Arkadaşın bahsettiği bilimsel makale "Eğer akraba evliliğiyle olan çocuklar sakat olsaydı dinen caiz olmazdı akraba evliliği." den öteye geçmiyor.
Genlerle ilgili örnekler vermiştim, akrabalarda ortak gen fazla olması falan demiştim ama bir çağrışım yapmadı galiba.
Saçmalamaya dewam ediyorsun : )
Kendi kendine damgayı yapıştırıp onun üzerinden bişeyler yazmışsın..Bence hiç komik değil..
Allah kimseyi böyle imtihan etmesin..
Allah herkesin kaderini yazmış ama insanların da kendi iradesi vardır tabi..
Ama her sakat çocuğu da akraba evliliğine bağlayan zihniyetlere de Allah akıl versin ne diyim..
Kuzen anlayışlarımız farklı olduğu için sanırım ve sizin etrafınızda da böyle ilişki, evlilik çok olduğu için siz enseste bağlamıyorsunuz ama bence ensest... Bence kardeş=kuzen...
Evet çocukların sakat doğma olasılığı sırf akraba evlilikleri için geçerli değil tabi ki ama olasılığın bu tür evliliklerde ne kadar yüksek olduğunu bildiğinizi düşünüyorum... Çanak tutulmamalı bence bu tarz ilişkilere, dünya da başka adam/kadın mı kalmadı yahu!
Saçmalamaya dewam
Kendi kendine damgayı yapıştırıp onun üzerinden bişeyler yazmışsın..Bence hiç komik değil..
Allah kimseyi böyle imtihan etmesin..
Allah herkesin kaderini yazmış ama insanların da kendi iradesi vardır tabi..
Ama her sakat çocuğu da akraba evliliğine bağlayan zihniyetlere de Allah akıl versin ne diyim..
"Ama her sakat çocuğu da akraba evliliğine bağlayan zihniyetlere de Allah akıl versin ne diyim.."
Ben böyle bir şeyi kastetmedim, burada kişisellikle suçladığın hiçkimse de böyle bir şeyi kastetmedi.
Kendi kendime damgayı yapıştırıp onun üzerinden giderek bir örnek verdim, ama sen tek bir pencereden bakıyorsun hala.
NEYSE , daha fazla bir şey söylemeyeceğim, nasıl olsa anlamıyorsun , bence komikhatta çok komik
Bak demedi deme !
İlerde çocuğun kuzenine aşık olurda evlenmeye kalkarsa korkma caiz bu mümkün yani nikah düşüyor onlara ensest de olmuyorlar : )
He bi de çocukları da olursa korkma sakatmı olurlar diye bu da binde bir ihtimal ..
cogunun ahlaki egitimi iyiyse öyle ihtimallerde olmaz , kacinci yuzyilda yasiyoruz bir bilginiz varmi acaba??? bence pc basindandan kalkinda kendini gelistiriniz, turm yorumlariniz bastan assaga sacma saban bunlara dini alet etmeyin
Ewt şöyle bi yüzyılda yaşıyoruz Öz amcayla yiğenin gizlice kaçıp evlendiği,babanın öz kızına tecavüz ettiği ,dayının yiğenine tecavüz ettiği vs..
Bunlar ahlak dışı tabiki..Ama ne yazıkki eğitimLi ( !) dediğiniz kişilerde bunun içinde ..Öyle eğitimle olsaydı bu işler gravatlı teröristler içimizde dolaşıyor olmazdı..
Sizler saçmaladınız bence .. Kuzenleri kardeş yaptınız ensest yaptınız ya hu !!
Kuzenler en fazla kardeş GiBi olur..Ama bunlara nikah düşer ..Bukadar..
He tabiki yabancı kişilerle evlenmek daha güzel..Sıla-i rahim ilişkilerini bozmaya gerek yok..
Tercihler insanların kendilerini ilgilendirir...Kuzenler evlenince ki günümüzde çoğu insanlarda vardır bu haram ya da yasak olmuyor bilginize
Ewt şöyle bi yüzyılda yaşıyoruz Öz amcayla yiğenin gizlice kaçıp evlendiği,babanın öz kızına tecavüz ettiği ,dayının yiğenine tecavüz ettiği vs..
Bunlar ahlak dışı tabiki..Ama ne yazıkki eğitimLi ( !) dediğiniz kişilerde bunun içinde ..Öyle eğitimle olsaydı bu işler gravatlı teröristler içimizde dolaşıyor olmazdı..
Sizler saçmaladınız bence .. Kuzenleri kardeş yaptınız ensest yaptınız ya hu !!
Kuzenler en fazla kardeş GiBi olur..Ama bunlara nikah düşer ..Bukadar..
He tabiki yabancı kişilerle evlenmek daha güzel..Sıla-i rahim ilişkilerini bozmaya gerek yok..
Tercihler insanların kendilerini ilgilendirir...Kuzenler evlenince ki günümüzde çoğu insanlarda vardır bu haram ya da yasak olmuyor bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?