- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Neden peki?Kızımda benim elimi kolumu bağlıyor.Ben de onunla tatile gitmek için yer bakıyordum.Bana benimle gelmek istemediğini söyledi.Goturmek istediğim hicbir yere gitmiyor benimle.
Kac yaşında kızınız?Sebep olarak hicbir şey söylemiyor.Sen beni istediğim yerlere götürmüyorsun diyor.Anlatmaya çalışıyorum durumumu anlamıyor.Ne yapacagimi da bilmiyorum.
Istedigi yerlere goturmediginizi söylemiş, ortak bi yer yok mu birlikte gitmek isteyeceginiz?Kızım 10 yaşında. İlişkimizde iyi görünüyor ama böyle bir yerlere gitme konusunda asla benimle gelmek istemiyor.
Nedenini düşündünüz mü?Kızım 10 yaşında. İlişkimizde iyi görünüyor ama böyle bir yerlere gitme konusunda asla benimle gelmek istemiyor.
Gelmesin, kendi bilir. Siz de yalnız tatil yapın. Ya da birini bulun ama yalnız da olur. Tatilde de insanlarla tanışırsınız.Sebep olarak hicbir şey söylemiyor.Sen beni istediğim yerlere götürmüyorsun diyor.Anlatmaya çalışıyorum durumumu anlamıyor.Ne yapacagimi da bilmiyorum.
Hayır evlenmedi.Anne baba ve kardeşleriyle birlikte gidiyor.Esiniz yeniden mi evlndi yoksa anne babasyla mi gdyor tatile? Kiziniz da onlarla gitsin madem szi istemyor. Siz de yalniz gidip kafanızı dinleyin. Haklisnz sinir bozucu ama sz hicbsy yapmzsanz daha da zorunuza gideck. Gidin ucundan kiyisindan kndinizi bi tatille odullendrin hatta boyle birinden kurtldgnz icn kutlma niyetne yapin tatilinizi..
10 yasindaki kizinizi cok simartmisinizSebep olarak hicbir şey söylemiyor.Sen beni istediğim yerlere götürmüyorsun diyor.Anlatmaya çalışıyorum durumumu anlamıyor.Ne yapacagimi da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?