• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinden nasıl hoşlanırım..

evet malesef bende de durum böyle afacan geliyor çocuk
Sen bununla evlensen emin ol bir bakacaksın ki, ona annelik yapıyorsun.

Bu tarz erkeği seven kadınlar da vardır. Acıdım çocuğa ama umarım çok mutlu olacağı başka birini bulur:

Bu arada sen en fazla giyim ve kilosuna müdahale edebilirisin güzellikle ama o heyecanlanması vs fazla dişil bir tip ve çok saf bir çocuk bence.

bazi insanlara s.çan yaraniyor. bu cocuk size ilgisini kaybederse, sizi cok sallamazsa o zaman kacan balik buyuk olur - cok hoslanirsiniz. ama bu haliyle... sanmiyorum

*ote yandan cekici degil belli ki. neden gorusuyorsun ki, neden ailene kadar geldi mesela olay? begenmediysen yol ver gitsim daha gencsin daha iyisini bulursun

Paravan evlilik kurbanı olmak istemiyorsan uzak dur, nezaket kibarlık erkeğe çok yakışan özellikler ama sizin elemandaki bu değil, güzellemenin manası yok normal hiç bir kadında böyle bir erkek istemez zaten.

Kendini topluma ispatlamak için bir çocuk yapar çekilir kenara, sonra gelsin bakalım ömrü billah bitmeyecek ve asla düzelmeyecek cinsel sorunlar.

Üstelik 30 yaşında doktor kendinin ne olduğunu bilmemesine imkan yok, yol verin gitsin kandırılmayın lütfen.

yok tanıstırıldık öyle ama ben yani çevremde begenilen varlıklı bi ailenin kızıyım çcocukta öyle. bu denklik hoşuma gitti kendiisi benden büyük doktor bende hemşireyim. gayet tatlı sadece cok kilolu üstüne üstlük kadınsı davranıyor belirttim kendisine ben dahaa maskülenim dedim o da haklsın bi taraf öyle olmalı dedi :D sen ol dedi resmen
Bir kaç yorumunuzu daha okudum, kilolu olmasından çok kadınsı durdu. Eşimin de kilosu var ama kadınsı hareketleri yok ya.. boşverin onu siz. Paravan evlilik yapıyor gibi…

Direk gay olduğunu düşündüm. Kibarlığı hoş ama maskülen olmayan erkeği ne yapayım ben. Bi yerden sonra başka birinden hoşlanmanız çok olası. Ne seviyorsanız ona göre birini bulun.

mantıklı biriydi hoşlansam her şey kusursuz olurdu ama utanıp yüzünü kapaması falan cok kadınsı ya da bir şeyde anlaşınca parmak uzatıp kız gibi tokuşturması cok garibime gitti
Kanka olur dedikoduya arkadas olur alisveriste Can ciğer olur am koca olmaz

O ne kız öyle 😅

Ee iyi de yapar bakmak zorunda mı? Kim standardını düşürmek ister? Varlıklı sevgiliye de başta içinden herkes bir “Bamboleyyoo” olur ha sonra ısınamazsa biter servet avcısı değilse. Tribünlere oynamaya gerek yok.
yüz yüze görüşüp bitireceğim kimsenin kalbini kırmadan

30 yaşında birinin o şekilde hareketleri hiç normal değil yani bu kibarlık vs. değil. Belki paravan bir evlilik yapmak niyetinde olabilir aile, çevre baskısı gibi sebeplerle.
ya öyle mi dersiniz yıkılırım bu duruma ama napayım nasipte yokmuş işte ben daha eril erkeklerden hoşlanıyorum

Sadece iyi centilmen diye bir ilişkiye başlanmaz ,insanı motive eden tavır ve hareketleridir de aynı zamanda görsellikten bağımsız diyorum,mimik vs hoşunuza gitmiyorsa sonradan olabilecek bir şey değil bana göre.

gay olsa koşmaz peşimden ammaaaa cokk nazik
Öyledir demiyorum ama hareketleri bana da naziklik gibi gelmedi. Naziklik başka şey dişil enerji başka. Ayrıca gay olsa peşimden koşmazdı gibi bir saflık içerisinde de bulunmayın. Ne paravan evlilikler var. Bu kadar dünyadan bir haber olmamalısınız.

Durum bu değilse bile bu kadar içinizin atmadığı birinden hoşlanmak için uğraşmak cok saçma değil mi? Sabancılardan falan değildir heralde.

Bence adam gay ya.Kız gibi davrananlar ve çok aşırı nazik olanlar genelde gay oluyor.Çok iyi arkadaş olur sadece bunlardan.

Ay heyecanlandım dedi diye mi? Demekki gerçekten heyecanlanmis. Belki eve gidince nasıl bir tepki verdim öyle diye düşünmüş olabilir. Erilce heyecanlandigini nasıl belirtebilirdi diye düşünüyorum ama aklıma bir ifade gelmiyor.

Back
X