Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz İçin Diyenlerin Deneyimleri

offffffff sulu köfte mi.
hiç yemedim ama canım çekti nedense
ben çok acıktım yaaaaaaaaaaaaa

Selam Kızlar,

bugünkü menüm

sabah 1 bardak süt + 1 kaşık yulaf kepeği

öğle 2 yumurta ve lor ile yapılmış omlet + 1 kase yoğurt

akşam 1 tabak sulu köfte + 2 parça yağsız tavada pişirdiğim biftek (toplamda 2 parça 1 sigara paketi büyüklüğünde ancak gelir:))

gün içerisinde 1 litreden fazla su içtim, hala da içiyorum.

1 tane de maden sodası.

sulu köften patatesli değilse menün gayet güzelmiş.
sabahları süt ve yulaf kepeği ile doyabiliyormusun ya
eğer doyurucuysa bende deniyecem
sabah 7,5 ta evden çıkıyorum saat 1' e doğru evde oluyorum
okulda da çok yoruluyorum eğer doyurucu olmazsa paketi açmaya değmez

selam kızlar

dün akşam iş arkadaşım yemeğe çağırdı bizi
ne yazık ki ipin ucu biraz kaçtı diyebilirim
sütlü tatlı falan yapmış yedik bi güzel

hafta içi iyi gidiyorum ama hafta sonları illa bi kaçamak oluyo
bu da aynı kiloda kalmama sebep oluyo
napmak gerek bilmiyorum
diyetin bozulmaması için evden çıkmamak gerek sanırım

sulu köftem patatesli değil tabi.
süt ve yulaf ile ben doyuyorum ama ben zaten yıllardır kahvaltı yapamayan biriyim. belki de bu yüzdendir.
okulda bende çok yoruluyorum ama biberiye çayı sanki bana zindelik veriyor.

Selam Bayanlar,

7 günlük atak devresinden sonra dün sebze+protein uygulamamı tamamladım. Bugün de saf protein günümdeyim.

Menümü bildiriyorum:

Sabah: 1 fincan sütle yapılmış nescafe

Öğle: yağsız ton balığı, 1 dilim dukan ekmeği (1 kaşık kepeğe tekabül ediyor), 1 fincan ayran

Ara biberiye ve beşi bir yerde çayı

Akşam: Izgara köfte, yoğurt

merhaba bayanlar
bakyormda kimsecikler uğramamş
ben 66 kilo ile geri dönüp yarn itibari ile dukancığıma başlıyorm
adana işinide hallettim ve şehirlerarası gezme olaym birsüreliğine bitti
şimdi diyet zamanı:))))))))

cyy 7 gün içinde nekadar verdin canm

bende sizinle yarım kalan diyetimi tamam lamak istiyorum 80 ile başladım bu yolculuga şuan 60 kiloyum 55_ 50 kilo aralıgı olursam hedefime ulaşmış olucam hadi hayırlısı diyorum

geçmişe baktımda kimsenin sporla arası yok gibi kızlar spor çok önemli ben spor sayesinde tartıda sonuç görmesemde inçelme görmüştüm aklınızda bulunsun

bende sizinle yarım kalan diyetimi tamam lamak istiyorum 80 ile başladım bu yolculuga şuan 60 kiloyum 55_ 50 kilo aralıgı olursam hedefime ulaşmış olucam hadi hayırlısı diyorum

HOŞGELDİN BİZDE SAYFAMIZA YENİ ELEMANLAR ARIYORDUK
2 kilo vermişsin tebrijk ederim biraz anlatsana nasıl ve nekadar zamanda verdin

.

HOŞGELDİN BİZDE SAYFAMIZA YENİ ELEMANLAR ARIYORDUK
2 kilo vermişsin tebrijk ederim biraz anlatsana nasıl ve nekadar zamanda verdin

.

teşekkürler zor oldu demiycem eskidende yapıyordum ama çok hata yapmışım aç kalarak zayıflanmıyor onu anladım sporla destekledim spor şart ..
hamilelik kilosu tam yerleşmedem bebeğim 4 aylıkken esnek bi diyetle yola başladım emdirmeminde etkisi çok oldu yediklerimi bebişimle paylaştım :) sonuç olarak...

6 öğünüm oldu 3 ana 3 ara
tabagımda sebzem+protein+karbonhidrat oldu
ara ögünlerimi süt veya yorutla 1 tane meyve yedim
öğün arası 2,5 saat koydum
en son olarak cayımın yanına 1 avuç kabuklu cerez ekledim ...

en az 1 saat 1 hafta sıkı spor yaptım haftanın 1 günü dışarda 5 saat yürüyüş yaptım (magza magza gezdim )
bu ilk ayımdı tartıldıkca ögün böyutunu küçültüm yine 6 öğün yedim haftanın 3 günü spor yaptım

haftanın 1 günüde kendime ödül verdim

hepsi buuu isteyince oluyor kızlar ben kendimi bildim bileli balık etliyimdir ilk defa geçenlerde tartıda 58 gördüm
bu aralar regly oldugum için bogazımı tutamıyorum destek şart burda ne yedimiği paylaşarak ve sizinde paylaşımlarınızı görerek ne eksik ne fazla bunun ayrımını yapıcam

aramza hoşgeldin canm
çok güzel 20 kilo vermişsin

ahh ahhh başta bende böyle yapmştm ama sonra araya kaçamaklar girdikçe farklı farklı diyetlere yelken açtm
bir aldm bir verdim bir aldm bir verdim
bende yarın spora başlıcam hergün 1 saat yürüyeceğim

teşekkürler her ay 5 kilo verdim kaçamak yaptım ya kaçamaksız olmaz sıkı bi diyet bana göre değim iştahım aşırı acık genetik diyorum yemek yemeyide yapmayıda çok severim tabi son 1 yıldır ikisindende kaçar oldum çiğ agırlıklı beslenmek diyetle yaşamaya daha yakın hani salata olsun meyve yogurt süt daha iyi saglıklı yaşamada uyuyor re3smen gençleştiğime inanıyorum kolay kolay kilo almam artık ya kaçamagın ayarını hergün tartılarak yokluyorum

offff bende karar veremedim
düzenli beslenip yavaş yavaş mı versemmm
yoksa dukana mı başlasam
vallahi bunaldm artk şu kilolardan

vallahi çokda yakn değil ben 66 oldum((
ama yarışa hazırm herdaim
bende 26 yaşndaym 1 oğlum var ev hanımıym
boyun kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…