- Konu Sahibi denizeliklim
-
Merhaba Kızlar,
5. Atak Günümdeyim çok şükür.
89 ile başladığım kilom 86,5 bugün itibariyle.
Bugünkü menümü bildiriyorum.
Sabah 1 bardak süt + 1 çatal peynir + 1 kaşık yulaf kepeği
Öğle kıymalı yumurta + yoğurt
akşam sulu köfte + yoğurt (köfteye ceviz kadar soğan rendeledim. çünkü ben yıllardır et tüketemeyen bir insanım.)
(annemin sulu köftesini kendimce dukana uyarladım. süper oldu. günlerdir köfte yemekten bıkmıştım. )
Selam Kızlar,
bugünkü menüm
sabah 1 bardak süt + 1 kaşık yulaf kepeği
öğle 2 yumurta ve lor ile yapılmış omlet + 1 kase yoğurt
akşam 1 tabak sulu köfte + 2 parça yağsız tavada pişirdiğim biftek (toplamda 2 parça 1 sigara paketi büyüklüğünde ancak gelir:))
gün içerisinde 1 litreden fazla su içtim, hala da içiyorum.
1 tane de maden sodası.
e yani yuh diyorum başkada bişey demiyorum
sulu köften patatesli değilse menün gayet güzelmiş.
sabahları süt ve yulaf kepeği ile doyabiliyormusun ya
eğer doyurucuysa bende deniyecem
sabah 7,5 ta evden çıkıyorum saat 1' e doğru evde oluyorum
okulda da çok yoruluyorum eğer doyurucu olmazsa paketi açmaya değmez
bende sizinle yarım kalan diyetimi tamam lamak istiyorum 80 ile başladım bu yolculuga şuan 60 kiloyum 55_ 50 kilo aralıgı olursam hedefime ulaşmış olucam hadi hayırlısı diyorum
HOŞGELDİN BİZDE SAYFAMIZA YENİ ELEMANLAR ARIYORDUK
2 kilo vermişsin tebrijk ederim biraz anlatsana nasıl ve nekadar zamanda verdin
.
aramza hoşgeldin canmbende sizinle yarım kalan diyetimi tamam lamak istiyorum 80 ile başladım bu yolculuga şuan 60 kiloyum 55_ 50 kilo aralıgı olursam hedefime ulaşmış olucam hadi hayırlısı diyorum
teşekkürler zor oldu demiycem eskidende yapıyordum ama çok hata yapmışım aç kalarak zayıflanmıyor onu anladım sporla destekledim spor şart ..
hamilelik kilosu tam yerleşmedem bebeğim 4 aylıkken esnek bi diyetle yola başladım emdirmeminde etkisi çok oldu yediklerimi bebişimle paylaştım :) sonuç olarak...
6 öğünüm oldu 3 ana 3 ara
tabagımda sebzem+protein+karbonhidrat oldu
ara ögünlerimi süt veya yorutla 1 tane meyve yedim
öğün arası 2,5 saat koydum
en son olarak cayımın yanına 1 avuç kabuklu cerez ekledim ...
en az 1 saat 1 hafta sıkı spor yaptım haftanın 1 günü dışarda 5 saat yürüyüş yaptım (magza magza gezdim)
bu ilk ayımdı tartıldıkca ögün böyutunu küçültüm yine 6 öğün yedim haftanın 3 günü spor yaptım
haftanın 1 günüde kendime ödül verdim
hepsi buuu isteyince oluyor kızlar ben kendimi bildim bileli balık etliyimdir ilk defa geçenlerde tartıda 58 gördüm
bu aralar regly oldugum için bogazımı tutamıyorumdestek şart burda ne yedimiği paylaşarak ve sizinde paylaşımlarınızı görerek ne eksik ne fazla bunun ayrımını yapıcam
aramza hoşgeldin canm
çok güzel 20 kilo vermişsin
ahh ahhh başta bende böyle yapmştm ama sonra araya kaçamaklar girdikçe farklı farklı diyetlere yelken açtm
bir aldm bir verdim bir aldm bir verdim
bende yarın spora başlıcam hergün 1 saat yürüyeceğim
offff bende karar veremedimteşekkürler her ay 5 kilo verdim kaçamak yaptım ya kaçamaksız olmaz sıkı bi diyet bana göre değim iştahım aşırı acıkgenetik diyorum yemek yemeyide yapmayıda çok severim tabi son 1 yıldır ikisindende kaçar oldum çiğ agırlıklı beslenmek diyetle yaşamaya daha yakın hani salata olsun meyve yogurt süt daha iyi saglıklı yaşamada uyuyor re3smen gençleştiğime inanıyorum kolay kolay kilo almam artık ya kaçamagın ayarını hergün tartılarak yokluyorum
vallahi çokda yakn değil ben 66 oldumkızlar kilolarımızda çok yakın yarış yapalım cumaya kadar kim ne kadar vericek bunu hesabını yaparsak daha başarılı oluruz
hımm bide ben özlem 26 yaşında evli 1 çoçuk annesiyim ve av hanımıyım
neyse kızlar ben cıkıyorum iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?