Birine karşı bütün şanslarımı denemek istiyorum

ama kafami da karistiriyor yok cok tatli cok guzel cikmissin yok kalpli emojiler. tabii surekli degil ama unutturmuyir tamamen kendini
ben olsam ne gevsek adam ortada fol yok yumurta yok kur yaparcasına yazıyor demek kı genel olarak uslubu boyle bana sımdıden boyleyse benden daha cok gorustugu daha ıyı tanıdıgı kızlara allah bılır neler yazıyordur derdım

bence nerede nasıl davranması gerektıgını bılmeyen bırı

Sizle ciddi bir şey yaşamak isteseydi çoktan adım atardı. Elinin altında tutuyor, ne olur ne olmaz diye.
Benim hiç hoşlanmayacağım tarzda kararsız bir erkek. Bir insan ya beyazdır, ya siyah. Ya beğenmiştir, ya beğenmemiştir.
bende sevmem ve şans vermem. kusura bakmasın ama sevgim, emeğim ve zamanım çok kıymetlidir.

Storyden sohbet yürütemeyen adamla reelde neyin sohbetini edebiliyorsunuz?

Ben olsam senin semtindeyim gel buluşalım demek yerine orada oldugumu belli eden bir hikaye paylaşırım konum etiketli falan.

O davet etsin bir yere ya da direkt hastaneye yaniniza gelsin.

Diger uyelere yorumlarinizdan anladigim kadariyla adam sizi yedeklerde tutuyor.

ben olsam çağırmazdım. Hastane ortamında bile kendisiyle görüşmeye çalışmanız çok hoşlandıgınızı belli eder.
Story falan atarsanız . İlgileniyorsa zaten hayırdır diye sorar diye düşünüyorum.

Sonrasından sizde durumu anlatırsınız. Sıkıldığınızı söylersiniz vs. o durumda gel bir kahve içelim denir ama pat diye şu gün orda olcam sen de hastaneye gel kafeteryasında otururuz demek bana biraz alakasız geldi.

Gittiginiz gun degil de, gitmeden once bugunlerde yazardim ben yazacak olsam. Su gun ordayim istersen goruselim derdim. Ayrica tek gecelik gormuyor galiba demissiniz. Beraber oldunuz mu bu kisiyle

Bana kalirsa arayip cagirmayin. Cunku sizi le gorusmek istese zateb arar sizi. Story atin nerde oldugunuzu gorsun bakalim dikkatini cekip size soracak mi? Sorarsa soylediginizde ne tepki verecek bende geleyim diyecek mi yoksa gecmis olsun deyip gecistirecek mi? Erkekler iltifat eder kadinlarin hosuna gittigini bildikleri icin ama hepsi ciddi degildir. Bence siz de kendinizi boraz agirdan alin....

Sadece hikayenize iki alev kalp attı ve bir kere görüştü diye tek gecelik görüp görmediği kanısına nasıl vardınız?

Ayrıca sadece size özel olduğunu düşünmüyorum bu gönderilere yorum kısmının. Erkekleri hiç tanımıyorsunuz. Ben olsam ondan bir adım beklerim. O teklif etmeli, siz zaten bir adım atmışsınız.

Sadece hikayenize iki alev kalp attı ve bir kere görüştü diye tek gecelik görüp görmediği kanısına nasıl vardınız?

Ayrıca sadece size özel olduğunu düşünmüyorum bu gönderilere yorum kısmının. Erkekleri hiç tanımıyorsunuz. Ben olsam ondan bir adım beklerim. O teklif etmeli, siz zaten bir adım atmışsınız.
Erkekler herkese yapıyor bunları zaten
Bencede erkek gerçekten hoşlandıysa adım atar

daha once farkli bir başlıkta biraz değindiğim bir konu vardi. özet geçeyim. hoslandigim biri var. internetten arkadas olarak tanistik. ozel bir ilgim olmadan ben bir gun gel bi yerde cay icelim dedim oyle orda gorunce etkilendim. bu cocuk benim hikayelerime yorum emoji atan biri. genelde hos kiyafetli guzel ciktigim hikayelerime begenisini belli edecek yorumlar yapiyor. ama flort gibi sohbetlesmiyoruz. ben cekiniyorum. arada selam veriyorum ama cok belli araliklarla ve bir seyi bahane ederek. o ise sadece hikaye uzerinden yazarsa yaziyor ve konu uzamiyor.

oyle tek gecelik iliski olarak gordugunu sanmiyorum cunku illaki belli ederdi. arkadas olarak iyi bir insan olduguna da emin gibiyim ama bana flort gozuyle bakar mi bakiyor mu asla emin olamiyorum.

taktik isleri hic bana gore degil. kimi diyor ya yok kendini agirdan sat yok ilgini belli edersen kolay lokma gozukursun senden uzaklasir vs vs e oyle yapinca kendimizi saklayinca da bakiyoruz adam gitmis iki gun sonra sevgili yapmis. tabii ki zaten cekingen yapimdan dolayi cok acik belli edemem ilgimi ama ben cok hoslandim bu cocuktan. cekingenlik mekingenlik dinleyemiyorum.

birkaç gun sonra onun oturdugu semtte bir isim olacak. 4 5 saatlik hatta belki bir gunluk vaktim olacak orada. bir yakinima hastanede refakat edecegim. ameliyat sirasinda olsun sonrasinda olsun bos vaktim cok olacsk. koyun can derdinde kasap et diye dusunen olursa diye belirteyim basit bir operasyon olacak.d her neyse simdi normalde kendi semtime uzak bir yer oldugu icin o gun orada oldugumu belli etsem belki dikkatini ceker mesaj atar ben de yakinlardaysan gel bi cay kahve ismarlayayim derim diye dusundum. ya da hic boyle ugrasmadan o gun direkt mesaj atayim senin oralardayim diye oyle mi davet etsem. kimi diyor ki ilk bulusmayi sen ayarlamissin ikinciyi ondan bekle yani ust uste sen cagirma. ama onu beklersem de olme esegim yaz gelsin. hem belki verecegi cevapla ilgisini belli eder veya etmez gelip gelmemekle. sizce ne yapayim? ama gercekten adim atmak istiyorum ama mantikli bi sekilde. duygusallasinca insanin bazen baskslarindan akil almasi daha faydali oluyor.
Eski konunuza baktım konuşmayı uzatmıyor kısa kesiyormuş bence öylesine emoji atıyor durumlarınıza. Çok konuşmak istiyorsanız gittiğinizde onun semtinden durum atın, görüşmek isterse davet eder. Bence öylesine görüşmüş birini bu kadar takmayın üzerine bu kadar düşünmeyin.

Eklentiler

• F237FCF9-85E3-4F6D-9D9C-409BA1916392.webp
    F237FCF9-85E3-4F6D-9D9C-409BA1916392.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 65
Al benden de o kadar. Yakında lezbiyen olmaktan korkuyorum😂😂
ben bu yüzden bayağı uzaklaştım artık hislerimi de öldürdüler :KK70: erkeklerin hiçbir numarası yok, zeka belirtisi gösteren bile pek az. bana yaptığı şeyi 525 farklı kadına daha yapıyor herif. hep aynı numaralar. en iyi dediğimizde bile bu yönden saçma sapan zayıflık belirtileri var. artık bir erkek bana güzel olduğumu söylediğinde, beni çekici bulduğunda kendimi hiç özel hissetmiyorum. 250 kadına daha aynı şeyleri söylüyorlar. en tipsiz erkeğin bile en az 2-3 yedeği oluyor. kadınlara da üzülüyorum kendini 10 cm çükübik'in tekine beğendirmek için napsam diye konu açıyor burda, fikir istiyor yok story atsam mı, çağırsam mı vs.
geçen hatunun birinin konusu vardı herif güzellik takıntılıymış, kızın da burnu kemerliymiş, herif kamerada kıza yan dön burnuna bakayım tarzı bi laf etmiş, kızacağızın özgüveni dibe vurmuştu. yazık yani.

Ben esimi ilk kendim gorup beğendim, ilk konusmayi ben başlattım ve ilk ben aşik olduğumu soyledim. Tanistiktan 3.5 ay sonra da evlendik. 7 senelik evliyiz. Ikinci kez cağirsanız ne olacak ki en kotu bir bahaneyle gelmez. Ha ben olsam cekiniyorsam "2 saat ameliyat surecek o arada cikar bir cafeye filan giderim, yemek yerim diye dusundum var mi tavsiye edeceğin bir yer" derim. Yani ucu açık bir soru. Hem çok girişken değil hem musaitlik belirtiyor filan...

Back
X