Sinirliyken bulaşık makinesinde istediğim gibi durmuyor diye tabak kırmışlığım var demeye geldim.İyi geceler herkese
Tam olarak derdim bu
Bi olaya kişiye kızgınsam her şeye herkese kızgın gergin oluyorum
Asla atlatamıyorum törpüleyemiyorum bu huyumu
Misal en son annemin dediği bi lafa çok kızdım kırıldım o an ona da anlattım ama geçmiyor ona olan kızgınlığım kırgınlığım daha çok hayal kırıklığım beni perişan ediyor
Gerginim eşime çocuklarıma arabama çantama ayakkabıma bile
Siz nasıl baş ediyorsunuz
Evet hayat kısa evet boş evet anlat gitsin biriktirme de
Olmuyor
En çok da çok yakınlarımın beni yaralaması yüzünden günlerce gergin üzgün oluyorum
Bunun farkındayım ama nasıl aşarım bilmiyorumHayır normal degil tabiki ve çok kalp kirarsiniz bu şekilde. Madem hatanizi biliyorsunuz ona göre davranmalısınız çünkü tepkiyi verilmesi gerekene değil hiç suçsuz insana vermiş oluyorsunuz.
Bugün ben de ayakkabımı fırlattım kızım çok korktuSinirliyken bulaşık makinesinde istediğim gibi durmuyor diye tabak kırmışlığım var demeye geldim.
Kötü berbatOlayla herhangi bir bağlantınız yokken farklı birisi sırf gergin / morali bozuk diye sizi durduk yere kırsa ne hissedersiniz?
Yaşadıklarınız, kaçmak istedikleriniz sizi o noktaya sürüklüyor olabilir. Insan en çok benzemek istemediği kişiye dönüşür. Destek alıp içinizdekilerden kurtulmanızı öneririm.Kötü berbat
Benim babam böyle biriydi
Dışarıya kızardı öfkesini bizden çıkarırdı
Hayatımda En sevmediğim kişi babamdı hep ama babam gibi oluyorum bazen kabul ediyorum ama ne yapılır bilmiyorum
(Tabii babam döven küfür eden biriydi ben o kadar kontrolsüz biri değilim sesim yükselir söylenirim falan ama sonuçta öfkemin çocuklarım veya eşimle alakası yok,az çok fark etmez,günahsızlar)
Hatta kızdığım kırıldım dediğim olaylar da çok saçma biri bana anlatsa salla gitsin derdim kaba tabirle belki ama ben kafamda büyütüyorum her şeyi herkesiOlayla herhangi bir bağlantınız yokken farklı birisi sırf gergin / morali bozuk diye sizi durduk yere kırsa ne hissedersiniz?
Denedim gittim 3 saens sonrası bıraktım maalesefYaşadıklarınız, kaçmak istedikleriniz sizi o noktaya sürüklüyor olabilir. Insan en çok benzemek istemediği kişiye dönüşür. Destek alıp içinizdekilerden kurtulmanızı öneririm.
MaalesefBu normal değil ki annemin en sevmediğim huyudur birine kızsın herkese homurdanir. Dışardan biri canını sıksın, evde asık suratlıyla oturur. Bana kızsın, ablama da soğuk davranir. Babama kızsın, bizimle akşam yemeğine oturmaz.
İğrenç bir huy. İnan degismezsen çocukların da seni aynı böyle anlatacak ileride. Şu an her yaptığın akıllarına kaziniyor.
Babamsa tam tersi. Çok stresli ve bedenen yorulduğu bir işi var, buna rağmen asla eve yansıtmaz. Hatta bir hikaye var,onu anlatır; eve gelirken her sorununu,sıkintisini,stresini evin yanındaki ağaca asip evine giren, sabah işe giderken tekrar onları giyen bir babayla ilgili .
Gayet de uyguluyor bunu otuz küsur yıldır.
Sonuç olarak canım babam, neredeyse onu kötü hatirladigim bir anım yok.
Yani uyarması benden, kendini değiştirmesi senden. Bu huyun iğrenç bir huy
Belki hemen pes etmek yerine frekansınızın tutacağı başkasını denemeliydiniz.Denedim gittim 3 saens sonrası bıraktım maalesef
İlerlemiyorduk
Anlayabiliyorum sizi. Benimki etrafımı kıracak boyutta değil çok ileri düzeyde de değil. Çok sinirlendiysem etrafımı negatife boğuyorum ama zaten siniri de çabuk geçen biriyim.Bugün ben de ayakkabımı fırlattım kızım çok korktu
Annem bile olsa bunlara sebep olduğu için bi daha kızıyorum yine kızıyorum
Kısır döngü anlayacağınız
Öfkede bir nevi enerjidir, kötü bir enerji, bu enerjiyi atmak için spor yapsanız belki işe yarar, çabuk parlayan biriyimdir, öfkem saman alevi gibidir ama geçene kadar neler yapabileceğimi ben dahi kestiremem o yüzden sinirlendiğimde yürüyüşe çıkarım, müzik dinleyerek yürümek hem sakinleştiriyor hem de üzerimdeki negatif enerjiyi alıyor, siz de spor yapmayı deneyin.Denedim gittim 3 saens sonrası bıraktım maalesef
İlerlemiyorduk
Benim annem de aynısını yapar yani kardeşim ve ben aynı hamile kaldık :) ona sürekli gider yardım eder diğer çocuğuna bakar sırf o rahat gezsin eşiyle diye.Hatta kızdığım kırıldım dediğim olaylar da çok saçma biri bana anlatsa salla gitsin derdim kaba tabirle belki ama ben kafamda büyütüyorum her şeyi herkesi
(Annem bendeydi kızlarımın doğumgününe 1 hafta var kal dedim kalamam evime gideyim dedi evi şehir dışında 5 saatlik yolda,halbuki geçen ay kar kış kıyamet varken 12 saatlik uzak yola sırf doğumgünü diye kızkardeşime gitmişti ayrım yaptığının hep farkındaydım ama böyle göze sokarcasına olunca çok kırıldım) başkası olsa bana anlatsa geçiştir boşver derdim kesin.
Bence yapma, cocuklarin büyüyünce seni nasil hatırlasın istiyosan oyle davranKötü berbat
Benim babam böyle biriydi
Dışarıya kızardı öfkesini bizden çıkarırdı
Hayatımda En sevmediğim kişi babamdı hep ama babam gibi oluyorum bazen kabul ediyorum ama ne yapılır bilmiyorum
(Tabii babam döven küfür eden biriydi ben o kadar kontrolsüz biri değilim sesim yükselir söylenirim falan ama sonuçta öfkemin çocuklarım veya eşimle alakası yok,az çok fark etmez,günahsızlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?