Birileri bana da akıl versin:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eşim gece 12de işten çıkıp ailesine uğruyor o saatte ne işim var izingünümde görüyorum annesini yeterince birlikte vakit geçiriyoruz da sorun kız kardeşi bitanem 2günde bir zınk gelemsi!

canım ama sen ablalık yap ona belki görümcenin buna ihtiyacı var,kötü düşünme,oda evde sanırım akşama kadar,ona uğraşlar bul ,onu sevmeyi dene,ne yaapcaksın atsan atılmaz satsan satılmaz,abisinin yanında farklı davranmasını ima et ona abisinin yanında,kücük bi kız o biraz da onun tarafıından bakmaya çalış sinirinde bozulmaz ona karşı

eşim gece 12de işten çıkıp ailesine uğruyor o saatte ne işim var izingünümde görüyorum annesini yeterince birlikte vakit geçiriyoruz da sorun kız kardeşi bitanem 2günde bir zınk gelemsi!

nasıl yani canım gece onikiden sonra ziyaret mi ediyor eşin? birde görümcene tavır koysan ya da geldiğinde yorgunum desen... belki bu kadar sık gelmez... yeni evli bir çiftin evine bu kadar sık gidilmez ki canım yaa... bir de şu var.. sen görümcene zamanında fazla yüz verip mesafeyi koruyamadınız mı acaba? görümcen için söylüyorum; illa ki insanların bir şeyleri söyleyip ikaz etmesini neden bekliyor ki... kendiliğinden "bu kadar sık gidersem (abimin evide olsa) sıkılırlar ya da rahatsızlık verebilirim" diye düşünmez mi ki?? yani illaki tavır koymak ya da ne bileyim söylemek mi lazım... sinir bir durum yani... açık açık söylesen bu sefer de kırılır falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…