- Konu Sahibi denizeliklim
-
pembe seni tebrik ediyorum öncelikle gördün 55leri sonunda
darısı bizim başımıza :)
ben kendime geldim diyetime devam ediyorum
birazdan gelip menümü yazarımm
bugunku menum
sabah: beyaz peynirli tost, haşlanmış yumurta, limonlu sıcak su.
öğlen: 1 kepçe çorba, tavuk sote, pulbiberli yoğurt.
ara: kahve
akşam: 1 kepçe çorba, 5-6 kaşık taze fasulye yemeği, bol salata.
su çok fazla içemedim. sanırım 1.5 lt ancak olmuştur.
bencede doğru yolu buldun tebrik ederim
menün güzel ama dikkatimi çekti
günlük yulaf hakkını aşmşsn bilgin olsun canmm
sarmsak sınırlı izinli tüketilebiliyor şekerimmm
tebrikler canmm
ben dün sabah evime geldim
ve hemen diyete başladm ama normal diyete çünkü 1 2 güne kadar adanaya gideceğim 4 5 günde orda kalacagm
şimdi dukana başlarsam geri bırakmak zorunda kalcam
şimdi normal diyete devam edeyim gelince dukana başlarm
menü şahaneee
benm su miktarıda düştü yaa akşama kadar 3 4 bardak içiyorsam anca
bencede doğru yolu buldun tebrik ederim
menün güzel ama dikkatimi çekti
günlük yulaf hakkını aşmşsn bilgin olsun canmm
sarmsak sınırlı izinli tüketilebiliyor şekerimmm
tebrikler canmm
ben dün sabah evime geldim
ve hemen diyete başladm ama normal diyete çünkü 1 2 güne kadar adanaya gideceğim 4 5 günde orda kalacagm
şimdi dukana başlarsam geri bırakmak zorunda kalcam
şimdi normal diyete devam edeyim gelince dukana başlarm
selam kızlar
menüm
sabah: beyaz peynirli tostum ve yumurtam fiks
öğlen: 1 kepçe çorba, 7-8 kaşık nohut yemee, yoğurt
ara: yarım simit. simidi müdür getirmiş sabahleyin. akşama doğru midem kazındı yarısını yedim ben de.
akşam: 1 kepçe çorba, istavrit balığı, bol salata
selam kızlar
menüm
ara: yarım simit. simidi müdür getirmiş sabahleyin. akşama doğru midem kazındı yarısını yedim ben de.
Merhaba arkadaşlar,
Dukan'ın 3. gününü sağ salim bitirdim. Bugün kabus gibi bir gündü. Öğle yemeğim için light ton balığı ve ayranımı akşamdan yapıp hazırlamıştım ama okula gittiğimde buzdolabında unuttuğumu anladım,yıkıldım. Köy gibi bir yerde öğretmenlik yaptığım ve bugün nöbetçi olduğum için okuldan ayrılamadığımdan öğle menüm kabus gibi ama akşam hakkını verdim :)
Mutlu olma sebebim şu ki dukan a pazar başladım. ctsi gecesi 89,600 idim. pazar sabahı dukan a başlarken 89,00 geldim ve ve ve bugün 87,100 geldim. bu süperrrrrrr değil mi?
Ama hiç kaçamak yapmadım. Dün arkadaşımın doğum günüydü.Orada hiçbir şey yemedim sadece maden suyu içtim :) ve kızlar irademe hayran oldu. Umarım hep böyle devam eder. İnşallah.
Şimdi menümü paylaşıyorum:
sabah: 1 bardak süt + 1,5 kaşık yulaf kepeği
öğle: 1 bardak ayran + 1 maden suyu (yemeğimi evde unuttum çünkü ve okulda da sadece sucuklu kaşarlı tost ve bisküvi satılıyor.)
akşam: light yağı süzüm süzüm süzülmüş ton balığı + 1 bardak ayran + 4 köfte (dün kendi yaptığım köfteden) + 3-4 kaşık yoğurt
gün içinde ancak 1 litre su içmişimdir. daha da içerim yatıncaya kadar.
bugün sporumu okulda yaptım sayıyorum. sabah 8 den akşam 5 e kadar okuldaydım ve bahçe nöbetçisiydim fazlasıyla yürüdüm merdiven inip çıktım şimdi spora halim yok.
umarım bu günümü beğenirsiniz.
selam kızlar
menüm
İşte dukanında zorluğu burda başlıooo yemeğini hep kendin hazırlamak zorundasın es kaza unuttun mu ya aç kalcan ya yasaklara yönelcenn bir kerelik birşey olmaz diye düşünüyorum ama çok dikkat et unutmamaya çalış canımm ayrıca tebrik ederim 2 kilo gitmiş bu diyetin en önemli motive kaynağıda hızla giden kilolar oluyoeridiğini gördükçe bırakası gelmio insanın böyle devam et eşin gelince bi şok olsun bakalım =)
dukan gözümü kör etti herşeyi protein olarak görüyorummm ama sen bana bakma böyle menülerle ne güzel kilolar verdin sen herşeyide ölçülü yemişsin böyle devam et balımm seni artık 58lerde görmek istiyorum hatta 58e sızlanıp 57lere düşmeni istiyorum
Merhaba arkadaşlar,
Dukan'ın 3. gününü sağ salim bitirdim. Bugün kabus gibi bir gündü. Öğle yemeğim için light ton balığı ve ayranımı akşamdan yapıp hazırlamıştım ama okula gittiğimde buzdolabında unuttuğumu anladım,yıkıldım. Köy gibi bir yerde öğretmenlik yaptığım ve bugün nöbetçi olduğum için okuldan ayrılamadığımdan öğle menüm kabus gibi ama akşam hakkını verdim :)
Mutlu olma sebebim şu ki dukan a pazar başladım. ctsi gecesi 89,600 idim. pazar sabahı dukan a başlarken 89,00 geldim ve ve ve bugün 87,100 geldim. bu süperrrrrrr değil mi?
Ama hiç kaçamak yapmadım. Dün arkadaşımın doğum günüydü.Orada hiçbir şey yemedim sadece maden suyu içtim :) ve kızlar irademe hayran oldu. Umarım hep böyle devam eder. İnşallah.
Şimdi menümü paylaşıyorum:
sabah: 1 bardak süt + 1,5 kaşık yulaf kepeği
öğle: 1 bardak ayran + 1 maden suyu (yemeğimi evde unuttum çünkü ve okulda da sadece sucuklu kaşarlı tost ve bisküvi satılıyor.)
akşam: light yağı süzüm süzüm süzülmüş ton balığı + 1 bardak ayran + 4 köfte (dün kendi yaptığım köfteden) + 3-4 kaşık yoğurt
gün içinde ancak 1 litre su içmişimdir. daha da içerim yatıncaya kadar.
bugün sporumu okulda yaptım sayıyorum. sabah 8 den akşam 5 e kadar okuldaydım ve bahçe nöbetçisiydim fazlasıyla yürüdüm merdiven inip çıktım şimdi spora halim yok.
umarım bu günümü beğenirsiniz.
İşte dukanında zorluğu burda başlıooo yemeğini hep kendin hazırlamak zorundasın es kaza unuttun mu ya aç kalcan ya yasaklara yönelcenn bir kerelik birşey olmaz diye düşünüyorum ama çok dikkat et unutmamaya çalış canımm ayrıca tebrik ederim 2 kilo gitmiş bu diyetin en önemli motive kaynağıda hızla giden kilolar oluyoeridiğini gördükçe bırakası gelmio insanın böyle devam et eşin gelince bi şok olsun bakalım =)
dukan gözümü kör etti herşeyi protein olarak görüyorummm ama sen bana bakma böyle menülerle ne güzel kilolar verdin sen herşeyide ölçülü yemişsin böyle devam et balımm seni artık 58lerde görmek istiyorum hatta 58e sızlanıp 57lere düşmeni istiyorum
inşallah canım valla
ben de çok pis kafaya taktım bu işi yakında 58leri görmek istiyorum
dün kimse yazmamış diye
bildim mi
Niyçınnnnnnnnnn?,
Ohh ne güzell başladın demek dukanaaa gün gün eriyip mutlu olcaksın doğru yolu buldun:) sarımsak falan dukanda serbest değil dimi heleki atak evresindee? ama sınırlı izinli olabilir
selam kızlar
sabah işe giderken 60 çıktım ama sanırım denizin tezi doğru. sabahları ödem oluyo. işten geldiğimde 59 çıktım yineeeveeeee çok mutlu oldum acayip gaza geldim. demek ki öküz gibi yeyince insan öyle 60 da çıkarım bilmem kaç da.
bugunku menüm:
sabah: fiks tostlu kahvaltım :)) 1 yumurta
ara: 1 mandalina
öğlen: 1 kepçe çorba, arnavut ciğeri-miktar olarak bir tabağı doldurcak kadardı-, ayran
ara: 2 mandalina
kızlar yemekte mandalina vardı. ondan böyle mandalina şenliği yaptım bugun :))
akşam: 1 kepçe çorba, kıymalı yumurta, 1 dl çavdar ekmeği.
su bolca içtim 2 lt ye yaklaşmıştır
bugun işte ciğerin yanında patates ve pilav da vardı. ben tabii ki ikisini de yemedim. arkadaşlar kıza bak ya nasıl dikkat ediyo falan diyolar bana :) eski halimi gösterdim, inanamadılar ahahahah bi bana bakıyolar bi fotoya :)))) çok güldüm. arkadaş kalktı müdürüme bile gösterdi. bakın hüseyin bey bu kim diyo :)) müdür de 140 kilo falan bi adam. bi ara 40 kilo vermiş. 30unu geri almış. adam hayran oldu. seni gördüm ya daha da tatlı yemem diyo :))
bugun iyi bi menü çıkaramadım
karbonhidrat fazlası oldu biraz ne yazık ki
sabah: 2 dl çavdar ekmeği, domatesli yumurta, peynir zeytin çay.
öğlen: 1 kepçe çorba, 1 tane biber dolması, 1 dl su böreği
hem börek hem dolma hiç olmadı.
akşam: 1 kepçe çorba, balık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?