Birini beklemek

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Konuştuğum biri var ve bana bana beklememi söylüyor sevgililikle evliliğin arasında ki süre kısa olmalı diye düşünüyor yani 2 yıl sevgili kalmak yerine direk evlenmek istiyor bazen 2 haftadır 1 bazen 2 günde 1 konuşuyoruz o şuan stajyer işini 6 aya eline alacak biraz bununda etkisi var bekletmek istemekte ama ya ben onu beklerken onu başkası kaparsa ? Yani benden hoşlansa hergün konuşmak istemez miydi ? Acaba gönlümü fazla kaptırmamalı mıyım ?

ben onu beklerken onu başkası kaparsa ?
Kendisi vitrindeki kazak mı da kapılsın ayol?
Sana neden bekle diyor anlamadım atomu mu parçalıyor kendisi?
Öyle arada sırada konuşarak kimseyi tanıyamazsın bana pek tekin gelmedi bu şahıs. "Kimseyi bekleyemem hayat akıyor, ya hep var ol ya hiç" diyemiyor musun bir zahmet?

Sevgililiğin amacı birbirinizi tanımaktır. 2 yıl doğru düzgün görüşmeyip sonra paldır küldür mü evlenecekmişsiniz?

2 yıl siz onu bekleyeceksiniz, o gününü gün edecek. Sonra "hadi gel evlenelim".

O ne biçim düşünce sizinle mantık evliliği yapmayı mı düşünüyor? İnsan sevince sohbet etmek, buluşmak ister. Her anını merak eder. Nasıl tanıyacaksınız birbirinizi hem kısa sürede. Anlamadım burayı ama bence çok kaptırma kendini.

Sevgililiğin amacı birbirinizi tanımaktır. 2 yıl doğru düzgün görüşmeyip sonra paldır küldür mü evlenecekmişsiniz?

2 yıl siz onu bekleyeceksiniz, o gününü gün edecek. Sonra "hadi gel evlenelim".
2 yıl değil tabi ki ama bi 10 ay falan evet şuan cidden gününü gün etmek için yani ortam yapıyor hem işide ortam yapmasını gerektirecek bir iş

O ne biçim düşünce sizinle mantık evliliği yapmayı mı düşünüyor? İnsan sevince sohbet etmek, buluşmak ister. Her anını merak eder. Nasıl tanıyacaksınız birbirinizi hem kısa sürede. Anlamadım burayı ama bence çok kaptırma kendini.
Biraz mantık biraz da beni çok beğeniyor yüz fizik falan yani aşk evliliği yapacak biri değil zaten mantığıyla hareket eden biri hep

Kendisi vitrindeki kazak mı da kapılsın ayol?
Sana neden bekle diyor anlamadım atomu mu parçalıyor kendisi?
Öyle arada sırada konuşarak kimseyi tanıyamazsın bana pek tekin gelmedi bu şahıs. "Kimseyi bekleyemem hayat akıyor, ya hep var ol ya hiç" diyemiyor musun bir zahmet?
Sebepleri var ama şuan işi yok falan 6 aya olacak

Evlilik için karar vrincev çok uzatma taraftarı değilim bende ama siz tam anlamı ile bu yola girmemissiniz neden bekliyorsunuz? Birileri var demekki Canı sıkılınca sizle takılıyor. Restinizi çekim isteyen adam gerekeni yapar yoksa o yoluna sen yoluna

2 yıl değil tabi ki ama bi 10 ay falan evet şuan cidden gününü gün etmek için yani ortam yapıyor hem işide ortam yapmasını gerektirecek bir iş
Yani sevgili olmak için insan niye aylarca bekler onu ben anlayamadım. İnsan hoşlandığı, ilgilendiği insanla görüşmek ister. "Sen bekle ben birkaç ay sonra gelirim sevgili oluruz" demek pek makul değil.

Size gelene kadar hayatını yaşamasını kabul ediyorsanız bekleyin. Gelirse tabii, o hayata veya başkasına kendini kaptırmazsa.

Biraz mantık biraz da beni çok beğeniyor yüz fizik falan yani aşk evliliği yapacak biri değil zaten mantığıyla hareket eden biri hep
Canım anladım da bu devirde iyice tanımadan evlenmek de kötü. İnancı gereği mi böyle düşünüyor? Öyle olsa bile ben bekleyemezdim. İyice tanı sinirlenince napar dellenir mi öfke kontrolü var mı vicdanlı mı vs vs. Eskidenmiş o usuller.

Canım anladım da bu devirde iyice tanımadan evlenmek de kötü. İnancı gereği mi böyle düşünüyor? Öyle olsa bile ben bekleyemezdim. İyice tanı sinirlenince napar dellenir mi öfke kontrolü var mı vicdanlı mı vs vs. Eskidenmiş o usuller.
Bi işime başlayım düzenimi kurayım iyice birbirimizi tanırız olursa gelip isterim kafasında biraz çünkü şuan baya takılıyor ben şuan hayatında olsam yaptığı çoğu şeyi yapamaz bunu biliyor

Evlilik için karar vrincev çok uzatma taraftarı değilim bende ama siz tam anlamı ile bu yola girmemissiniz neden bekliyorsunuz? Birileri var demekki Canı sıkılınca sizle takılıyor. Restinizi çekim isteyen adam gerekeni yapar yoksa o yoluna sen yoluna
Bir kez yaptım ama baya üstüme düştü merak ediyor ben ortalıktan kaybolunca falan şuan hayatını düzene oturtmak istiyor galiba çünkü hala öğrenci sayılır

Back
X