- Konu Sahibi denizeliklim
-
çizelge yapmaya çalışıuyorum hepsi oluyor adres çubuğuna yapıştırıyorum olmuyor benmi beceremedim nerde hata yapıyorum ??bide mesaj bölümünde ikonlar yok benin neden acaba ??
yeni gelen arkadaşlar
hoş geldiniz safalar getirdiniz
biz topik olarak az bişey diyetten soğumuştuk sizin gelişinizle bizde belki kendimize gelriz
sayfamız yeni olsada biz 1,5 yıldır başka bir sayfada diyetimize devam ediyorduk
eski sayfamızı kapatıp burdan devam etmeye karar verdik ve yeni aramıza katılacak arkadaşları dört gözle bekliyorduk
sizinde gelişinizle bizde yeniden motive olmayı başarırız inşallah
tekrardan hoş geldiniz.
mesaj yazdığın yerin aşağı tarafında diğer seçenekler bölümü var
orda gülümsemeler gsterilmesin diye bir seçenek var
onun başındaki kutucuk işaretliyse o işeri kaldır
belkide sorun ordan kaynaklanıyordur
çok geçmiş olsun umarım bir an çnce iyileşirsinz ..bu dukan ekmeğini hiç duymamışrım nerden satın alabilriz farkı nedir diğer ekmeklerden ?Selam Kızlar,
Hafta sonu şehir dışındaydım ve dün şifayı kaptım.
Geldiğimden beri yatıyorum. Hem boğazım çok kötü, su haricinde hiçbir şey yutamıyorum hemde birazcık ateşim var.
Bugün menü bildirmesem daha iyi aslında ama yine de yazmak istiyorum. Halsizlikten ve boğazımdaki acıdan pek bişey yiyemedim hatta et hiç yemedim. Bugün ps günümdü.
Sabah 1 fincan çay, 1 fincan süt, 1 dilim light üçgen peynir, 1 dilim dukan ekmeği
Öğle yok
Akşam domates çorbası, yoğurtlu pancar (azıcık), 1 dilim dukan ekmeği
Bol bol da adaçayı ve su
Malesef grip beni fena yaptı. O yüzden etli bişey yiyemedim çünkü midem bulanıyor.
Bugünlük bu kadar.
pembeeeeeeeeeee foto istiyoruzzzzzzzzzz
şöyle zayıfladığını belli eden bişeylerle foto çekilip koysana ya valla gaza gelmeye çok ihtiyacım var :))
evet evet bende istiyorm
lüfen katda bize gaz ver
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bende çok mutluyum sizlerle tanışmaktan iyiki gelmişim :) tabi çizelge yapamadığım için henüz yazayım bari26 yaşındayım iki çocuk annesiyim 160 boy doğumdan sonra 107 kıloya ulaşmıştım :S sonra spordu diyetti derken şimdi 85 kılodayım hedefim 70 inşallah görebilirim eşimle bu yüzden ciddi sorunlar yaşıyorum benim bu kıloyu vermem lazım sırf bu yüzden mutsuz bi kadın olmak istemıyorum ...
selam kizlar ben beril
suan 6 aylik dunya tatlisi bir kizim var ama bu 3. cocugum
ben kilolari cocuk oncesi aldim sonrasi hamilelikle sonrasi lohusalikla geldi
bu arada rahim kanseri oldugum ogrenildi ve 3 ay once bir ameliyat gecirdim bu lanet konudan bahsetmek istemiyorum artik
neyse simdi cok saglikliyim kilocuklarimda olmasaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bir ay dir surekli birseyler deniyorum ama nafile bir ara lahana diyeti yaptim sonra 4 saatte bir yedim tabiki yediklerime dikkat ederek ve 93 ten 88 e dustum
kendimi hep kandirirdim odemim var diye malesef dr.um dedi odem felan yokmus hepsi benim tombililigim
ne ben ne ailem helede kizlarim bu sisko halimi sevemedik ben hala zayiflayacam umuduyla evdeki iki parca elbise ile idare ediyorum
4 nisan bizim icin cok ozel bir tarih ben bu gune kadar eski beni istiyorum yeniden bi sismanlik butun hayatimi etkiliyor biliyorum beni benden daha iyi anliyorsunuz cunku derdimiz ayni cabamiz ayniiiiiiiiii
desteklerinizi ve onerilerinizi bekliyorum
bir sorum olacak haziran 2011 den bu yana 25 kilo almis bulunuyorum sizce vermek mumkunmu
mumkunse nasil kilo veren canlar nasil ve kac ayda ne kadar verdiniz
simdiden hepinizi opuyorum yeni yol arkadasiniz kilo kurbani beril
veeeee ve veee
beni asıl mutlu eden olaya gelelim
sayfanın en yaşlısı olmaktan kurtuldum
35 yaşındaki arkadaş iyiki geldin
ben artık topiğin ablası ünvanımı büyük bir zevkle devrediyorum
vatana millete hayırlı uğurlu olsun
çok geçmiş olsun umarım bir an çnce iyileşirsinz ..bu dukan ekmeğini hiç duymamışrım nerden satın alabilriz farkı nedir diğer ekmeklerden ?
günlerdir 53.900-54.300 arasında gidip geliyorummm sanırsam regly olcam o yüzden kilom düşmüyo uyuz oldum ama yılmıycammmm. 4 gün sonra kaçamak yapmadan geçen koca 30 günü doldurucam kendi rekorumu kırdım sanırsammmmm offff neler reddettim ama değiyooo:)
merhaba kızlar :)
ben de bir kaç gündür giremedim ama kaçamak yapıyorum sanmayın heee :)
pazar günü kaçamaklı geçse de fena değildim gene de..
dün akşam işten gelince tok sayılabilecek bir şekilde tartıldım ve 59 çıktım çok sevindim.
şimdi hedef tok karnına 58 olmak :)
neyseki 60lardan tekrar 59a düşebildim buna da şükür artık.
bugun öğlen tavuk döner varmıs. tabii ki ekmeksiz. ekmek arası sanmayın :)
bu arada evde ketene tohumu vardı. sabahları içmeye başladım dünden beri. evde durup duracağına mideme girsin belki faydasını görürüm dedim. bi de tok tutuyo sanki ya, öyle bi şey hissettim.
kızlar ben şu nalet olası dukanı gene bıraktm bilginiz olsun(
kaşntıdan duramadım tekrar başlamamak üzere bitti
ama öküz gibi yiyorm gene
ben tekrar başlayamıyorm yaaa neyapacam ben
herşeyden soğudum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?