Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz İçin Diyenlerin Deneyimleri

35 yasindayim suan 88 kiloyum boyum 170
suan sabit bir menum yok sabah bir yumurata iki dilim ekmek 5 zeytin ve yesillik
arada bir elma
oglen salata yogurt yada corba yada bir tabak yemek
yine arada bir meyve ve aksam genelde beraber yedigimizden az yemeye calisarak pisen yemekten yiyorum
ama benim asil sorunum aksam yemeginden yatana kadarki esimin ve cocuklarin mutfak yagmalamasi tadina baksam bile bir dunya abur cubur
offfffffffffff offfffffffffffff co calismam lazim

aslinda ben bu topige ilk harfi yazmamla yeni bir sayfa actim kendime bugune kadar o bir turlu gelmeyen yarinda dikkat edecektim yediklerime
demekki yarin bugun arkadaslar
ayyyyyyyyyyyy simdiden havaya girdim herhalde

ağzından bal damlıyor bebişim inşallah budefa bu kilo derdinden kurtuluruz ya ...3 sene önce 98 le başladım yola kızımdan sonra bihayli kilo almıştım sonra içimde inanılmaz bi heyecan bi hırs oluştu (o his nerelerdesin yine gel bana ) spora başladım nerdeyse hiçbirşey yemiyerek vede spor yaparak çok yanlışbiliyorum 22 kilo verdim 3 ayda sonrasında hamile olduğumu öğrendim ve tabiki hiçbirşey yemeden bir ömür sürermi, yemeye başlayınca bide üstüne hamilelik 35 kılo geri aldım. doğum yağtığımın 2 ay sonrasında 107 kılo olduğumu gören eşim isyan etmeye başladı bana farklı bakmasına tahammülüm yok buyüzdende çok gergin anlarımız oluyordu,4aylık olduğunda hemen spora başladım 10 kilo verdim sporla sonra diyetisyene gittim ama en etkilisi yine bu siteden bilgi edindiğim 5 günde 5 kilo diyetiyle 3 haftada 9 kilo verdim ..insan kendini tanır nasıl neden kilo aldığını biliyor ben gece aç yatmaya çalışıyorum bu çok etkili ve tavsiye edebileceğim en güzel şey diyet yaparken içilen yeşil çay acayip işe yaradı bende ....22 kilo verdim uzun zamandır diyeti bıraktım eşimin bana sürekli kilo ver demesi beni dahada çok soğuttu diyetten bilemıyorum sebebi nedir gaza gelmem için söylediği hercümle beni daha çok itti ..şimdi sizin aranızdayım işte ama çok daha iyiyim kafamı toparladım yeniden istıyorum başaracağıma inanıyorum:) evde koşu bandım var birkenarda duruyordu onu çıkardım tv karşısına koyup sıkılmadan 20 dk yürümek niyetindeyim :)

aslinda ben bu topige ilk harfi yazmamla yeni bir sayfa actim kendime bugune kadar o bir turlu gelmeyen yarinda dikkat edecektim yediklerime
demekki yarin bugun arkadaslar
ayyyyyyyyyyyy simdiden havaya girdim herhalde

bu siteye gelmekle ve havaya girmekle çok iyi bişey yaptın emin ol evet gün bugün yarına diğer günlere ertlemek yok artık hayatımızı ...bi dönem dışarı çıkmak istemıyordum ben bi mağzaya gidip pantolon almak hayaldi çünkü bedenimi söylemekten çok utanırdım iğrenç bişi ya bu stresle bu hayal kırıklıklarıyla bir ömür neden geçirelim arkadaşım zaman nekadr hızlı geçıyor ve gitgide yaşlanıyoruz en güzel yıllarımızı kilo yüzünden heba etmek çok anlamsız çok acımasız çok kötü ben kendime bu haksızlığı yapmak istemıyorum....inanıyorum artık evet gün bugün...

hoşgeldiniz kızlar :)

menülerinizle topiğimizi şenlendirirseniz çok seviniriz.

günaydın canlarrr cumartesi uyumak istıyordum ama ikitane çocuğum olduğunu unutmuşum sabahın köründe üstümde tepinmeleriyle uyandım yarım çörek ve bir yumurta azda peynir yedim yarım çörek derken kocaman bi çorek dğeildi tabiki :) sonra ev işi, öğlen yemeği yemedim ama bir kase aşure yedim kaçamak mı oldu acaba yemek yemiycem akşama kadr çok acıkırsam iki kayısı atıcam ağzıma akşam yemeğini düşünmedim henüz ama ayran çorbası yapıcam ondan bir kase yerim herhalde şimdilik bukadr başarılı birgün diliyorum hepimize

bu ne kız böyle gün mü geçer :) aç kalarak kilo verilmez bak, benim sırrımı soruyosunuz ya sırlarımdan biri de bu :) kızlar biliyolar menülerim her zaman dolu dolu olmuştur. kendimi hiç aç bırakmadım. ha abarttığım olmadı mı elbette oldu. ama 2 kayısı bi çorbayla gün geçmez söliim de :)

aşure zamanı geldi ve aşureyi çok severim :)

annem bugun yaptı. bir kere de olsa yemem lazım zaten yılda 1 kez yapılan bir şey. bu hakkımı bugun ya da yarın kullanıcam. hem de haftanın ödülü olur :)

evet akşam yemeğinde ne var bilmiyorum ama bu saate kadar iyi gittim. menümü yazayım:

sabah
klasik tostum
1 parça pastırma

ara
küçük muz

öğlen
yarım kepçe çorba
etli türlü
yoğurt

ara
2 mandalina

akşam
süprüz :)

evde kaçamak olmaz zaten.

aynebilim aşure yedim diye kızdım kendime galiba:)) ya bu benim ikonlarım neden yok bende kaydırıkoppak cemilem olsun istıyom :)))

evet bu listeye bakılırsa ben boşuna kendimi aç bırakıyorum yiyerekde kılo veriliyor anlaşılan hihi süpersin ya 30 kılo vermeden önceki fotolarına bakınca ne hissedıyosun arkdşım harika bi duygu olsagerek

önceki fotolarıma bakınca kendimi tanıyamıyorum. hiç beğenmiyorum. arada bakıp bakıp ibret alıyorum :)

ben bu kadar kilolu değildim ya nasıl farkedememişim kendimi diyorum en çok da :)

ama hepsi geçti gitti, artık çok mutluyum :)

sabah temizlik yaptim zaten 3 cocuklu bir kadin baska ne yapar
oglene dogru kahvalti yaptik iki
dilim ekmek
5 zeytin
melemen
aksam kocaman bir salata az yagli
yogurt
yarim porsiyon pilav
3 kasik kadar kavurma tursu

hafta sonu zaten kabus zaten esim ve cocuklar evde olunca dengeli bir yeme duzenimiz olmuyor
sanirim yeteri kadar su ictim
artik bugun sabaha dogru yatariz arkadaslarimiz gelecek belki meyveyle kendimi tutarim

hepinize selamlar

yeni gelen arkadaşlar
hoş geldiniz safalar getirdiniz
biz topik olarak az bişey diyetten soğumuştuk sizin gelişinizle bizde belki kendimize gelriz
sayfamız yeni olsada biz 1,5 yıldır başka bir sayfada diyetimize devam ediyorduk
eski sayfamızı kapatıp burdan devam etmeye karar verdik ve yeni aramıza katılacak arkadaşları dört gözle bekliyorduk
sizinde gelişinizle bizde yeniden motive olmayı başarırız inşallah

tekrardan hoş geldiniz.

veeeee ve veee

beni asıl mutlu eden olaya gelelim
sayfanın en yaşlısı olmaktan kurtuldum
35 yaşındaki arkadaş iyiki geldin
ben artık topiğin ablası ünvanımı büyük bir zevkle devrediyorum
vatana millete hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…