- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.142
- 83
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Peki hepsi para ekleyip ortak gdyo olablrler mi? Yani mesela bn esimle gidemedgm bi yere ailemle gideblrm daha cok katki geleblr o taraftan..Ama o ne yasiyosa yasasin siz kndnze bakn..insan kndi icnde mutlu olursa başkasının ne yaptgna cok takılmıyor. O tarafa etki edemycgnze gore kendi tarafnzi guzellestrmye bakn. Kızınız onlarla gtmez mi tatile? Ya da bi yere birakma sansnz yok mu? Keyfi bilir gelmzse gelmz.Hayır evlenmedi.Anne baba ve kardeşleriyle birlikte gidiyor.
Canım biraz kızın büyüsün bütün tatillere beraber gidersiniz suan küçük olduğu için gelmek istemiyordur.Bosver huzurun yerinde olsun calisirsin en güzel tatillere gidersin yeter ki Allah can sağlığı versinEşimden ayrılalı 2 yıl oldu neredeyse.10 yaşında bir kızım var.Evliyken sürekli para hesabı yapan adam birden bire parayı buldu.Her sene tatile gidecegimizde asla günler öncesinden rezervasyon yapmaz son gün neresi ucuzsa orayı ayarlar asla ege tarafına götürmez pahalı diye hep Antalya tarafına götürürdü.İki yıldır hep önceden tatil ayarlıyor.Izmir e gidiyor ve en pahalı otelleri ayarlıyor.Bu senede ailecek en pahalı otele gideceklermiş.Ay çok üzülüyorum anlatamıyorum.Benim suçum neydi acaba.Neden ben varken böyle davrandı.Benim de tatile gidecek be bir arkadaşım ne de bir ailem var.Yasadigim yerde çok kaldım.Kizim da benimle hicbir yere gigitmeistemiyor.Cok üzülüyorum.Neden bana bu kadar haksızlık yapıldı ya da yapılıyor.
valla ayrıldıktan sonra kim nereye giderse gitsin. umrumda olmaz..Eşimden ayrılalı 2 yıl oldu neredeyse.10 yaşında bir kızım var.Evliyken sürekli para hesabı yapan adam birden bire parayı buldu.Her sene tatile gidecegimizde asla günler öncesinden rezervasyon yapmaz son gün neresi ucuzsa orayı ayarlar asla ege tarafına götürmez pahalı diye hep Antalya tarafına götürürdü.İki yıldır hep önceden tatil ayarlıyor.Izmir e gidiyor ve en pahalı otelleri ayarlıyor.Bu senede ailecek en pahalı otele gideceklermiş.Ay çok üzülüyorum anlatamıyorum.Benim suçum neydi acaba.Neden ben varken böyle davrandı.Benim de tatile gidecek be bir arkadaşım ne de bir ailem var.Yasadigim yerde çok kaldım.Kizim da benimle hicbir yere gigitmeistemiyor.Cok üzülüyorum.Neden bana bu kadar haksızlık yapıldı ya da yapılıyor.
Babası dolduruyor olabilir mi?Sebep olarak hicbir şey söylemiyor.Sen beni istediğim yerlere götürmüyorsun diyor.Anlatmaya çalışıyorum durumumu anlamıyor.Ne yapacagimi da bilmiyorum.
Önemli olan yanındakiyle mutlu olmak, muhabbetli sıcak zamanlar geçirmek değil mi... nereye gittiğinin nerde kaldığının önemi olmuyor mutlu günlerde. Konu sahibi siz de eşinizle mutlu olsaydınız bunlara zaten takılmazdınız. Şimdi içinde olmadığınız için bunları düşünüyorsunuzSeneler sonra gerek yurt içinde, gerek yurtdışında 5 yıldızlı otellerde kaldık. İnsanların ayağının yanmaması için plajına beyaz kum getirilen, duştaki şampuanın Hermes olduğu, odada jakuzinin olduğu otellerde kaldım. Ama hiç birinde Antalya’daki balayı tatilimiz kadar mutlu değildik.
Ayrılınca sorumlulukları azalmış belliki parayı saçması ondan..Eşimden ayrılalı 2 yıl oldu neredeyse.10 yaşında bir kızım var.Evliyken sürekli para hesabı yapan adam birden bire parayı buldu.Her sene tatile gidecegimizde asla günler öncesinden rezervasyon yapmaz son gün neresi ucuzsa orayı ayarlar asla ege tarafına götürmez pahalı diye hep Antalya tarafına götürürdü.İki yıldır hep önceden tatil ayarlıyor.Izmir e gidiyor ve en pahalı otelleri ayarlıyor.Bu senede ailecek en pahalı otele gideceklermiş.Ay çok üzülüyorum anlatamıyorum.Benim suçum neydi acaba.Neden ben varken böyle davrandı.Benim de tatile gidecek be bir arkadaşım ne de bir ailem var.Yasadigim yerde çok kaldım.Kizim da benimle hicbir yere gigitmeistemiyor.Cok üzülüyorum.Neden bana bu kadar haksızlık yapıldı ya da yapılıyor.
Merhaba, kendimi sizin yerinize koydum ve açıkçası kıyamadım size. Kızınız da tam ergenlik dönemlerinin başında. Bu şekilde davranması kanımca normal. Ben sizin yerinizde olsam kızımı babasının yanına gönderirim bir kaç günlüğüne ve tur ile istediğim yere giderim. Kafamı dinlerim. Başka insanlarla tanısirim. Ve bunu sık sık yaparım. İnanın çok iyi gelecek. Kızının elinizi kolunuzu baglamamali. Boşanmış olabilirsiniz ama hala anne babasınız. Babası da ilgilenecek çocuğuyla. Sizin de nefes almanız lazım. Şu durumda benim çözüm önerim bu olurdu. SevgilerAilecek gidiyorlar.Kardeslerinin hepsi bekar zaten.4 kardeşler.Annesi babası kardeşleri ve benim kızım gidiyor.Gelirim olmasa inanın bu kadar zoruma gitmez.Benimle zorları neydi anlamadım
Bunları düşünüp kendinizi yıpratmayın. Artık geleceğe odaklanın. Onlarin gittiği tarihte siz de tatil yapın kafanıza da takmayın.Hayır dışarı çıkıyoruz birlikte keyifli de vakit geçiriyoruz.Hatta babasının daha kontrollü olduğunu söylüyor.O aquaparma gitmeyi seviyor.Ben de kaydiraktan korkuyorum.Deniz bana daha cazip geliyor.O yüzden benimle gitmek istemiyor.Aileminde yanında sıkılıyormuş. O yuzden gitmek istemiyor.Tur ile bir yerlere gidelim diyorum çok iyi araba kullanamıyorum.cunku arabayla gitmek istiyormuş turla gitmek istemiyormuş.Kucuk değil ki kucağıma alip götürsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?