşyanız .

Cocugunuz varsa ve kucukse almayın, büyüdükleri zaman alırsınız
Ayrıca birikimle degil pek çok arkadaşın söylediği gibi taksitle alın
Benim de yemek masamın değişmesi lazım, korkunc durumda ama kızımın büyümesini bekliyorum çünkü kendisini ressam sanıyor ve masayı harap etmiş durumda

Ben olsam direk gider alirim .evin kirada degil ev almişin (allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin ) dedigim şu hic düşünmeden eşimin fikrinide sorun yok direk alirim erkeklerin tümü ne gerek var olur :))

tl bu durumdayken nakit paramı harcamam. Yapar taksidi alırım.

Bence taksit yaptırın. Ve evinize uygun gömme dolap vs yaptırmaya çalışın daha işlevsel mobilyalar almaya çalışın. Biz de yeni durup dururken evde mutfak dolabı ve kapısını değiştirdik ve resmen bizim yaptırdığımız fiyata 2x yaptı. taksitle yaptırdık baya kârda hissediyoruz. Bir de her eve her eşya olmuyor maalesef mecbur bazen. ama bu devirde nakit harcamak saçma geliyor bana nedense borca girmeyi mantıklı buluyorum

ben elimdeki nakiti mobilya için harcamaz alacaklarımı taksitle alırdım nitekim öyle de yaptım eşinize aldırmayın bu konuda 2021 kasım ayında ikea' dan 8 bine aldım köşe koltuk şu an 24 bin olmuş o zaman mırın kırın eden eşim şu an iyi ki almışız 24 bin hayatta vermezdim diyor

Ben olsam değiştirmezdim. Nasıl mobilyalar kaç yıllık bilemiyorum ama ne kadar kötü seçmiş olabilirsiniz ki Ama illa degisilecekse eldeki para yerine tasitle alın derim. Eskiden taksite asla yanasmazdim ama şimdi inanılmaz mantikli geliyor

Eski eşyalarınız kullanımında sıkıntı yoksa satarak yeni alacağınız eşyalarınıza destek olabilirsiniz. Ben de evlenirken herşeyim aceleye geldi içime sinmemişti önce yolluklarımı satışa koyup yenisini aldım. Sonra salon takımımı sattım üstüne koyup yenisini aldım çoğu şeyi yavaş yavaş değiştirdim siz de öyle yapabilirsiniz bence.

Ayıp olmasın diye ben de o kadar çok şey yaptım ki ama mobilya almak bu da bi üst seviye olmuş her neyse sorunuza gelirse ben alırdım güzel evde güzel eşyalarım olsun isterdim sanırım

Mobilyalar iyi durumda ve küçük çocuklarınız varsa biraz daha bekleyin nakiti mobilyaya yatirmayin derim.

ben eşyaya önem veren bir insan değilim benim için mesele değil --hoş kayınpederim de yapsa sade, biraz daha bana uygun birşeyler yaptırmak için bastırırdım sanırım.

ama sizin için sorunsa, hayat kalitesini yüksetecekse, size pozitif eneerji verecekse neden olmasın?

Taksitle alabileceğim her
Şeyi taksitle alırım elimdeki paraya dokunmam

Birikimi mobilyaya harcamak mantikli gelmiyor bana. Birikiminize dolar altin vs alın. Mobilyalari da kredi kartina taksitle falan alın.
Ama bence bu ekonomik ortamda mobilyalar iyice eskimeden degistirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…