- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi denizeliklim
-
35 yasindayim suan 88 kiloyum boyum 170merhaba beril şimdiden aramıza hoş geldin
ilk olarak sana istedikden sonra yapılmayacak hiçbirşey yoktur demek istiyorm
gerçekden istedikden sonra veriliyor inan
geçirdiğin rahatszlkdan dolayı geçmiş olsn cnm inşallah atlatmşsndr
kaç yaşndasn kilon ne boyun ne bunlardan bahset bize
sende hergün ne yiyip içtiğini yazarsan menülerini paylaşrsan sana yardmcı oluruz
bende bir senedir alıp veriyorum veriyorm geri alıyorm
busayfann en iradesizi benim
belki bende sizden gaza gelir hedefime ulaşrm
çok güzel kilo vermişşin canm
bende 160ım 26 yaşndaym 1 oğlum var daha çok genciz neden bukadr kiloyla yaşıyorzki
inanki herşeyde problem bu kilo
eşin seni şimdiden kıskansın 70 e hatta 60 a ile düşeceksin
katılıyorm sana jololom
sende biraz bize menülerinden bahsetsen
mesela nasl besleniyorsn nasl verdin bukadar kiloyu
ve spor yapıyormusun yapyorsan ne yapıyorsn
aslinda ben bu topige ilk harfi yazmamla yeni bir sayfa actim kendime bugune kadar o bir turlu gelmeyen yarinda dikkat edecektim yediklerime
demekki yarin bugun arkadaslar
ayyyyyyyyyyyy simdiden havaya girdim herhalde
selam kizlar ben beril
suan 6 aylik dunya tatlisi bir kizim var ama bu 3. cocugum
ben kilolari cocuk oncesi aldim sonrasi hamilelikle sonrasi lohusalikla geldi
bu arada rahim kanseri oldugum ogrenildi ve 3 ay once bir ameliyat gecirdim bu lanet konudan bahsetmek istemiyorum artik
neyse simdi cok saglikliyim kilocuklarimda olmasaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bir ay dir surekli birseyler deniyorum ama nafile bir ara lahana diyeti yaptim sonra 4 saatte bir yedim tabiki yediklerime dikkat ederek ve 93 ten 88 e dustum
kendimi hep kandirirdim odemim var diye malesef dr.um dedi odem felan yokmus hepsi benim tombililigim
ne ben ne ailem helede kizlarim bu sisko halimi sevemedik ben hala zayiflayacam umuduyla evdeki iki parca elbise ile idare ediyorum
4 nisan bizim icin cok ozel bir tarih ben bu gune kadar eski beni istiyorum yeniden bi sismanlik butun hayatimi etkiliyor biliyorum beni benden daha iyi anliyorsunuz cunku derdimiz ayni cabamiz ayniiiiiiiiii
desteklerinizi ve onerilerinizi bekliyorum
bir sorum olacak haziran 2011 den bu yana 25 kilo almis bulunuyorum sizce vermek mumkunmu
mumkunse nasil kilo veren canlar nasil ve kac ayda ne kadar verdiniz
simdiden hepinizi opuyorum yeni yol arkadasiniz kilo kurbani beril
Ben de zayıflamak için birtakım girişimlerde bulundum. Şimdilik iyi gidiyor. Yediklerime dikkat edip bitkisel destek alıyorum. Proactol diye birşey bir de bitki karışımı çayı içiyorum. Ne yapayım artık çaresiz kaldım. 2 haftada 1,5 kilo verdim. Ama daha 14 kilom var malesef(
hoşgeldiniz kızlar :)
menülerinizle topiğimizi şenlendirirseniz çok seviniriz.
gunaydin tatlim
bu 30 kiloyu nasil verdin hayranim su an sana
daha birsey yemedim kahve iciyorum
günaydın canlarrr cumartesi uyumak istıyordum ama ikitane çocuğum olduğunu unutmuşum sabahın köründe üstümde tepinmeleriyle uyandımyarım çörek ve bir yumurta azda peynir yedim yarım çörek derken kocaman bi çorek dğeildi tabiki :) sonra ev işi, öğlen yemeği yemedim ama bir kase aşure yedim kaçamak mı oldu acaba yemek yemiycem akşama kadr çok acıkırsam iki kayısı atıcam ağzıma akşam yemeğini düşünmedim henüz ama ayran çorbası yapıcam ondan bir kase yerim herhalde şimdilik bukadr başarılı birgün diliyorum hepimize
bu ne kız böyle gün mü geçer :) aç kalarak kilo verilmez bak, benim sırrımı soruyosunuz ya sırlarımdan biri de bu :) kızlar biliyolar menülerim her zaman dolu dolu olmuştur. kendimi hiç aç bırakmadım. ha abarttığım olmadı mı elbette oldu. ama 2 kayısı bi çorbayla gün geçmez söliim de :)
evet akşam yemeğinde ne var bilmiyorum ama bu saate kadar iyi gittim. menümü yazayım:
sabah
klasik tostum
1 parça pastırma
ara
küçük muz
öğlen
yarım kepçe çorba
etli türlü
yoğurt
ara
2 mandalina
akşam
süprüz :)
evde kaçamak olmaz zaten.
aynebilim aşure yedim diye kızdım kendime galiba:)) ya bu benim ikonlarım neden yok bende kaydırıkoppak cemilem olsun istıyom :)))
evet bu listeye bakılırsa ben boşuna kendimi aç bırakıyorum yiyerekde kılo veriliyor anlaşılan hihi süpersin ya 30 kılo vermeden önceki fotolarına bakınca ne hissedıyosun arkdşımharika bi duygu olsagerek
deniz ve cyy öğretmenler gününüz kutlu olsun canlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?