ya kızlar konu sahibi ve hala oğlu belki çocuk yapmazlar.neyi tartışıyonuz ??
Evet 16 yaşında o şartlarda bir evlilik yapmam gayet normaldi.
Ayrıca KENDİME AİT bir işim var.Bağlamaktan kasıt maddiyse ben o aptal evliliğe 6 yıl boyunca okulumu bitirip bu anlamda özgürlüğümü elime almak için katlandım..Eski eşime milyarlarca kez teşekkür edebileceğim tek husus eğitimime açıktan da olsa devam etme konusunda beni desteklemesi.Hiç bir şekilde o gencecik oğlana maddi olarak bağımlı değilim.Eğer kendinizi bağlamaktan kasıt buysa..
Yok ilişki anlamında söylediyseniz şöyle söyleyeyim.
Ben anneyim boşandım.
Bu yüzden kendim gibi boşanmış çocuklu bir adamla olmalıyım.
Küçücük bir çocuğun beni bu hale düşürdüğüne..burada yazılan 2 3 destek mesajına sevindiğime inanamıyorum!!
Allah beni kahretsin peki 21 yaşında ki halamın oğluna aşığım..onu beni sevdiğinden cokta fazla seviyorum!!Beni iten ne varsa onda güzel duruyor onu seviyorum.
Hayatımda ilk defa müthiş birsey yakalamısken yaşamayı tercih etmediğim bir hayat yüzünden vazgecmek zorundayım.
Tamam ben kötü biriyim.Benim duygularım düşüncelerim iğrenç.
Bu tatmin etmiştir sanırım.
Aman allahım imkansız aşk...Çocukmusunuz siz ya bir silkelen bir kendine gel..Kimse sana kin falan gütmüyor burda evladına sahip çık diyor herkez.Neyin kafasını yaşıyorsun merak ettim!Evet 16 yaşında o şartlarda bir evlilik yapmam gayet normaldi.
Ayrıca KENDİME AİT bir işim var.Bağlamaktan kasıt maddiyse ben o aptal evliliğe 6 yıl boyunca okulumu bitirip bu anlamda özgürlüğümü elime almak için katlandım..Eski eşime milyarlarca kez teşekkür edebileceğim tek husus eğitimime açıktan da olsa devam etme konusunda beni desteklemesi.Hiç bir şekilde o gencecik oğlana maddi olarak bağımlı değilim.Eğer kendinizi bağlamaktan kasıt buysa..
Yok ilişki anlamında söylediyseniz şöyle söyleyeyim.
Ben anneyim boşandım.
Bu yüzden kendim gibi boşanmış çocuklu bir adamla olmalıyım.
Küçücük bir çocuğun beni bu hale düşürdüğüne..burada yazılan 2 3 destek mesajına sevindiğime inanamıyorum!!
Allah beni kahretsin peki 21 yaşında ki halamın oğluna aşığım..onu beni sevdiğinden cokta fazla seviyorum!!Beni iten ne varsa onda güzel duruyor onu seviyorum.
Hayatımda ilk defa müthiş birsey yakalamısken yaşamayı tercih etmediğim bir hayat yüzünden vazgecmek zorundayım.
Tamam ben kötü biriyim.Benim duygularım düşüncelerim iğrenç.
Bu tatmin etmiştir sanırım.
Ben başını kopyalamayı unutmuş filan değilim hanımefendi lakin, bu konuyu daha önce araştırmıştım ALLAHA çok şükür. Yarım saattir, burada sakat olmaz gibi laflar ediyorsunuz. Günümüzde örneği çok ama bilindik bir örnek ! Sakıp Sabancıdır. Kendisi sizin şu kopyaladığınız yazıda belirtildiği üzere kendine yasak olmayan teyzesinin kızı ile evlenmiştir ve çocuklarının ikisi de rahatsızdır.
Kişisel kişisel diyorsunuz, yarım saattir kişisel yanlış bilgi veriyorsunuz !
Bence artık yanlış bilgilerinizi kendinize saklayın, netten birkaç yazı ile çözülebilecek bir olay değildir bu .
Arkadaşım kuzen kuzenle evlenebilir ama ne gerek var .Erkek mi bitti , kadın mı bitti,ne yani bu ısrar...Saçmalamayın ALLah aşkına !
Sabahtan beri herkes aynı örneği verip duruyor..NE yani Sabancı teyzesinin kızıyla evlenmeseydi sakat çocukları olmicakmıydı ?
Ya da şöyle söyleyim teyzesinin kızıyla evlendiği için mi sakat çocuğa sahip ? Yoksa bu onun hayattaki imtihanı olduğu için mi ?
Ayrıca sakat falan olmaz demedim her sakat olma ihtimali kadardır..Akraba evliliği de caizdir..
Aslında benim kızdığım kuzenler kardeştir asla evlenmemeliler böyle bişiy asla doğru değil gibi konuşmalar..
İşte burası kişisel görüş değil bu bariz belli bişiy..Kuzen kuzenede evlenir çocukda yapar ALLahın izniylede hiçbişey olmaz : )
Hastalığın görülme olasılığı 1/4 ama o çekinik genin çocuklarda bulunma olasılığı 3/4; Aa Aa aa şeklinde. Bir tek AA durumda o gen bulunmaz, o olasılık 1/4. Hasta olması değil, geni taşıması önemli olan.
Ben zaten çocuk kesin hasta olacak demedim. Bir arkadaş ihtimal artmıyor dedi, ihtimalin arttığını belirtmek istedim. 20 çocuğu olur yirmisi de normal olur, bundan bahsetmiyorum.
İhtimal artıyor onu diyorum :)
Saçmalamayın ALLah aşkına !
Sabahtan beri herkes aynı örneği verip duruyor..NE yani Sabancı teyzesinin kızıyla evlenmeseydi sakat çocukları olmicakmıydı ?
Ya da şöyle söyleyim teyzesinin kızıyla evlendiği için mi sakat çocuğa sahip ? Yoksa bu onun hayattaki imtihanı olduğu için mi ?
Ayrıca sakat falan olmaz demedim her sakat olma ihtimali kadardır..Akraba evliliği de caizdir..
Aslında benim kızdığım kuzenler kardeştir asla evlenmemeliler böyle bişiy asla doğru değil gibi konuşmalar..
İşte burası kişisel görüş değil bu bariz belli bişiy..Kuzen kuzenede evlenir çocukda yapar ALLahın izniylede hiçbişey olmaz : )
Saçmalamayın ALLah aşkına !
Utanıyorsanız Vazgeçin Bu Sevdadan..Yine de yakın akraba olmamız beni utandırıyor..!
Saçmalayan maalesef sensin
İşi bu kadar kaderciliğe dayandırdığın için.
Merak ettiğim şu, her şey bu kadar kadere dayanıyorsa, ahirette neyden sorgulanacağız ?
Heee kızını da bırakmış yanına almamış. Çünkü onun kaderinde kızından ayrı kalma sınavı varmış
Hey ALLAHım ....
Hı bu arada bizim burada Mandıracı Ali Abi var. O da teyze kızıyla evli ve iki çocuğunun ikisi de tekerlekli sandalyeye mahkum. Çocukları için gece gündüz çalışıyor. Sırf çocukları inip çıkabilsin diye, balkonundan asansör yaptırdı. Biliyor musun Mandıracı Ali Abi'yi ?
Hayır. O yüzden sana sabaaaaaaaaaaaaaaahtan beri aynı örnek veriliyor ki, bildiğin bir şey olsun diye.
bilimsel bir makale paylaşır mısınız bu dediğiniz ile ilgili? şahsen bize yıllardır öğretmenlerimiz, doktorlarımız, genetik mühendislerimiz akraba evliliği sakıncalıdır diyordu da sizin sayenizde aydınlanalım.
sonuçta yanlış şeyler öğretilmiş bize, doğrusunu öğrenmek isterim.
bir de mesleğinizi öğrenebilir miyim tabi eğer sakıncası yoksa?
bilimsel bir makale paylaşır mısınız bu dediğiniz ile ilgili? şahsen bize yıllardır öğretmenlerimiz, doktorlarımız, genetik mühendislerimiz akraba evliliği sakıncalıdır diyordu da sizin sayenizde aydınlanalım.
sonuçta yanlış şeyler öğretilmiş bize, doğrusunu öğrenmek isterim.
bir de mesleğinizi öğrenebilir miyim tabi eğer sakıncası yoksa?
O bana 2 secenek sunuyor.
1.Ailesine herseyi anlatmak ve kabul etmedikleri taktirde sehir değiştirmek..(bizi silmeleri kaydıyla)
2.Hiç birşey söylemeden gidip evlenmek ve cüzdanı ailesine direk göstermek.(Halam muhtemelen beni ilk gördüğü yerde öldürecek)
Sizce ne yapmalıyım??
Geç kaldınız ksra bakmayın : )
Tekrar başa dönemicem : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?