kızınla nasıl tehtit ediyor?aklıma gelen şey mi yoksa
biz kadınlar neden böyleyiz
3 gün yine iyi yüzünü gösterse koşa koşa kollarına atlayacaksın demekki. hala eskiden çok iyiydi. yok ben hata yaptım da oda kötü oldu diyorsun.
önce annesin sen, valla gönlün varsa ayrılmaya yapacağını biliyorsun. ne diyeyim kızına çok üzüldüm(
keşke daha cesur bir annesi olsaymış.....
seni öyle bir anlatıcam ki nefret edicek senden diyor ve o çocuğun elinden alınması için uğraşıcam falan işte
büyük konuşmak istemiyorum ama gerçekten bu konuda empati yapamıyorum. durumun ortadayken neden kredi çekiyorsun ki.. bunu o kadar çok okuyoruz ki burada hayatında hiç bir vasfı olmayan bir erkek için borca giriyor kadınlar sonra tek kalıyor bu konuda.. bazı erkeklerin kadınları garantör olarak görmesine çok kızıyorum. yani çevresinde hiç borç alacağı başka biri yok mu da arasında hiç bir bağ olmayan üstelik durumu ortada olan bir kadına kredi çektiriyor. ha erkek arkadaşmış vs ama benim aklım bu kadar yüzeysel bir ilişkiyi basmıyor.
bende sizin gibi düşünürdüm önceden ben çok büyük konuşmuşum çok büyük
e sen şimdi böyle dersen geriye bir seçenek kalmıyor ki. maaşını bu adama verecen. adam seni bir güzel sömürecek, sonrada sana küfürler edecek. anana kızına hakaretler edecek....
yani bu kısır bir döngü halini alır. bir yerde bu zinciri kırman gerekiyor. bunu nasıl başarmayı düşünüyorsun?
çünkü bu adam sırf paran için senin yanında, o yüzden de tependen inmez.
bunu biliyorum çünkü sadece gelirimi hesaplar oldu artık.ne yapıcamı bilmiyorum savcılığa gidip şikayet etmeyi düşünüyorum ama korkuyorum offf bilmiyorum destek olucak kimsem yok
o kimki seni kızının elindne almakla tehdit ediyor
sen ciddi ciddi git savcılığa ac davayı sonra korumaiste
sana çamur atacak kim ona inanacakmış inanırlarsa inansınlar yahuu
sen kendini bilmiyomusun canım
o kadar büyütme gözünde lütfen annen nasıl durmaz ki arkanda
onada şaştım kaldım
aldığın 850 lira maaşın nesini hesap ediyor ki?çalışmıyo mu bu adam? ayrıca kızınız tanıyor mu bu adamı,3 yıldır berabersiniz ya?
babası değil bişeyi değil,kızını kime verdirmek için uğraşıcak ,saçma bir durum,bundan mı korktunuz?
haziran ayında ameliyet oldum rapor paramı hesapladı ona sormadan çektim diye 1 hafta tartıştık.kızımın babası nafaka veriyor çocuğuma onu araştırmış bulmuş niye ona söylememişim falan yani çocuğumu babasına verdirmek için uğraşıcakmış kızım tanıyor ama kesinlikle ona belli etmedim bu tür tartışmaları
haziran ayında ameliyet oldum rapor paramı hesapladı ona sormadan çektim diye 1 hafta tartıştık.kızımın babası nafaka veriyor çocuğuma onu araştırmış bulmuş niye ona söylememişim falan yani çocuğumu babasına verdirmek için uğraşıcakmış kızım tanıyor ama kesinlikle ona belli etmedim bu tür tartışmaları
annedirsürekli kafama sokucak biliyorum nasıl başladıysan öle bitir falan dicek biliyorum o yüzden anneme söylemeye cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?