- Konu Sahibi denizeliklim
-
ayyy kızlar valla öbür tarafta bıdı bıdı etmekten buraya girmek hiç aklıma gelmiyo artık. ne iyi yaptık da orda toplandık.
hahahah :) buraya girmeye unutuyorum resmen, diger tarafa alismisim iyice. neyse az önce meyve salatasi yedim <3 sabah 3 dilim kepek ekmekle kahvaltimi güzelce yaptim, yaninda yesil cayimi ictim, bugün süper gidiyorum. herhalde birazdan kendime sütlü corba ve salata yaparim ve günü öyle kapatirim. bu arada saat 17:00 burda, yani 23 degil
seviyorum hepinizi
Adetimiz yaklaşırken kilo vermesi duran varmı..bende öyle oluyo..denedm çok azda yesem 3 gundur tartıda aynı çkıyorum...........
kızlar pembe nerelerde yahuuuu
ben tabloyu yarn düzenler eklerim bugün hiç halim yokkk
bugün çok yoruldum malüm bayram temizliği bide benm 2 ev olunca işler 2 ye katlanıyr
yettim gari bebeeeeeemmm bayramınızzz mübarek olsuunn bayram ziyaretleri oraya git buraya git derken giremiyorumm.Buarada da acaip yiyorum acaip bi gevşeklik var bayramdan sonra dukana başlıcam en güzel o diyeti yapıodum benn iş arkadaşımında akllına girdim oda başlıcak bi süre bişey yiyemiceeemden dolayı önüme geleni yiyorum sonum hayrola:)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmmmmmmmmmm
neler olmuş ben yokken buralarda
grup 2 ye mi ayrıldı bana mı öyle geliyor?
herkes ne güzel kilolarını vermiş
ben acınacak haldeyim
nisan ayından bu yana ne siteye girebildim ne de diyet yapabildim
mart sonunda aniden bir rahatsızlandım (kulak zarım patlaı, %87 duyma kaybım oluştu) aylarca onunla uğraştım
ben rahatsızlanınca eşim apar topar gemiden geldi
derken tedavi kontroller iyileşme süreci yaz tatili vs vs vs derken derken eşimi yine yolladım yurt dışına ve aranıza döndüm
bu kez iyice zayıflamam lazım Allah'ın izniyle nasıl bir diyet yapacağıma bu gece karar verip yarın itibariyle psikopata bağlamalıyım çünkü 89 kilo geldim şimdi
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?